Hop til indhold
Stavox

Emoyly

Manager
 • Antal indlæg

  1624
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage Vundet

  122

Alt der er opslået af Emoyly

 1. Der har allerede været en milliard andre opslag og diskussioner om det her emne, på forum og Discord. Det her opslag er dog ikke et af dem, der faktisk giver ret god mening lol... Hvad fanden betyder det? Synes du modsiger dig selv lidt. Det har altid været sådan, at hvis alle er med på at man fucker rundt, når der er få spillere inde, så er det okay. Men det har også altid været sådan, at hvis nogen har et større problem med det, så lader man være. Man falder altid tilbage til at overholde reglerne, hvis alle ikke kan blive enige om at gøre andet? Hvorfor skal din lyst til at trolle, prioriteres højere, end en anden spillers lyst til at spille efter de regler der er? De fleste af dine større straffe er i øvrigt ikke bare fordi du ikke har læst reglerne, og kom til at bryde nogle regler. Det er fordi du har opført dig dumt, på en måde som er tydelig selv uden nogen forståelse for reglerne. Andre gange er det ting som du har fået at vide gang på gang du ikke skulle gøre, og så gjorde alligevel.
 2. Ift. at dit opslags formål, er at klage over negativiteten, synes jeg ærligt dit opslag er ret negativt. Du generaliserer nogle få konflikter på en måde, hvor du får fremstillet det som om, at alle/de fleste spillere bare er ude på at ødelægge andres liv. Man skal også passe på, at man ikke opfatter en normal debat, som et angreb på andre. Negativitet i sig selv, er ikke nødvendigvis forkert. Samtidigt med det, føler jeg at du får blandet nogle meget forskellige situationer sammen, på en måde der ender med slet ikke at give mening. Det her er en kæmpe generalisering, som jo rent faktisk ikke på nogen måde er rigtig. Ja, dem der råber højest, eller skaber sig mest, er ofte dem man ligger mærke til. Men størstedelen af spillere og staff, går altså ikke bare og infoleaker og sviner andre til hele tiden. Det er simpelthen ikke rigtigt. Det mener jeg heller ikke er rigtigt. Som der altid har været, er der mange unge spillere på serveren. Altså baseret på din seneste staff ansøgning, går jeg ud fra at du selv er 16. Så det mener jeg nu heller ikke rigtigt man kan sige... Det gælder udelukkende de spillere der har holdt ved i mange år, og det tror jeg altså ikke udgør størstedelen af spillerbasen, men jeg har dog ikke undersøgt det nærmere. Her skal man igen passe på med at blande ting sammen. Du nævner f.eks. at man bliver chikaneret, og nogen bliver infoleaket. Det er ikke min oplevelse, at det har noget som helst med et lavt spillertal at gøre. Har du selv nogle konstruktive kommentarer? Som jeg læser dit opslag, er det blot en klage over negativitet, som ikke som sådan indeholder noget konstruktivt. Vi kan alle sidde og klage over ting vi ikke kan lide, det får vi ikke noget konstruktivt ud af. Det er blot din mening, det er jeg klar over. Men blot at dele sin mening, uden at tilføje noget nyt til debatten, ser jeg bare som lidt spild af energi...
 3. Spil stiger og falder i popularitet. Nu for lige en uge siden, var der lige pludseligt mange spillere, nu er der ikke. Det kan godt have lidt at gøre med, at Garry's Mod blacklistede serveren for nyligt (den er un-blacklistet nu igen), fordi vi havde vores Content Downloader, som nu er imod deres TOS. Men det er nok ikke hele forklaringen. Mange af de ting du skriver her, kan bestemt have en indvirkning (nu snakker jeg generelt, og ikke blot indenfor de seneste uger), men nogle af dem påvirker i værste fald kun nogle få spillere. Der har altid været både meget unge, og relativt voksne spillere på serveren, selv tilbage da jeg startede med at spille i 2014. Og der er bestemt også mange meget unge spillere i dag (well, lige nu er der to spillere online, men du ved hvad jeg mener) Vi har alt for mange regler, og det har vi haft i mange år. Man skal nærmest læse en roman, før man kan komme i gang med at spille. Men det er også svært at undgå. Har vi færre regler, er der folk der bøjer den mindre mængde regler til deres fordel, og så ender vi med uskrevne regler. Det er jo det der har forårsaget den kæmpe mængde regler. Det er lidt en lose-lose situation. På den anden side, er der mange der bare lader være med at læse alle reglerne, og bare ikke rigtigt forholder sig til dem. Og der er også andre spil/servere med lignende lange regelsæt, hvor det fungerer fint for dem. Så alt i alt tænker jeg faktisk heller ikke, at det er en særlig stor del af forklaringen. Garry's mod selv falder og stiger også i popularitet, især i Danmark. Engang kunne vi let fylde to servere nærmest hver dag. Men dengang var der også mange andre danske servere. Nej, de havde ikke det samme spillertal, men flere havde da en 10-30 stykker. Især der tænker jeg at FiveM har snuppet en del spillere. Og nej, selvom der altid går rygter om det, er der altså ingen større konspiration fra SX, om at lukke alle andre servere. Selvfølgelig vil vi helst have, at vi har flest spillere. Men flere servere får faktisk typisk bare flere spillere til Gmod, som så ender inde på SX på et eller andet tidspunkt. At der findes mindre servere, er kun godt for SX. Der har selvfølgelig været individuelle spillere og staff, der har set sig sure på andre servere, men ærligt det har de nu også ofte haft grund til. (Personligt har jeg skrevet til flere forskellige serverejere gennem tiden, og bedt dem fjerne indhold de har stjålet fra mig. Det kan man godt blive lidt træt af...) Alt det her er blot for at sige, at jeg ikke tror på at der er en dybere forklaring bag det. Blot at spil bliver let kedelige, når man har prøvet alting de kan tilbyde. Og det tænker jeg bare er sket for rigtig mange på Stavox. Så finder man noget nyt, og mere spændende at spille. Btw, tak for at lave et opslag omkring det her emne, der ikke er ekstremt negativt og åndssvagt. Du har nogle oprigtige forslag til hvad der kan være sket, og formulerer det ikke på en træls måde.
 4. Ja. Det er sådan tidsrejse fungerer. Du kan gøre det samme med f.eks. Facebook. Stiller du uret på din pc en time frem, kan du opslag der først bliver skrevet om en time. Men jeg tror det er ulovligt at gøre, så du skal ikke sige til nogen, at jeg har fortalt dig det.
 5. Kun tiden, det har ingen påvirkning på spillet 🙂
 6. tidshacking! permbanned Hvis du skulle være i tvivl om, hvordan det rent faktisk er gået til, er det fordi at tiden oppe i hjørnet, kommer fra din pc, og loggen over bøder, bruger serverens tid. Selvom alle computere synkroniserer deres tid med "tidsservere", kan der sagtens være helt op til 30 sekunders forskel fra computer til computer.
 7. Vi har valgt at afslå din ansøgning, fordi du ikke følger skabelonen og/eller anvisningerne i skabelonsposten. Brug denne skabelon til at ansøge - og husk at læse hele posten: Skabelon og vejledning Bliver din ansøgning afvist med denne grund mere end én gang inden for en kort periode, skal du vente 7-14 dage før du ansøger igen.
 8. Vi har valgt at afslå din ansøgning, fordi du ikke følger skabelonen og/eller anvisningerne i skabelonsposten. Brug denne skabelon til at ansøge - og husk at læse hele posten: Skabelon og vejledning Bliver din ansøgning afvist med denne grund mere end én gang inden for en kort periode, skal du vente 7-14 dage før du ansøger igen.
 9. Vi har valgt at afslå din ansøgning, fordi du ikke følger skabelonen og/eller anvisningerne i skabelonsposten. Brug denne skabelon til at ansøge - og husk at læse hele posten: Skabelon og vejledning Bliver din ansøgning afvist med denne grund mere end én gang inden for en kort periode, skal du vente 7-14 dage før du ansøger igen.
 10. Skriv til Facepunch, at de skal 1. Putte 64bit og Chromium ind i den normale branch, og 2. skal aktivere WebGL i Chromium. Så kan vi sagtens få det ind, nogen har allerede portet det til browser https://codesandbox.io/s/subway-surfers-ly4fsf?file=/index.html:409-431
 11. Ift. hvad der faktisk er tilladt, så tænker jeg at reglen om urealistiske bøder oftest er like, forholdet mellem hvor slemt det man har gjort er, og så beløbet man skal betale. Og så kan der jo være situationer som her, hvor nogen har lavet noget der normalt bare ville give jail, som man så vælger at tilbyde en bøde for i stedet. Det har jeg da gjort mange gange, og jeg plejede at sige 20k for det. Men nu har der jo også været noget inflation på Stavox, så måske er det bare småpenge nu. Men på den anden side, er der jo stadig nye spillere, som det ville være mange penge for. Så der er næppe nogen fast grænse for, hvornår det er for højt, men som udgangspunkt er det ok at give en meget højere bøde, som alternativ til at ryge i fængsel (Altså når man har lavet noget tilpas slemt) 🤷‍♀️
 12. Det er jo det du beskylder mig foooor. Kig nu indad, og læs hvad du selv skriver. Hvert af dine posts modsiger dit sidste post, eller gentager hvad der står i det. Man behøves faktisk ikke at ytre sig om alting, især når man primært bare lukker lort ud. Der var nogle reele spørgsmål i dit oprindelige opslag. (Hvorfor bliver så mange spillere banned for småting, hvorfor kan vi ikke unbanne folk der troller rundt lidt, osv.) Jeg har svaret på de fleste af dem i mit første opslag , og det har du så ignoreret, og fortsat ud af din Kjeld-tangent. Jeg reagerer som jeg gør, FORDI du opfører dig dumt. Fordi du beskylder vores staff for ting der ikke passer. Du bliver behandlet på en unikt flabet måde, fordi du selv opfører dig sådan. Der er intet her, der virker som om du giver en fuck om serveren er 5% sjovere, det virker mest af alt bare som om, at du vil have Kjeld unbanned, og det er det eneste du kan argumentere for. Og uanset hvor mange der gerne vil have en spiller unbanned, er det staff der bestemmer om det sker eller ej. Titlen på opslaget er "Unødvendige bans", og umiddelbart er det eneste eksempel på et unødvendigt ban fra dit synspunkt Kjeld, og så "masse andre skide gode eksempler". Men der er intet der backer det op. Jeg har derimod kigget på de bans der er, og forklaret præcis hvorfor de ikke er unødvendige. Så premissen for diskussionen er basically ugyldig? Det her opslag ligger i "Generel Diskussion", og for at en diskussion kan eksistere, er man nødt til at høre hvad den anden part siger. Og det har du tydeligvis fejlet i, så jeg tænker vi lukker den her. Det kommer ikke til at få Kjeld unbanned alligevel, han kan tale sin egen sag i sin unban request (hvilket han allerede gør)
 13. Jeg har i mit opslag skrevet de præcise årsager til alle de 18 bans fra juni. Jeg troede at kilden gav sig selv, jeg var inde at læse deres bans og noter på dash, mens jeg skrev opslaget? Skulle jeg bare have fundet på det? Ja, og du har så gjort præcist det du beskylder mig for. At gætte sig frem til hvad andre er banned for. Og så er du sikker på, at der er andre gode eksempler? Ok, jamen det er også hjælpsomt. Det er jo lidt dumt, ikke? Så er det jo fjollet, at det er det du fokuserer på hele tiden. Du gør da ikke Kjeld nogen tjeneste, ved at blive ved med at forsøge at forsvare ham.
 14. Du lavede et svar, hvor det var tydeligt at du ikke havde forholdt dig til, hvad jeg faktisk havde skrevet. Så svarede du ovenikøbet med noget der direkte modstrider det jeg har skrevet. Udover det, er det jo faktisk ikke det du har lagt op til i dit oprindelige post. Du har brugt Kjeld som et eksempel, og argumenteret for en masse ting omkring bans generelt, som du reelt ikke ved noget om. Du opfører dig som om du ønsker svar på spørgsmål, men tager det ikke til dig, når du får svar. Det kan godt være det er din holdning, men det er stadig dumt, og derfor svarer jeg som jeg gør.
 15. Nu ved jeg som nævnt ikke meget om sagen med Kjeld, så lige det specifikt kommer jeg ikke til at svare på. Men jeg kan godt svare generelt ift. straffe og lign. til tidligere staff. Både og. Selvfølgelig skal dem der har biddraget til serveren, sættes pris på, og belønnes for det så vidt muligt. Det er jo en slags frivilligt arbejde, og det er da mega fedt at der er nogen der ønsker at gøre det. Ellers kunne Stavox jo ikke eksistere. Og det kunne jo også godt udvides til efter man har sagt op, for det gør jo ikke at man ikke har lavet det frivillige arbejde. Men på den anden side, tænker jeg ikke at nogen ønsker at vi laver kortere bans, hvis man bruger mange penge på serveren... For det er jo også at biddrage, og er også nødvendigt for at Stavox kan eksistere. Samtidigt med det, har det jo altid været sådan, at der er en overvægt af tidligere staff, der vælger at bryde mange flere regler når de spiller, end de gjorde før de blev staff til at begynde med. "Ex-staff syndrom" som mange kalder det lol. Og altså det er en reel ting, det har det altid været. Og altså tidligere staff ved jo hvor frustrerende det er, at skulle deale med spillere der troller, og konstant er på kanten med reglerne. Og når man godt ved hvor træls det er, så er det ikke skide fedt at opføre sig på den måde, overfor folk man før var staff sammen med.
 16. Der er en stor forskel på, om det er noget der er tilgængeligt via et link på en Discord profil, eller om du bruger det in-game. Og der er så igen et stort spring fra det, til at downloade deres profilbillede på f.eks. Facebook, og bruge/sende det på Stavox. Det er en sammenligning jeg synes virker helt åndssvag tbh. For mig er det meget tydeligt, at det er vidt forskellige ting. Som jeg har nævnt er det jo okay at selv være nysgerrig, men der er bare forskel på at finde information, og at dele information. Man kan også tænke lidt over, hvor mange skridt der skal til, før man finder den information man har fået fat i. Hvis man tager udgangspunkt i, at man laver noget på sx, enten in-game eller på discord, og så tæller hvor mange skridt der skal til, for lidt at anslå hvor stor en creep man er. Hvis vi nu tager mig som eksempel, og du vil finde mit fb profilbillede. Lige nu ville det være lidt sådan her: 1. Klik ind på min Discord profil fra SX 2. Åbn min Github som der er linket. (Der står mit navn nemlig) 3. Slå mit navn op på Facebook, og find den rigtige profil Det er ikke meget man skal gøre, men det er jo rimelig indløsende, at det ikke er information jeg har der, med henblik på at folk fra Stavox skal gå ind og finde min Facebook? (Mit navn står dog også på min Steam, så man kunne godt sige at det kun behøves at være 2 skridt, men igen nu er det bare for at illustrere problemet. De fleste skriver jo ikke deres fornavn og efternavn på deres Steam profil) Vs. hvis jeg havde det som jobtitel på SX: 1. Slå mit navn op på Facebook, og find den rigtige profil No shit? Det er så også derfor jeg kun har skrevet om generelle holdninger til hvad der skal bannes for, og ikke den her specifikke situation med Kjeld?? Jeg ved ikke i detaljer hvad Kjeld har gjort, men det er ligemeget, for det er ikke det jeg forholder mig til her. Men jeg er kvalificeret til at forklare dig, hvornår jeg synes det er okay at banne folk, for det er min holdning. Jeg vil nemlig ikke udtale mig om noget, som jeg ikke er helt sikker på. Du kunne prøve at læse det jeg har skrevet, i stedet for at, idk gætte hvad der står lmao I øvrigt ville jeg mene, at Kjeld kan forsvare sig selv, og lave en unban request (hvilket det ser ud til han har gjort), hvis han ønsker at komme ind igen. På lige fod med alle andre der er banned. Det er heller ikke sikkert at det hjælper noget, men det gør da mere end at andre forsøger at forsvare ham. Vi unbanner aldrig folk, fordi andre klager over at de er banned. Du kan prøve at læse mit tidligere svar i dette opslag, hvis du er forvirret over hvordan det kan være et problem 🙂
 17. Jeg tror ikke jeg har taget en enkelt case i 2023, men jeg tillader mig alligevel at svare på dette opslag. Så tag specifikke situationer med et gran salt, for så meget har jeg heller ikke sat mig ind i dem. Men som udgangspunkt vil jeg primært dække tingene i lidt større tag. Så jeg har ikke tænkt mig at forsøge at besvare alle spørgsmål og kritikker der er stillet i svarene her. Jeg kan sagtens forstå hvordan det kan virke som om, at der bliver banned mange for små årsager. Men det er jo også svært, når man som spiller ikke kender historikken op til bannet. Ofte så kan en spiller have rendt rundt en hel dag, og brudt en masse regler, og fået chance efter chance, og en masse 300s jails. Og når det så er samme staff i case nr. 10, der skal håndtere at den spiller har like idk, lavet et eller andet småt, skubbet sin egen bil 1 meter med en prop for eksempel, ender spilleren med at blive banned for "troll". Og det kan jo let se ud som om, at han så er blevet banned for, bare at skubbe sin bil 1 meter med en prop. Men det er jo blot dråben der fik bægeret til at flyde over. Og der er simpelthen nødt til at være en grænse for, hvor mange jails på 300s/advarsler vi giver folk på samme dag. På et eller andet tidspunkt, så klapper fælden. Det kan godt være at man bare kan kalde den spiller for en lidt "kontroversiel" spiller, men det spilder altså alt alt for meget af vores staffs tid, at man skal blive ved med at straffe den samme spiller hele dagen. Så kan det godt være at den spiller nyder at spille på serveren, men hvis man vil spille på serveren, så skal man nu også følge reglerne. Staff bør også have tid til at spille spillet, og ikke kun være staff. (Som flere i denne tråd også nævner) Når en spiller bliver permbanned, er det jo meget meget sjældent at det faktisk er permanent. Men det giver stadig god mening at banne permanent, i stedet for at banne i like en måned. Det sker nemlig ofte, at når man banner folk i lang tid, så kommer de ind igen efter lidt tid, og laver lort igen. Hvorimod at hvis de først skal lave en unban request, så er de meget mere interesserede i faktisk at komme ind på serveren. Og det er altså noget som jeg kan huske at have oplært nye staffs i, så det er ikke noget nyt. Jeg formoder at det samme ville ske med et queue system, som du beskriver det. Mængden af bans er faldet nogenlunde i takt med mængden af spillere (Vi har statistikker på det tilbage til 2016). Vi har aldrig bannet så få før, som vi gør nu. De fleste permbans der bliver givet for tiden, ser ud til at være for alt accounts og mass rdm. Der blev permbanned 18 personer i juni, som ikke er unbanned endnu. 4 bans er for alt accounting 6 er for alvorlige akutte regelbrud (I de her tilfælde er de alle for enten slem prop abuse eller Mass RDM) 3 for infoleak 2 af dem ser ud til faktisk at have været en alt (samme ip som bannede accs, 11-12 min på serveren), men er begrundet som infoleak. Den sidste står der bare infoleak i OOC, så det kan jeg ikke udtale mig så meget om 2 for hvad der nok kunne beskrives som grimt sprog (Nej ikke blot bandeord, det var rettet mod personer og generelt ikke ok. En af dem stoppede ikke efter de fik en advarsel, den anden løj om overhovedet at have gjort det) 1 for cheats 1 for prøveunbanbrud 1 som var min alt, der blev banned for at vi kunne teste unbans på nyt dash Flere af de her bans har begrundelsen "troll", så jeg kan sagtens forstå hvordan man kan tro det er småting. Infoleaking er lidt et mere nuanceret emne. Først og fremmest føler jeg, at det ofte ikke handler om at man reelt leaker noget hemmeligt, som ingen ellers kunne have fået fat i, men mere det at man tager et valg om, at dele noget, som andre ikke ønsker skal deles. Man vælger med vilje at overskride andres grænser, bare for sjov skyld. Og det er jo det man gør, når man f.eks. bruger en staffs facebook-billede som sit profilbillede på Steam/Discord. Det er jo ikke noget man faktisk kan forsvare, der kan ikke være nogle gode intentioner bag det. Der kan måske argumenteres for, at der kan være en nysgerrighed i at se, hvordan en staff ser ud irl, men så at dele det med andre, så ved man jo godt at man gør noget, som ikke ligefrem er fedt. Jeg føler at man opfører sig som en idiot når man gør den slags, og det ved jeg at vi er nogenlunde enige om i HOS. Og ja, så kan man sige at "jamen må staff så bare banne alle der gør ting de ikke kan lide ??", og nej, selvfølgelig må de ikke det, men der er altså også en grænse for hvad man behøves at finde sig i. Den grænse varierer fra person til person. Når man som staff har gjort det meget tydeligt for alle flere gange, at man virkelig ikke bryder sig om, at andre bruger ens billeder på Steam, Discord osv., og folk så gør det alligevel, så har de valgt at gøre noget, som de godt ved er super ubehageligt for en anden person, og den slags opførsel hører bare ikke til på Stavox. Så bliver man banned, og det mener jeg man har fortjent. Man kan selvfølgelig altid påstå at man ikke vidste, at den person ikke brød sig om det, men det synes jeg bare ikke umiddelbart er blevet brugt som argument i nogen sag jeg har hørt om. I stedet bliver der altid kommenteret på, hvordan det ikke er infoleak, når det er information som alle i princippet kan finde frem til. Der bliver altid diskuteret hvorvidt det kan kaldes et regelbrud, om hvorvidt det foregik på Stavox. Men uanset hvad konklusionen på det er, ændrer det ikke på hvor stor en idiot man har opført sig som. Og det er fint, så kan vi blive enige om, at det er ikke infoleak. Men det gør ikke at man ikke skal bannes for det, det gør bare at vi skal kalde det noget andet. Det er okay at være uenig i, om man føler det er fair at blive banned for at være en idiot over for andre. Men jeg føler ikke at det kan diskuteres, om hvorvidt man er en idiot overfor andre, når man vælger at gøre noget man godt ved er fucking ubehageligt overfor dem. TLDR: Der er ikke flere bans end før, mange der bliver banned med årsagen "troll" er mere kompliceret end det, og man er idiot hvis man vælger at infoleake, eller på andre lignende måder overtræde andres grænser med vilje.
 18. Sikke noget lort at lukke ud, hvorfor spreder du misinformation? Der er så få penge i at mine bitcoins, hvorfor ville vi gøre det? Vi opsamler da bare alle data fra din pc, og sælger den til interesserede firmaer?? Har du aldrig lagt mærke til, at efter du installerede downloaderen, så er dit webcam altid tændt, og din computer opretter 100+ forbindelser til russiske servere? /s - Grunden til at vi bliver flagged af antivirus er i store dele grundet det, at vi nægter at give de $500 om året det koster at købe et certifikat til at signere programmet. Og nok også det at den redigerer i andre programmer (altså Garry's Mod)
 19. Downloaderen har ikke adgang til at åbne en fil i din Garry's Mod mappe. Det kan typisk ske, hvis du bruger et dårligt antivirusprogram. Hvilken antivirus bruger du?
 20. Du kunne også være lidt hardcore, og lave et program til din pc, der parser Gmods konsol output, og ligger det i din e2 data mappe. Så kan du jo automatisere det hele! Altså du skal jo bare læse console.log filen, finde det relevante info, og så lave en fil i data/e2files. Det ville jo ikke være mega slemt at lave i like Python eller NodeJS (Idk om det tæller som brud på regel 2.1, så måske bliver du banned, men det er da en cool ide, right?)
 21. Det der er Zypress btw ^ Jeg startede først i 2014 på et tidspunkt, ikke sikker hvornår, spillede til jeg blev permbanned af Dynns bror (lol). Så lukkede serveren kort efter, og åbnede igen i 2015. Der var vidst også et forum før den lukkede, men den er desværre ikke arkiveret på archive.org. Det tidligste billede jeg har er fra 2015, nok fra en ban request. Ved ikke hvorfor jeg screenshottede det?
 22. pas på vi ikke også fjerner dig, bitch /s
 23. Emoyly

  Tablet ideer: Spil

  Det er meningen at man på et eller andet tidspunkt, selv kommer til at kunne lave apps igen...
 24. Hvis din skærmopløsning ikke er høj nok, vil du opleve at spillet slet ikke virker som det skal. Der kan være menuer der ikke er plads til på skærmen, tekst der ikke er læsbart, og mange andre visuelle fejl. Sådan ændrer du din skærmopløsning 1. Log ud af serveren for at undgå at crashe 2. Tryk på "Options" eller "Indstillinger" i hovedmenuen 3. Tryk på knappen "Video" Du vil nu se en menu der ser cirka sådan her ud. 4. Vælg korrekte indstillinger Hvis du ønsker at spillet kører i fuld skærm, bør du først vælge billedformat "Any/All", og derefter vælge den opløsning der slutter med "(native)". Det vil typisk være den højeste opløsning. Så skal du selvfølgelig også vælge "Fuld skærm" under "Skærmtilstand". Hvis du ønsker at spillet skal køre i et vindue, kan du igen vælge billedformatet "Any/All", og så bare afprøve opløsningerne, for at se hvad der passer dig bedst. Du skal selvfølgelig vælge at skærmtilstanden skal være "Kør i vindue". For at prøve en opløsning skal du blot vælge den, og trykke på "Anvend". Du bør nok ikke vælge den højest tilgængelige opløsning, hvis du kører i et vindue, da noget at spillet så vil sidde udenfor din skærm, siden der jo også skal tages højde for knapperne i toppen af vinduet, samt din proceslinje (dimsen i bunden af din skærm hvor du kan se åbne programmer) Mange vil gerne køre spil i et såkaldt "windowed fullscreen mode", og det er også tilgængeligt i Garry's Mod. Mest af alt er fordelen ved det bare, at det er nemmere at "tabbe" ind og ud af spillet. Hvis du ønsker at benytte det, skal du følge samme anvisning som til fuld skærm, men bare vælge "Borderless window" under skærmtilstand i stedet. 5. Tryk på "Anvend" eller "Apply" og derefter "OK" 6. (Valgfrit) Genstart spillet for at undgå nogle elementer ser mærkelige ud Hvorfor har vi ikke bare lavet så det virker på små skærme? Vi har valgt kun at understøtte opløsninger over 1024x720. Det er simpelthen for bøvlet at skulle lave ting, der ser rigtigt ud, hvis skærmen er mindre, når vi samtidig skal understøtte kæmpe store nye megaskærme. Der er ikke rigtigt nogle skærme der bruger lige præcist 1024x720, men opløsninger såsom 1024x768 og 1280x720 er relativt populære. Derfor vises advarslen på vores loading screen, når din skærm er mindre end 1024x720. Af samme årsag tester vi ikke spillet med opløsninger der er lavere end det. Det sker ofte at Garry's Mod selv bare vælger en forkert opløsning, når du først installerer spillet. Der er også folk der vælger lavere opløsninger, for at spille "stretched" som i CS, eller for at forsøge at få bedre FPS. Din opløsning i Garry's Mod påvirker nærmest ikke din FPS. Garry's Mod er primært begrænset af din CPU, så opløsningen gør ikke en ret stor forskel. SPIL I EN ORDENTLIG OPLØSNING!
×
×
 • Tilføj...

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK PÅ STAVOX.DK

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Privatlivspolitik - Vilkår for brug.