Hop til indhold
Stavox

Leaderboard

Populært indhold

Viser indhold med højest mængde reputation siden 04/22/22 i alle områder

 1. Ingame navn: Boris SteamID: STEAM_0:0:86098035 IRL fornavn: Mathias Alder: 18
  15 points
 2. Ingame navn: Valdemar7 SteamID: STEAM_0:0:98511292 IRL fornavn: Valdemar Alder: 18
  13 points
 3. In-game navn: Knox Fort SteamID: STEAM_0:1:82999427 Alder: 17 Hvorfor skal netop du være en del af ledelsen?: jeg vil gerne være en del af ledelsen da jeg ikke laver andet end at være politibetjent. Jeg vil gerne starte et formidabel politi hold. Hvad vil du gerne opnå som Vicerigspolitichef?: at få de nye betjente til at lære hvad man gør i forskellige scenarier skabe god rp med corpset Anden relevant information om dig, du synes vi skal vide?: At jeg har tid alle dage til at være på.
  12 points
 4. Ingame navn: landmanden SteamID: STEAM_0:0:67537875 IRL fornavn: Rasmus Alder: 16
  12 points
 5. In-game navn: Tonni B SteamID: STEAM_0:0:514946024 Alder: 17 Hvorfor skal netop du være en del af ledelsen?: jeg vil gerne være en del af ledelsen fordi jeg syndes jeg er aktiv som betjent og syndes jeg snakker pænt til andre Hvad vil du gerne opnå som Vicerigspolitichef?: Lave god RP lærer andre spiller op i at være betjent Anden relevant information om dig, du synes vi skal vide?: i hved hvad i hved 😁 men ellers nej
  10 points
 6. In-game navn: Valdemar7 SteamID: STEAM_0:0:98511292 Alder: 18 år. Hvorfor skal netop du være en del af ledelsen? Jeg skal være en del af ledelsen på grundlag af, jeg føler der er brug for en styrke med en vicerigs der gider at lave en god RP med f.eks. ansøgninger, oplæring og ikke mindst et rank system. Dette rank system skal ikke kun være fyldt af gode venner på de øverste plader dog skal der være plads til nye spillere som også skal have lov til at prøve at være en der har lidt mere at skulle have sagt. I bund og grund kunne jeg godt tænke mig at skabe noget god RP for alle serverens spillere. Noget af det som også kan bidrage med til styrken er følgende: Jeg har en vis erfaring inde for betjent. Jeg er god til at holde fast i min beslutning. Jeg har et godt kendskab til regelsættet. Jeg er god til at se egne fejl og rette op på dem Jeg kan modtage kritik og gøre et forsøg på at rette op Hvad vil du gerne opnå som Vicerigspolitichef? Jeg kan godt tænke mig en styrke med en hvis disciplin der først og fremmest har styr på reglerne, og ydermere kunne jeg godt tænke mig at lave en styrke der opfører sig professionelt idet jeg godt kan lide at se nogle betjente der ikke overreagerer over for andre der har et lettere groft sprogbrug. Selv med at det sagt er det ikke ensbetydende med at der ikke er plads til lidt sjov, for det skal der være plads til der er jo derfor vi spiller, dog skal det ikke være "troll". Anden relevant information omkring dig, du synes vi skal vide?: Ikke sådan lige.
  10 points
 7. ---------------------------- Ingame navn: Egon Olsen SteamID: STEAM_0:0:151695567 IRL fornavn: Jonas Alder: 16 ----------------------------
  10 points
 8. In-game navn: Balken SteamID: STEAM_0:1:442811545 Alder: 16 Hvorfor skal netop du være en del af ledelsen? Jeg skal være en del af ledelsen da jeg selv mener jeg er moden nok til og holde styr på en styrke. jeg har en masse fritid til og opnå de krævende timer som vicerigs. Jeg snakker godt med de fleste spillere på SX. også kan jeg altid holde en god tone selv i de mest pressede situationer. Hvad vil du gerne opnå som Vicerigspolitichef? jeg vil gerne opnå en styrke som ikke bare skal stå med en fartmåler men er mere aktiv og med til og skabe god rp, og holde styr på evocity. jeg ville også oplære min styrke til og kunne sit kram så de ikke havner i situationer hvor de ikke ved hvad bøde de skal have eller ved hvad de skal gøre. Anden relevant information om dig, du synes vi skal vide? Nej.
  9 points
 9. In-game navn: Evolv SteamID: STEAM_0:0:107727459 Alder: 17 år Hvorfor skal netop du være en del af ledelsen?: Jeg vil gerne være en del af ledelsen grundet jeg er altid engageret. Når jeg er politi forsøger jeg altid at gøre rp'en bedst mulig ikke kun for mig selv og dem jeg snakker med undervejs, men for så mange jeg overhovedet kan samtidig. En af de vigtigere grunde i min mening er dog jeg virkelig har lysten til at give vice rigspoliti mit bedste skud med en fantastisk indstilling. Hvad vil du gerne opnå som Vicerigspolitichef?: Som vicerigspolitichef håber jeg allermest jeg kan ikke nødvendigvis samle den bedste styrke, men hjælpe nyere spillere eller folk som ikke har prøvet politi så meget til måske at blive en del af den bedste styrke på et tidspunkt. Jeg vil helt vildt gerne have en seriøs og sjov politistyrke som virkelig giver den en skalle, og får tjent lidt penge til bankboksen 😉 Anden relevant information om dig, du synes vi skal vide?: Jeg er ekstremt klar på et forsøg, og håber jeg ender med at kunne vise hvor meget jeg kan vil være det.
  9 points
 10. Ind-game navn: mathias SteamID: STEAM_0:0:459209725 Alder: 17 Hvorfor skal netop du være en del af ledelsen?: jeg skal være en del af ledelsen fordi jeg lytter til alle for at sikre sig de føler sig forsstået og får en retfærdigt behandlling og jeg mener selv at jeg har godt styr på hvad jeg laver når jeg er betjent og jeg holder styr på mine handllinger. Og jeg har en masse god erfaring som bejtent og leder Hvad vil du gerne opnå som Vicerigspolitichef?: jeg ved gerne opnå mere og bedre rp og hjælpe dem som har brug for det og samle en ambitøs politistyrke jeg ved os gerne opnå at alle kan komme til at blive betjent og prøve det og give dem en chance til at prøve det ud Anden relevant information om dig, du synes vi skal vide?: jeg har været vice før så ved hvad det går ud på men sprøger hvis i har noget ellers god dag
  8 points
 11. Ingame navn: Migos SteamID: STEAM_0:0:151804568 IRL fornavn: Marcus Alder: 15
  8 points
 12. In-game navn: Mickey Mus SteamID: STEAM_0:0:213945594 Alder: 18 (19 den 19 maj.) Hvorfor skal netop du være en del af ledelsen?: Jeg ønsker at være en del af politiledelse eftersom jeg elsker at spille betjent og lægger mit fulde engagement der, jeg ønsker at kunne udvide mine muligheder i politiet og kunne foretage nogle fornuftige valg samt skabe en styrke af de bedste der er tilgængelig. Jeg har godt kendskab til politiet samt den administrative del i form af ledelses føring. Jeg kunne se mig se gøre en lille forskel eftersom jeg til dagligt driver egen virksomhed så ved hvordan det er og føre et team og få tingene til at fungere. Jeg er god til at lære fra mig, alt det jeg nu kan! Jeg har et større timetal i gmod og de fleste på stavox hvor af jeg kan bruge den erfaring til nogle konstruktive ting. Har god mulighed for at guide folk og lære dem de generelle ting! Jeg er meget hands on som betjent, jeg laver en del og er rimelig aktiv samt udfører det gerne som et team med folk hvilket er den fordel senere hen. Hvad vil du gerne opnå som Vicerigspolitichef?: Jeg vil gerne skabe et fællesskab hvor der er plads til de hardcore betjente også de ny udklægget folk i styrken, jeg vil sørge for folk får lært systemet, vi får et godt forstående og konstruktivt, samt effektivt politikorps hvor alle har en mulighed for at kunne byde ind! Jeg ønsker at vise at politistyrken kan køre godt uden den største magt brug samt give folk muligheden for at kunne tage initiativ under normal patruljering! Vil opnå at folk kommer til at arbejde efter et ordsprog jeg fortæller mig selv daglig "Selv i ordbogen, kommer arbejde før succes"! Jeg vil sørge for den fremtidig styrke fremgår. -Stærk fagligt og fysisk. -Ingen troll, dog mere seriøsitet. -En styrke med initiativ samt struktur! -Forstående betjente -Hurtige til at reagere og handle -Samarbejds villige og langt fra nazi! Anden relevant information omkring dig, du synes vi skal vide?: Nej ik på nuværrende tidspunkt!
  7 points
 13. Ingame navn: Smlfn SteamID: STEAM_0:0:91213600 IRL fornavn: Oliver Alder: 21
  7 points
 14. @OpK am i right gamer
  7 points
 15. Savner den gang hvor jeg stod op og havde 10+ notifikationer på forum hver morgen 🥺😭🫶
  6 points
 16. In-game navn: Cqmbo SteamID: STEAM_0:0:177761288 Alder: 18 Hvorfor skal netop du være en del af ledelsen?: - Fordi jeg tager ansvar overfor de handlinger som jeg laver. - Fordi at jeg når jeg er betjent, prøver at få skabt en smugle RP med folk når de bliver stoppet. - Jeg lytter til hvad alle har at sige, og vil gøre mit bedste for at alle føler sig hørt og at de har lov til at komme med deres mening - Så har jeg os en masse erfaring som betjent. Hvad vil du gerne opnå som Vicerigspolitichef?: - Skabe en masse god RP - Skabe en god og aktiv politistyrke Anden relevant information om dig, du synes vi skal vide?: - Sidst jeg var Vicerigs sagde jeg, op da jeg begyndte at have mindre og mindre fritid til at kunne spille. - Min aktivitet har ik været så høj grundet en del opgaver, men dem er jeg done med nu.
  6 points
 17. In-game navn: NovaDK SteamID: STEAM_0:1:468138011 Alder: 16 Hvorfor skal netop du være en del af ledelsen?: Fordi jeg har en god erfaring som betjent da jeg har været det i en del tid. Jeg føler jeg for det meste får skabt et godt samarbejde blandt andre betjente som indsatsleder, og hvis folk ikke gør deres arbejde ordenligt, demoter jeg dem med gode grundlag. Men jeg kan jo ikke demote dem for det mindste eller andet som indsatsleder og derfor vil jeg blive viserigspolitichef, hvor man kan gøre lidt mere komplicerede ting i forhold til indsatsleder. Hvad vil du gerne opnå som Vicerigspolitichef?: Jeg vil gerne opnå et godt samarbejde blandt andre spillere og lave det bedste politiRP som muligt. Jeg vil kunne dele smilet med andre folk i forbindelse med politiRP og skabe et godt community. Anden relevant information om dig, du synes vi skal vide?: Jeg er en aktiv gut, og kan godt lide politirp
  6 points
 18. In-game navn: Eriksen420 SteamID: STEAM_0:1:182553099 Alder: 21 Hvorfor skal netop du være en del af ledelsen?: jeg skal være en del af ledelsen på grund af jeg har spillet meget som betjent i gennem tiden jeg er okay meget aktiv så jeg kender også reglerne og det vil være fed og opbygge noget godt RP og lave ansøgninger og noget rank system og base lave noget mega fedt RP Hvad vil du gerne opnå som Vicerigspolitichef?: Hvad vil du gerne opnå som Vicerigspolitichef?: jeg kan godt tænke mig en styrke der har styr på relger og noget seriøst sjov RP og og hjælpe ny spillere og bare lave noget godt RP med folk og bare har det fedt Anden relevant information om dig, du synes vi skal vide?: nop men i kan altid spørge hvis i vil mere😉
  6 points
 19. ---------------------------- Ingame navn: Balken SteamID: STEAM_0:1:442811545 IRL fornavn: Mikkel Alder: 16 ----------------------------
  6 points
 20. 5 points
 21. Fri unge Breezy, de der staffs piller for meget ved dig
  5 points
 22. In-game navn: Torben Trist SteamID: STEAM_0:1:103114835 Alder: 18 Hvorfor skal netop du være en del af ledelsen?: Jeg skal være en del af ledelsen fordi har spillet meget som politi og indsatsleder gennem de 3100 timer jeg nu har på serveren. Så derfor kan bidrage med godt kendskab til reglerne/politi reglerne men også med seriøsitet og lidt humor. Hvad vil du gerne opnå som Vicerigspolitichef?: Jeg vil gerne opnå en god og velfungerende styrke som går efter at lave det super RP til spiller/kollegerne. Jeg vil udover det gerne opnå en styrke hvori alle arbejder godt sammen samt har det sjovt med hinanden. Anden relevant information om dig, du synes vi skal vide?: Nah tror jeg sku ik
  5 points
 23. Der er kommet ny sheriff i byen😎 Han er kommet fra USA, og har taget sin bil med herover. Tag godt imod ham og byd ham velkommen! Her er lidt intruduktions billeder af ham🙂
  5 points
 24. In-game navn: Tonni B Steamid: STEAM_0:0:514946024 IRL Fornavn Daniel Alder 17
  5 points
 25. Ingame navn: Giraff SteamID: STEAM_0:0:200845630 IRL fornavn: Malthe Alder: 14
  5 points
 26. Ingame navn: Torben Trist SteamID: STEAM_0:1:103114835 IRL fornavn: Oliver Alder: 18
  5 points
 27. Ingame navn: NovaDK SteamID: STEAM_0:1:468138011 IRL fornavn: Noah Alder: 16
  5 points
 28. Chevrolet Aveo fra 2010 med den helt store udstyrspakke (aircondition)! Du skal ikke lade dig nare af de 84 hk, denne kvalitets bil ruller fra 0-100 på noget der ligner 15 sekunder uden at tøve, og så er den ovenikøbet nysynet. Bilen er ikke til salg
  5 points
 29. skal altid gå ud over mig 😿😿😿
  4 points
 30. In-game navn: Silas SteamID: STEAM_0:0:59207334 Alder: 16 Hvorfor skal netop du være en del af ledelsen?: Jeg syntes jeg skal være en del af ledelsen da jeg er meget aktiv som betjent, og jeg skaber en masse god rp som betjent og holder en god tone over for andre Jeg er også tideligere Vicerigspolitichef Hvad vil du gerne opnå som Vicerigspolitichef?: - Skabe en masse god RP - Skabe en god og aktiv politistyrke som kan sit kram - Lære min styrke op til og give passende straf Anden relevant information om dig, du synes vi skal vide?: Sidste gang jeg var vice endte jeg med og sige op da jeg mødte en periode hvor jeg ikke var så aktiv, men nu hvor jeg også er blevet staff vil jeg være endnu mere aktiv og lægge et godt stykke arbejde i det.
  4 points
 31. Hej Cqmbo. Jeg har valgt at give dig et -rep, da jeg ofte har hørt dig være nedladende overfor nye spillere, der prøver betjent-jobbet af. Jeg tror, at du vil være hurtig på "demote"-knappen, så nye spillere ikke har en chance for at forbedre sig som betjent. Det har jeg selv oplevet, da jeg lige startede på serveren og du var vice. Jeg ser dig heller ikke som en super moden person. Dine lederskabsevner virker meget farvede. Du vil være "en god leder" for personer, som du kan lide og snakker godt med. For resten af spillerne vil du være elendig. Men ellers, held og lykke med din ansøgningsproces!
  4 points
 32. Hvem har flest point på stavox nu? gamle mand. ✅😎🍑
  4 points
 33. Ingame navn: LAST WARINIG SteamID: STEAM_0:1:6224595 IRL fornavn: Mikkel Alder: 20
  4 points
 34. ---------------------------- Ingame navn: peps SteamID: STEAM_0:0:101024097 IRL fornavn: Laust Alder: 17 ----------------------------
  4 points
 35. -rep Han ved ikke hvor man skal angive sine reputationer til staff ansøgninger
  4 points
 36. Render ca 100 Nakker dig @Migos
  3 points
 37. Jeg ruller rundt i en lille hvid 1.2 swift fra 12, med 152k på klokken. Jeg valgte den udelukkende fordi den er billig og køre i, ift til afgift og benzin. Jeg har nogle planer om lidt småt gejl, som den standard spoiler der lavet til den, skærm og anlæg, nye fælge, andre lygter og andre småting.
  3 points
 38. Den render ca 70 El start virker ikke Forlygte smadret Den er nok hurtigere end din @Matti 🐐
  3 points
 39. kan du lige undvære en skive BRO har totalt meget brug for noget nikotin der kan ødelægge mit tandkød!?!?! ?OMG PLEASE TONNI BABY GAMING please!!!! give me that nicotine daus
  3 points
 40. nogen der ved hvor meget vand om dagen man burde indtage? har lige læst, at man som mand skal drikke 15 glas vand om dagen, men det virker helt latterligt #SendHelp
  3 points
 41. Vi har vurderet at dette bryder byggereglerne. Vi har på billedet under illustreret nogle forskellige scenarier, den røde er ikke tilladt, men de 2 grønne er.
  3 points
 42. hey i see u are a junior admin, what is the server about
  3 points
 43. ---------------------------- Ingame navn: Abdi Aziz SteamID: STEAM_0:1:100232566 IRL fornavn: Noah Alder: 18 ----------------------------
  3 points
 44. Ingame navn: lysestage SteamID: STEAM_0:1:219897723 IRL fornavn: Rasmus Alder: 15
  3 points
 45. Ingame navn: Coolboy SteamID: STEAM_0:0:171718615 IRL fornavn: Jonathan Alder: 18
  3 points
 46. Haha KÆMPE GIGANTISK -REP Jeg håber VIRKELIGT du joker. Du er så sindssygt inkompetent, at det ingengang er sjovt. Du har samme holdninger og tankegange som én af de mest inkompetente, forfærdelige mennesker på Stavox. Du burde seriøst ALDRIG blive staff, med den opførsel du og dine mindst ligeså dumme venner fra hash har haft. Aldrig. Nogen. Sinde. vil jeg se dig som staff. Og jeg kan allerede mærke de hidkaldende beskeder til skrigmåge, Polle og Ralle White om at de skal komme og give mig minusreps - som i plejer.
  3 points
 47. VW Polo 6R 2011 1.2 TDI 75HK Den kan fandme noget også kører den oven i købet 20-25 på literen som jeg fik for rimeligt beløb og den havde kun kørt 196.000, så har jeg selv installeret Apple CarPlay i den som jeg fucking elsker
  3 points
This leaderboard is set to København/GMT+02:00
×
×
 • Tilføj...

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK PÅ STAVOX.DK

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Privatlivspolitik - Vilkår for brug.