Hop til indhold
Stavox

Leaderboard


Populært indhold

Viser indhold med højest mængde reputation siden 2020-06-07 i alle områder

 1. 33 points
  For et par uger siden afholdte vi vores (næsten) månedlige community-møde. Der var stor deltagelse, og i fællesskab fik vi noteret en masse ændringer ned, som I spillere gerne så ske. I dag har vi så lanceret opdateringen, som gerne skulle adressere mange af de forespørgsler som blev stillet til det møde. Vi håber det lever op til jeres forventninger. Følgende ændringer er blevet foretaget: Keypad crackers der samles op af politiet bliver automatisk konfiskeret. Forhøjet HP til keypad crackeren, så den ikke er så nem at skyde af. Fjernet muligheden for at købe keypad cracker og lockpicks som betjente. Du får en advarsel, når din bil bliver taget af mekanikeren, hvis du har tilkøbt bilalarm. Rettede en fejl der ofte skete, når man brugte det nye "Tag Alle" i inventory-menuen. Fejlrettelse af fartmåleren, der til tider ikke modtog fartgrænserne korrekt. Ekstra meth-cooldown skilt ved Kraftværket på rockford, så det er lettere at bemærke. Ekstra Bilforhandler i eventområdet, der forhåbentlig giver mulighed for nogle andre typer events. Billede-upload funktion til Limited Edition bilsalg. Du kan tag et billede med kameraet in-game af din bil, og sætte det på dit salgsopslag. Raid-handlinger bliver ikke længere vist i chatten (virker først ordentligt i morgen). Du får besked, hvis du bliver skudt på ifm. et raid. Door Busters - en meget mere effektiv version af keypad-crackeren som er hurtigere, og umulig at skyde af. Door Busters skal "craftes". Du kan få fat i "Metal" ved at lave PD-Raid og mine metallet i fængslet. "Sulfur" spawner tilfældigt på mappet i begrænset mængder, og kan også mines. En Pickaxe kan købes i Automaten i spawn, som kan anvendes til begge disse ting. En Door Buster kræver også nogle elektronikkomponenter, som kan købes på Silkroad. Med disse tre ressourcer kan du kombinere dem til en Door Buster. Forsøgt at rette en fejl der kunne ske, hvor Automatens GUI blev fastsat på din skærm. Nye E2-funktioner til pakkeomdelere (tjek dokumentationen på dash) Tilføjede "Swaggers" outfits tilbage til Tøjbutikken. Rettede fejl med scrapping af visse biltyper.
 2. 29 points
  Samme regler skal gælde som med alle andre våben. Det må kun gøres hvis du faktisk har en god grund til det, ellers er det stadig CDM.
 3. 25 points
 4. 25 points
  Kunne man ikke gøre så, at når man miner i fængslet vil en timer på måske 5 minutter køre samtidigt som i de gamle dage? - og hvis man så ønsker at komme ud hurtigere, må man bare mine?
 5. 23 points
  Jeg tænker nu når man må bygge på hele 4x4 stedet, så dog fjern de pis træer det er mega irreterende når man bygger eller har gunshop/bank oppe. Som fx her.
 6. 21 points
  nu sælger jeg den videre muahauhauha, men ik mob mig
 7. 18 points
  5 minutter er for kort tid. Det burde være 10-15 minutter. Folk gider ikke mine hvis det ikke er en stor fordel.
 8. 16 points
  når man tænker over det er der virkeligt brug for et rep hvor man kan reagere med "Sejt" kunne være ret nice TAK @Emoyly
 9. 15 points
  Hvis jeg en dag formår at blive #1 i +reps igen, så vil jeg være en god konge denne gang. Disse problemer vil jeg løse: - Hungersnød - Fattigdom - Grimme profilbilleder blandt aktive spillere - Hyggeracisme (Hvis du skal være racist, så er det ALL OR NOTHING) - Alle skal have mindst 1 vundet dag på forum - Der burde være en rank ved ca. 5000 +reps. "attention whore" lyder godt - Mængden af hate på diverse spillere skal fordobles inden 2021 - At skrive "13:37" burde blive sejt igen - Folk der kan lave E2 burde virkelig lave noget nyt snart, vi har set på de samme e2er i for lang tid nu - Coronakrisen Hvis i også ser dette ske "sooner rather than later", så kom lige med nogle ting jeg skal fikse ydeligere!
 10. 12 points
  Har taget nogle billeder for nylig, og har så besluttet mig for at poste dem her 🙂 - I må meget gerne komme med feedback, osv. Da jeg ikke er helt færdig med mine in-game camera settings. (( At klikke på billedet burde gerne gøre det lidt bedre kvalitet da billedet bliver lidt mindre så det passer ind på posten ))
 11. 12 points
  Det vil jo faktisk også stoppe mange af de idioter som bare begynder at pløkke på en det sekundt man snitter deres bil. Så hvis de hopper ud og skyder kan man bare pløje dem ned og tage deres gun. +1
 12. 12 points
  @Emoyly Dynns højre (Kun fantasien sætter grænser) @Bims Spiller stadig minecraft, og har sikkert spillet pik til det... @Ra1fi💧 Er stadig dummere end snot, og har kun lige lært alfabetet. @Maloni Stjæler smagsprøver fordi han er for fattig til at betale for noget... Dog trækker det op, at hans Merlin impressions er on point: https://streamable.com/5abwom @Dynn Ludoman... @Bimse👌 Bliver aldrig HOS... @DEAGLEMEISTER Har gokket sin flamingo pik i stykker... No joke: https://streamable.com/apearg @Bob Johnson Beskytter Dynn mod voldsomme anklager (SIMP): https://streamable.com/8xrw61 @Kim Karsten Ligner @Ra1fi💧's lillebror @Guzern Tikker konstant om penge, og slikker mere røv på staffs end @Ziipen (Der fik I lige 2 i en roast)
 13. 12 points
  Kan i huske dengang man næsten kunne sige lige hvad man ville, fordi ALLE var indforstået med, at det er et gaming community, der foregår på INTERNETTET. Der vil altid være folk med grimmere sprogbrug online, end i virkeligheden. Tror virkelig, at nogen har glemt, at de befinder sig på en online-spille-platform og ikke i den danske folkekirke 🤦‍♂️
 14. 12 points
  physics gun den kan alt muligt sygt
 15. 12 points
  Donationscirklen - lad nu være med at sælge den videre Siden en hund (@Slamboe) valgte at leake mig og Bims' forholdsvis nye donationscirkel er den begyndt at komme meget i omløb, og vi har ikke længere noget at gøre med nogle af salgene af den. Spilleren fandt i øvrigt ud af, hvordan han kunne fjerne vores crash-system, så det gjorde han selvfølgelig. Vi har derfor besluttet os for at lægge den ud gratis her på forum. E2'en viser alle donationer ejeren har modtaget via et cirkeldiagram. Udover diagrammet vises en liste af top 10 donationer til højre for cirkeldiagrammet, så man har et bedre overblik. Alle kan donere til ejeren ved at være tæt nok på E2'en og derefter skrive det ønskede donationsbeløb i chatten. Regner ikke med nogensinde at opdatere på E2'en her, men kontakt mig meget gerne, hvis I oplever fejl. Kommandoer: !save !load (der er vidst nok noget her der skulle bugge en gang imellem, fandt aldrig ud af hvad) !add Scaled 1000 !remove Scaled Billede: Kode: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Spilleren er forresten som resultat af dette blevet blacklisted på E2whitelist.com, så lad nu være med at prøve på noget lignende. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ E2'en her er til at starte med blevet smidt op på vores klub ved navn Business, link findes nedenunder. Vi vil sætte stor pris på, hvis jer der i forvejen ikke er medlemmer kunne deltage i gruppen. Tak på forhånd.
 16. 12 points
  Din base er, som @Jenss skriver, blevet vurderet til ikke at have noget reelt formål, som bidrager til RP’en. Din historik på serveren demonstrerer ydermere, at din interesse blot er at lokke folk ind, så du kan skyde dem. Her tænker jeg f.eks. på en af de baser du havde overfor spawn, som med vilje havde et mindre skilt, og lignede en gunshop, så folk gik ind. Den slags baser bidrager ikke til noget, ud over at underholde dig, så selvfølgelig bliver de fjernet.
 17. 11 points
 18. 11 points
  Hej Azar Ali, forinden havde jeg åbnet styrken fordi der næsten ingen betjente var. Jeg så der var mange betjente på hvilket ikke normalt er et problem så længe man bare laver noget, Jeg valgte i alt at demote ca. 4 betjente efter jeg havde tjekkede økonomi appen igennem, jeg så ikke rigtig noget fra jer af. Nu har jeg rimelig mange timer på serveren har oplevet meget af det man kan på stavox og har ikke lysten til penge på den måde som mange andre måske har. @Mayan skrev til mig efter vi havde fået styr på fængsel fordi folk skød helt vildt. Han skrev til at der var nogle betjente som trollede er lignede jeg tog sagen op og tjekkede hvad hvert enkelt betjente lavede for at se hvilke og om det var sandt. Jeg opdagede så efter jeg havde fyret alle betjente at vi fik udbetaling, hvis du virkelig tror jeg har gjort det for pengnes skyld er du meget forkert på den. Men ja det ser meget forkert ud fra jeres synsvinkel, Jeg kan lige sende jer som var en del af det weed raid erstatning når jeg kommer på igen Der var ca 525,000 kr. i boksen, jeg har haft 2 fartmålere op som har tjent godt og vel en stort slat af de penge som var i den boks. Hvis du ikke gider læse alt det lort så kort resume Jeg tjekkede appen det ligende ikke i havde lavede noget (sendt bøder eller konfiskeret noget - Næste gang burde jeg nok tjekke ransaninger også min fejl) Det hele er skrevet på mobilos så måske et bare stavefejl eller to Mvh Kagen
 19. 10 points
  Som jeg ser det. Når du nægter at betale din bøde (om du så siger nej eller bare lade den udløbe) så har politiet en grund til at arrestere dig, så giver de dig en ekstra chance for at undgå arrest og derfor giver dig en bøde på 10k. Jeg syntes det er fair nok, du kan vel bare betale din bøde til at starte med?
 20. 10 points
 21. 10 points
  Første skoledag skal du finde den største og mest skræmmende person på gymnasiet. Slå personen ned og etabler dominans!
 22. 10 points
  Hvad med krukker i ens GMC tho?
 23. 10 points
  Så skal vi mine sulfur og raide nogle baser. Rust rp server coming soon? 😁
 24. 10 points
  Donationscirklen - lad nu være med at sælge den videre Siden en hund (@Slamboe) valgte at leake mig og Bims' forholdsvis nye donationscirkel er den begyndt at komme meget i omløb, og vi har ikke længere noget at gøre med nogle af salgene af den. Spilleren fandt i øvrigt ud af, hvordan han kunne fjerne vores crash-system, så det gjorde han selvfølgelig. Vi har derfor besluttet os for at lægge den ud gratis her på forum. E2'en viser alle donationer ejeren har modtaget via et cirkeldiagram. Udover diagrammet vises en liste af top 10 donationer til højre for cirkeldiagrammet, så man har et bedre overblik. Alle kan donere til ejeren ved at være tæt nok på E2'en og derefter skrive det ønskede donationsbeløb i chatten. Regner ikke med nogensinde at opdatere på E2'en her, men kontakt mig meget gerne, hvis I oplever fejl. Kommandoer: !save !load (der er vidst nok noget her der skulle bugge en gang imellem, fandt aldrig ud af hvad) !add Scaled 1000 !remove Scaled Billede: Kode: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Spilleren er forresten som resultat af dette blevet blacklisted på E2whitelist.com, så lad nu være med at prøve på noget lignende. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Vi vil sætte stor pris på, hvis jer der ikke er medlem af gruppen ville joine gruppen, så vi kan fortsætte med at lave giveaways som denne.
 25. 9 points
  Forslaget lyder på at, man skal kunne købe en opgradering til sin gmc truck i modshoppen, så man kan transportere krukker i den, det ville give meget mere mening at stjæle krukker i raids, nu når man allerede kan unfreeze dem. så f.eks du raider, og gerne vil have personernes krukker med, så kan du smide dem ind i din gmc, og så bliver de locked, ligesom meth pallerne, og når man kommer over til ens base, kan man tage dem ud af ens gmc igen.
 26. 9 points
 27. 9 points
  Man er i hvert fald autist speciel. Den gode nyhed er at jeg nu er gået på sommerferie frem til september, og derfor kan påbegynde de ting jeg har forsømt. Jeg vil ikke give nogen præcis dato, men mon ikke Touranen bliver færdig i løbet af denne weekend.
 28. 9 points
  Hej peeps, jeg vil starte ud med at sige jeg ikke havde vidst denne dag ville komme, hvor jeg skulle lave en staffklage på Linda, da jeg synes virkelig godt om ham. Dit ingame navn: SosMula Staff ingame navn: Linda Dit SteamID: STEAM_0:1:237211284 Staff SteamID: STEAM_0:0:63757183 Hvad skete der?: Okay, så 123, Andrew, Fruoto og jeg havde siddet på Rockford og hygget os lidt med nogle raids & pdraids. Efter at vi havde lavet vores nuværende sidste pdraid kom Linda hen til os meget aggressivt og sagde at han "ventede på at vi var færdige med at raide så han kunne jaile os alle". Vi spørger ham selvfølgelig hvorfor og så kommer han med grunden: "at vi pdraidede uden at gå efter pengene." Vi forklarer ham følgende: Da vi pdraidede døde en af vores teammates(enten 123 eller fruoto, har ikke lige styr på hvem af dem det var) i crossfire af os selv. Da han ligger downet i døren ud til garagen i PD joiner "støvsuger" og "svupper" VORES pdraid og dræber mig(SosMula). Derefter er det Andrew helt mutters alene(Det skal lige siges at jeg ikke ved hvordan vi gik fra 4 til 3 til at starte med). Andrew ved at han har en helvedes masse våben på sig til en meget stor værdi. Andrew vælger så at smutte ud af PD inden han dør med alle våbene til flere betjente eller counterraiders, da vi alle var itvivl om PD var sikret fra fjender endnu. Jeg kan virkelig ikke se nogen grund til at vi skal jailes. Vi spiller med 2 inaktive drenge(Fruoto og 123), som begge har brugt en god slat penge. Desuden havde vi tidligere nakket over 300k fra PD i de tidligere raids. Jeg var OGSÅ igang med at lockpick bankboksen, da en af os blev downet som jeg fortalte om tidligere. Ifølge os alle 4 er der ingen god grund til at Andrew skal jailes for det, da vi heller ikke pdraidede med formålet at dræbe, men blot for at skaffe dadler. Jeg vil også lige tilføje at Linda skred meget hurtigt efter han havde jailet Andrew af grunde som jeg ikke kender til. Hverken 123, Fruoto, Andrew eller mig synes at det staffarbejde der foregik var proffesionelt eller ordentligt. Beviser: Jeg er virkelig itvivl om hvad vi har af beviser, men beviser til denne klage er irrelevante fordi Linda godt vidste alt det vi sagde var rigtigt. Det er hvad jeg går ud fra siden han ignorerede alt hvad vi sagde til ham og bare jailede Andrew. Han har aldrig på noget tidspunkt sagt at han ikke troede på noget af det vi sagde. Min egen personlige mening: Jeg har valgt at tilføje min egen lille mening om Linda, da jeg lige så godt kan skrive det ind istedet for at lave dobbelt staffklage. Jeg holder for det meste staffklager tilbage, da jeg rigtig godt kan lide de fleste staff og får dårlig samvittighed hvis jeg laver en staffklage. Jeg synes Linda er meget dårlig til at sige tingene som de er. Hvis DU Linda, læser dette vil jeg helt klart råde dig til at være ligeglad med spilleres mening og sige hvad DU mener. Det virker som om du har svært ved at bare sige: "Sådan er det", og gøre det der skal gøres som admin. Jeg er rigtig ked af at dette skulle være min første staffklage siden jeg er vendt tilbage til Stavox i 2020, men jeg føler helt ærligt, at der ingen straf skal være, da vi intet har gjort forkert. Der står ikke i reglerne at når man har startet et pdraid, at man SKAL færdiggøre det.
 29. 9 points
 30. 9 points
 31. 9 points
  Det meget fint, men hvis vi lige laver en helt komplet retarderet sammenligning her: Så forestil dig lige at du er røget i fængsel for mord. Bare fordi du så siger du gerne vil stoppe med at slå børn ihjel, gør det jo ikke at du kan få lov til at komme ind i børnehaven alligevel.
 32. 9 points
  SteamID: STEAM_0:0:74354375 Hvorfor skal du unbannes: Jeg er utilfreds med mit ban fordi jeg mener ikke at det jeg sagde var racistisk og at de "advarsler" jeg fik af Ducky20 ikke var ordentlige. Jeg sagde: "Har du set nogle sorte svin jeg kan skyde med min bøsse." og det Ducky20 sagde til mig i RP var "Nu stopper Kjeld ellers får du smæk." Det mener jeg ikke er en ordentlig advarsel da jeg ikke ved at han siger det udenfor eller i rp. Jeg undre mig også over hvordan det her er okay, men ikke "Har du set nogle sorte svin jeg kan skyde med min bøsse." som der ikke er noget racistisk ved, men jeg kan godt forstå hvorfor at nogle herinde vælger at sammenligne "sorte svin" med en "sort mand".
 33. 8 points
  Hey, kan vi ikke bare lukke denne her tråd, og så smide et par gode svinere efter hinanden? Så er vi vel alle på samme side. Jeg starter @Middi er fucking dårlig til at skyde klamme polakker. @Emoyly er stadig autist @Maloni Er så dum at han går tur med sine fisk @Reyn er ling ling @Bims Kan ikke engang finde ud af at være staff @Guzern er bare træls @Polle drikker stadig tis bum basta, luk lortet og kom videre. Undskyld hvis jeg glemte at svine nogle til :(
 34. 8 points
 35. 8 points
  Hvorfor er det blevet så populært at blive andenhåndskrænket? Vitterlig, hvis personen havde et problem med det, så ville det nok være en god idé selv at sige det.
 36. 8 points
  Fandt lige et billede fra min 9. Klasses sidstedag, for mange år siden. Sikke meget jeg havde gjort ud af det.
 37. 8 points
  Vildeste roblox pimp der nogensinde levede
 38. 8 points
  har fået den før end jer alle noobs
 39. 8 points
 40. 7 points
  Ik' ligefrem din bedste vinkel, men okay.
 41. 7 points
  @Emoyly er en pige @Bims er et magtmisbrugende narkovrag @Kim Karsten skal hold kæft @Ra1fi💧 tror alt der starter med R er randers @Vito spiser nuggets... @Peanut bliver taget bagfra af Emil Xalat @DEAGLEMEISTER har en tynd hals til lange slanke tissemænd
 42. 7 points
  Det er lang tid 😲 Er der forsøgt anvendelse af reiki-heling ifm. din mors sygdomsforløb?
 43. 7 points
  Det selvefølgeligt også nogle sjove spil... Hvis man er ensom og er 76 år gammel
 44. 7 points
  Hold kæft det ser godt ud, props til personen som har fixed det! 🤠
 45. 7 points
  Jeg håber i joker. At give børnene en håndfuld karameller og se deres øjne gløde op af glæde var legit noget af det bedste ved at afslutte folkeskolen. Det var også ret sjovt at smadre 7-8 klasserne med barberskum ude på græsplænen bagefter, men er ikke sikker på om de nuværende 9. klasser havde samme mulighed pga. corona ☢️
 46. 7 points
  21 +😎 idag, bedste dag i mit liv tak mine venner og mest tak til emoyly!!! husk og like og subscribe og tryk på klokken!!!
 47. 7 points
 48. 7 points
  Bare tag en tur til los santos customs med den
 49. 7 points
 50. 7 points
  #fuckslamboe #fridobbeltT #respekterenunghvidhustler
This leaderboard is set to København/GMT+02:00
×
×
 • Tilføj...

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK PÅ STAVOX.DK

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Privatlivspolitik - Vilkår for brug.