Hop til indhold
Stavox

Leaderboard

Populært indhold

Viser indhold med højest mængde reputation siden 11/23/23 i alle områder

 1. Ift. at dit opslags formål, er at klage over negativiteten, synes jeg ærligt dit opslag er ret negativt. Du generaliserer nogle få konflikter på en måde, hvor du får fremstillet det som om, at alle/de fleste spillere bare er ude på at ødelægge andres liv. Man skal også passe på, at man ikke opfatter en normal debat, som et angreb på andre. Negativitet i sig selv, er ikke nødvendigvis forkert. Samtidigt med det, føler jeg at du får blandet nogle meget forskellige situationer sammen, på en måde der ender med slet ikke at give mening. Det her er en kæmpe generalisering, som jo rent faktisk ikke på nogen måde er rigtig. Ja, dem der råber højest, eller skaber sig mest, er ofte dem man ligger mærke til. Men størstedelen af spillere og staff, går altså ikke bare og infoleaker og sviner andre til hele tiden. Det er simpelthen ikke rigtigt. Det mener jeg heller ikke er rigtigt. Som der altid har været, er der mange unge spillere på serveren. Altså baseret på din seneste staff ansøgning, går jeg ud fra at du selv er 16. Så det mener jeg nu heller ikke rigtigt man kan sige... Det gælder udelukkende de spillere der har holdt ved i mange år, og det tror jeg altså ikke udgør størstedelen af spillerbasen, men jeg har dog ikke undersøgt det nærmere. Her skal man igen passe på med at blande ting sammen. Du nævner f.eks. at man bliver chikaneret, og nogen bliver infoleaket. Det er ikke min oplevelse, at det har noget som helst med et lavt spillertal at gøre. Har du selv nogle konstruktive kommentarer? Som jeg læser dit opslag, er det blot en klage over negativitet, som ikke som sådan indeholder noget konstruktivt. Vi kan alle sidde og klage over ting vi ikke kan lide, det får vi ikke noget konstruktivt ud af. Det er blot din mening, det er jeg klar over. Men blot at dele sin mening, uden at tilføje noget nyt til debatten, ser jeg bare som lidt spild af energi...
  8 points
 2. Det her post er skabt hverken for at nedgøre nogen spiller eller staffs, jeg gør dette udelukkende for at utrykke mit synspunkt. Det er på tide at vi indser at Stavox er blevet et ualmindeligt negativt sted. At kigge igennem generel chat eller bare at investere sig en smule i noget kommunikation har den mest nedgørende og triste påvirkning på mig. Jeg synes helt oprigtigt at være på Stavox er en hel vild dårlig oplevelse. Det er ikke direkte på grund af staff’s og/eller visse spillere, men den her server er hovedsageligt bygget på mennesker og fælleskab - og det har simpelthen fuldstændig forsvundet fra Stavox’s discord, forum, og ingame server. Alle hader alle og Stavox er bare blevet en stor mudderkamp hvor alle enten infoleaker, sviner folk til, osv. Det er trist at se noget som engang var et så sjovt spil fyldt med gode minder som jeg ved alle har haft, opløse ud i en 64 bit spøgelsesby som gælder ud på at angribe folks personer og få dine fjender ned med nakken irl. Igår blev mit forslag om at Lukke serveren og slutte alles lidelser slettet, så det tilbage-trækker jeg mig for at direkte foreslå, dog vil jeg sige det her… Min pointe kort fortalt: Jeg synes oprigtigt det er trist at et spil som engang var så underholdene falde ud i et sted som man simpelthen ikke kan deltage i, uden enten at blive chikaneret eller simpelthen bare være så skuffet. Det er hverken grundet nyt weed system, staff eller nogen anden direkte ændring der gør at serveren dør. selvom vi alle kan blive enige om at busser, el-løbehjul, motorcykler osv. nærmest er det samme som at give hjertmassage til grauballemanden og at nyt content ikke skaber et bemærkelsesværdigt størrere spillertal så ligger svaret altså kun i, at de fleste af os er blevet ældre og har andre ting at tage os til og at der heller ikke strømmer nye spillere til grundet Garrys mod’s alder, Jeg mener derfor vi alle vil give skylden på noget eller nogen til hvorfor serveren dør, så derfor kommer der disse unødvendige konflikter - Fordi vi bare ikke har lyst til at se et spil som engang var et af vores favoritter bare dø ud. Stavox er blevet et dårligt og skuffende spil. Dette har været min helt egen personlige mening, Vil gerne se nogen konstruktive kommentarer.
  4 points
 3. Jeg synes ikke stavox i sig selv er negativt. Der har været diverse konflikter men ikke noget der vil påvirke serveren. Grunden til jeg fx stoppede på stavox har nok været pga mindre spillere så der var ikke nogen ide i at være i et gang og lave diverse aktiviteter. Og det da ikke nogen hemmelighed jeg blev fyret som staff fordi jeg misbrugte spectate hvilket jeg ikke er stolt af men der rigtigt mange der har travlt med at label mig som diverse ting hvilket dog ikke rør mig da det hele alligevel er virtuelt og der ingen der kender mig. Og her mener jeg at der er nogle personer som udelukkende kun er online for at prøve at nedgøre andre og få en reaktion hvilket også gøre at spillet ikke bliver sjovt da man ikke får noget ud af det. Og det med staff mod spiller er nok bare en naturlig ting som også gælder alle servere. Der vil altid være nogen som ikke kan lide at der staff om det personligt eller noget der sket ingame så er det desværre bare ikke noget nyt og noget der altid vil være. Jeg tror hellere ikke det har noget at gøre med folk er ældre at gøre hellere. Jeg har spillet på stavox ihvertfald siden 2017 on and off igennem årene og jeg har ikke haft mindre tid fordi jeg er gået fra folkeskole til arbejde. Men gmod er et gammel spil nu og det også begrænset hvor længe et spil er relevant. Min pointe er at ikke alt holder evigt og dsv bare den virkelighed der er. Jeg har også rigtigt mange minder inde på stavox og jeg har mødt mange forskellige personer som nogen er gået hen og blevet personlige venner idag. Og de fleste gange jeg har været online har der også været mange folk som hygger sig sammen hvor den negative kan engang imellem dukke op men der kan man bare gå væk eller foretag sig noget andet og så er det bare det. 🙂
  3 points
 4. Jeg tror hovedsageligt krigen imellem staffs og spillere har startede dengang nogle af de store hoveder fra staff-holdet har sagt op og derved lempet deres overholdning af regelsættet. Det har meget hurtigt resulteret i et begreb som vi alle har lært i dag, nemlig ‘EX STAFF SYNDROM’’. Det var i hvert fald der hvor jeg følte man virkeligt gå rundt og blive træt af hinanden fordi, at det var et rimeligt nederen label at have på sig og det blev kastet rundt med som en badebold. Altså man havde jo næsten allerede ex-staff-syndrom bare ved at have sagt op og derefter skulle man altså bare holde sig passivt i 2-4 uger - fordi bare en misfortolkning af en regel eller et uheldigt Carban og så var man idømt en troll. Tror også det har noget at gøre med, at nogle staffs har misbrugt konceptet af timer på serveren alt for meget (Især overfor tidligere staffs). Ældre spillere har 100% af tiden også langt flere straffe end nye spillere, så skaber det ligesom en inbalance imellem de straffer der så bliver udleveret. Dog synes jeg personligt, at det er længe siden jeg har hørt en staff sige til mig, at jeg har mange timer - så måske der er blevet gjort noget ved dette:) Men anyways, så er min opfattelse af hverken Old- eller New Stavox, at det bare er et fællesskab bygget op på had og dødstrusler. Vi har selvfølgelig haft diverse fuck ups rundt omkring hvis man har fulgt med, men Stavox har altid været det spil/server som jeg har nydt og tror ikke jeg ville spille computer hvis serveren skulle lukke.
  3 points
 5. Hey, hvad tror i egentligt der gik galt for Stavox? Hvordan gik serveren fra 3 næsten fyldte servere til nu at peak på 10 spillere på hvad der plejede at være de mest travle øjeblikke førhen? Jeg har i hvert fald nogen forslag selv: 1) Stavox's spillere blev voksne og kunne ikke længere lægge samme indsats i deres gameplay 2) Opdateringer såsom weed-opdateringen, der gjorde hvad der plejede at være et simpelt alternativ til gameplay for besværligt 3) Krigen imod staff og spillere 4) Alt for meget tøven omkring regelsættet fra staffs siden 5) Overdreven brug af regelsættet af spillere - Flere spillere ville bøje enhver regel de kunne til deres fordel og derved øge mængden af nødvendige regler for en spillevenlig oplevelse 6) Andre spil blev mere populære såsom Fortnite i 2017, Minecraft i 2019 og så meget andet.
  2 points
 6. Blev Helt ked af at komme herind på forum og se at der ikke er nogle der spiller på stavox mere 😞 Har ikke spillet det i et par år nu. Men håber måske de kigger efter noget rebranding inden for FiveM måske?
  2 points
 7. Min ser sådan her ud efterhånden 🔥
  2 points
 8. 2 points
 9. Jeg har (uden at opsøge nogen) mødt 5+ tidligere Stavox spillere på en unavngiven FiveM server, så jeg er ikke i tvivl om at de har søgt i den retning. Jeg synes FiveM kan rigtig meget, men der er søreme også steder hvor jeg ikke fatter at folk magter det spil.
  1 point
 10. Jeg har desværre ikke råd til en fin Nissan Leaf ligesom dig 😞 Men det håber jeg på og kan ændre i fremtiden indtil da må dette gå an
  1 point
 11. kæmpe chef mega god admin ham kan i være klad for kæmpe +rep
  1 point
 12. Jeg synes i højere grad, at det handler om hvad Stavox har gjort rigtigt og ikke "Hvad der gik galt" Faktum er bare, at influxet af nye spillere i Gmod er faldende, og vil formentligt fortsætte den nedadgående spiral. Det er bare vilkårene for et spil, som bliver ældre og ældre. Som @Emoylynævner har konkurrenter som FiveM helt sikkert også spillet en rolle, I at stjæle spillere. Derfor giver det i min optik bedre mening at give Stavox et applaus for evnen til at fastholde spillere i så lang tid. Den konstante udvikling og tilføjelse af nye elementer. Havde det ikke været for Stavox ret innovative tilgang og evne til at tilpasse sig, var serveren død for læææængst. Stavox er en stor succeshistorie og det synes jeg kræver anerkendelse.
  1 point
 13. Synes det er spot on^ Men generelt tror jeg ikke det var fordi der ikke er mere at lave, men mere et problem at man blev begrænset af regelsætte for at lave alternativt rp. For ikke super lang tid tilbage prøvet jeg at spille som bus chauffør hvor en af mine venner var vagt, dette blev ret hurtigt stoppet af stafs pga. Det ikke er tiltænkt at vagter skal beskyde bus chauffør. Jeg ved godt af de staffs som vi snakket med ikke gjorde noget forkert fordi de bare fulgte regelsættet. men jeg tror en af de største udfordinger er hvor "fast låst" man er i nogle rp roller. Fra mit perspektiv kan det løses på to måder: 1) slet endnu flere "fyld regler" 2) blive beder til at vurdere vær case mere individuelt. Jeg ved godt dette kan gøre det svært at sikker at alle spiller følger samme relger. men ifht hvor mange uskrevne regler som der er i forvejen tænker jeg ikke det kommer til at have den største påvirkening Det er ikke for at hænge nogle ud jeg skriver denne besked bare mit synspunkt så håber ikke jeg træder nogle over tæren
  1 point
 14. Vi har valgt at acceptere din ansøgning. Velkommen på holdet. I løbet at kort tid vil du blive kontaktet af en af vores staff og du vil i den forbindelse få din rank.
  1 point
 15. I min optik har der altid været kamp i mellem spillerne, i mellem spillerne og staffs osv. Det er ikke en ny ting, det har altid eksisteret. Førhen havde man bare ikke tekst kanaler da man brugte TeamSpeak hvor man kun kunne snakke, alt andet skulle foregå igennem forum. Jeg synes det i sær er blevet slemt efter vi skiftede til Discord. Dog har det som sagt altid været sådan at spillerene hader andre spillere, og spillerne hader staffs. Det er ikke en ny ting.
  -2 points
This leaderboard is set to København/GMT+01:00
×
×
 • Tilføj...

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK PÅ STAVOX.DK

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Privatlivspolitik - Vilkår for brug.