Hop til indhold
Stavox
 • Ugentlige nyheder opsummeret i artikler

  Houston

  Nyt Combat-system!

  Af Houston i Siden sidst,

  Vi har lavet et helt nyt combat-system, siden du sidst besøgte os!
   
  Hvis du bliver skudt ned på 0 HP, vil du nu blive "downed", og du vil tabe dit våben på jorden.
  Når du er i dette stadie, vil du have mulighed for enten at respawne som sædvanlig ved at højreklikke, eller du kan venstreklikke og forsøge at standse blødningen. Mens du ligger ned kan du blive "revived" af andre spillere. Hvis en læge hjælper dig op, gør han det hurtigere, og du får fuldt liv når du er oppe på fødderne igen - hvis en normal spiller hjælper dig op, har du kun 50 HP når du er oppe. 
  Hvis du forsøger at standse blødningen i samme øjeblik som du bliver "downed", kan du ligge ned og vente på at blive "revived" i 100 sekunder. Hvis du bliver revived, er du ikke død og NLR gælder derfor ikke.
   
  Har du skudt en spiller ned, kan du skyde ham igen når han er downed, så dør han med det samme.
  Hvis man har været downed og hjulpet op igen indenfor de seneste fem minutter, kommer man ikke i "downed"- stadiet igen, men man dør blot og respawner som sædvanlig. 
   
  Bliver du til gengæld skudt af en politibetjent, har man ikke mulighed for at respawne med det samme, men man ligger ned i højest 30 sekunder. Politiet har under disse 30 sekunder mulighed for at arrestere dig. 

  Repost skyldes test med nyt koncept til Siden sidst - sorry.
   

  Houston
  Siden Sidst - Uge 37 til 43
   
  Vi kan lige så godt starte med den mest iøjefaldende ændring - netop vores revurdering af E2-Spil. Der har altid været en interesse for at lave de her kasinoinspirerede spil, ligeledes har der også altid været en interesse for at smide sine penge væk på dem. Det er blandt andet noget af det som har gjort, at vi tidligere havde forbuddet mod penge involveret i spil - simpelthen fordi at folk snyder hinanden. Dette har vi dog løst ved at muliggøre E2-Gambling i et meget kontrolleret miljø. Det fungerer på den måde, at man ansøger om en Spillicens som koster en million, hvorefter man kan sende E2er til godkendelse, hvis man altså bliver godkendt spiludbyder. Dette er dog ikke noget som er aktuelt i skrivende stund (23-10-2018), men vil være en begrænsning der bliver pålagt senere henne i forløbet. Det er derfor pt. gratis at submitte E2er, og der behøves ingen ansøgning til at blive spiludbyder. 
   
  Hvis I ikke selv allerede har oplevet nogle af de forskellige Spil-E2er, kan I tage et kig på nogle flotte billeder, som er taget da Mads Madsen og Dispy var på turne med deres E2er. 
  Du kan læse mere om E2-spil her.
   
  Som noget nyt kunne jeg godt tænke mig at runde nogle af de mere eller mindre relevante regelændringer som indimellem bliver foretaget. 
  Vi har måtte specificere tre forskellige ting siden sidst - heriblandt brugen af Kriminalregistret. Det har resulteret i en ny regel til politiet - nr. 33 som lyder: ”Du må gerne benytte spilleres navne over deres hoveder til at slå dem op i KR. Du må også gerne se om en spiller er eftersøgt, ved at der står eftersøgt over hovedet på spilleren. Dog skal du ikke arrestere, blot fordi at en spiller er eftersøgt. Tjek hans ID-kort eller KR for at finde den passende straf. ”Hvis man altså ingen ide har om, hvorfor en spiller er eftersøgt, er det et krav, at betjenten undersøger hvorfor og tager en beslutning ud fra resultatet af sin undersøgelse. 
   
  Herudover har der været lidt problemer med hvor lang tid der må gå inden man rejoiner serveren, hvis man har fået stjålet sine printere, bil eller lignende. Derfor har vi nu defineret, at der skal gå mindst 30 minutter, før vedkommende har ret til at rejoine en af serverne igen. Derudover er det altså tilladt at leave serveren, hvis man bliver raided - så længe man bare ikke rejoiner inden de 30 minutter er gået. 
   
  Sidst men ikke mindst har vi modtaget et forslag om, at det skal være muligt at kunne stjæle flere penge pr. gang fra bankboksen under et PD-raid. Det har resulteret i, at vi nu har gjort det muligt at få flere penge ud af bankboksen, hvis den totale mængde altså er stor nok. Så jo flere penge der ligger i bankboksen, jo flere penge kan du trække ud pr. gang. 

  Houston
  Siden Sidst - Uge 36 til 37
   
  Vi er desværre nået endestationen for de mest fantastiske af alle admin-cases. Nemlig “Morten-ventede-ikke-5-minutter-mellem-sine-handlinger!!!”!!!211!”-cases. Jeg ved det godt, det er et tab for spillere såvel som staffs. Så spørger du nok: “Jamen Houston, hvordan skal I så vide hvis folk bryder reglen?” Det er et super dumt spørgsmål, for selvfølgelig har vi tænkt på det.
  Handlinger kan meget simpelt slet ikke gennemføres hvis der ikke er gået 5 minutter siden den forrige handling. Til de helt sløve bør jeg informere om, at når man er i raid, er der og har der aldrig været behov for at bruge /carjack. Carjack er forbundet med raid eftersom, at bilen i basen er en værdigenstand som kan stjæles på samme niveau som en printer. Hvis en spiller fremover får returned sine våben, vil NLR-timeren samt dette delay for handlinger blive fjernet, og spilleren vil have mulighed for at genoptage sin RP uden yderligere forstyrrelser.
   
  I forbindelse med at vi har fået flere apps til vores tablet, er vi faldet over det problem, at nogle spillere simpelthen har latterligt små skærme - altså helt afsindigt sjove resolutions.
  Men det skal selvfølgelig ikke afholde dem for at se alle applikationerne på en gang - derfor er det blevet fikset.
   
  Desuden har vi lavet noget der hedder "casestraf", som gives til de spillere der kalder ALT for meget staff. Det indebærer, at de betaler 10.000 pr. case de laver uanset årsag. Det kan virke lidt hårdt, men det er også kun til de personer der virkelig ikke laver andet end at kalde på staff hele tiden. Det er noget der løbende uddeles af HoS til dem der gentagende gange kalder alt for meget staff over ugerne. Det er ikke noget der normalt bare gives til folk der lige er lidt irriterende med cases - så det er ikke noget “almindelige” spillere bør tænke over. Det er blot for at stadfæste, at staffs ikke er her for at hjælpe folk med at spille spillet - men som mellemmand i indviklede konflikter. I sidste ende kommer det spillerne til gode, da vi håber, at folk vil tænke mere over, om de kan få løst deres problemer på egen hånd, før staff kontaktes - hvilket forhåbentlig vil give mere tid, plads og overskud til oprigtige og seriøse henvendelser.
   
  Forresten har vi lavet en feature der hedder prøveunban. Den fungerer sådan, at folk der er permbanned og søger om unban vil kunne blive unbanned på prøvetid. Det er kun noget der kommer til at blive brugt på spillere der lige fortjener den allersidste chance - så der er ikke noget med at man kan få sit 7-dages ban smidt på prøvetid.
   
  Vi kender allesammen det stereotypiske øjeblik i enhver gyserfilm, hvor hovedpersonen endelig indser, at uhyret er ægte, og at situationen kun kan forbedres, hvis man vender sig om og løber væk så hurtigt som man overhovedet kan. Den nye custom-bil, Ferrari F80eren, repræsenterer netop denne halvdeprimerende følelse. I vores tilfælde er uhyret blot en gigantisk metal græshoppe..

  Houston
  Siden Sidst - Uge 30 til 36
   
  Velkommen til endnu en udgave af den famøse opdateringsblog - ‘Siden sidst’.  
  I denne udgave er der fokus på nogle af de små basale ændringer, dem der har ændret gameplay og dem som forbedrer det administrative arbejde. 
   
  Hvis du ikke allerede har bemærket det, er de fine E2er som muliggjorde fartmåling fra politiets biler blevet gjort ulovlige. Det er de, da vi nu selv via LUA har muliggjort fartmåling af andre køretøjer såfremt du sidder i en politibil - dog skal der være minimum to betjente pr. køretøj før fartmåling i bilen fungerer, og det er passageren som skal måle farten. Dette er gjort for at skabe mere kontrol over de mulige situationer sådanne fartmålinger kan skabe. In-car speedmeteret fungerer præcis som det håndholdte - bøden gives ved at klikke med musen, den tilladte fart indtastes og bøden sendes automatisk til bilisten. 
   
  Vi har desuden haft pillet lidt ved de forskellige lydeffekter på serveren. Keypadcrackerens lyd er ændret og det er i forbindelse med, at keypaden nu kontrollerer lydeffekten og at lydeffektens radius er blevet formindsket. Det vil sige, at det nu ikke længere er så let at høre keypadcracking. Her kunne det også være relevant og nævne, at reglen vedrørende hvad politiet må handle på af lyde er opdateret (Politiregel 32). Forresten kan den fine bug hvor flashlight spammes ikke længere benyttes - så tak for underretningen om den. 
   
  Der er også kommet en masse forbedringer til at hjælpe det generelle stafarbejde. Forbedringer til logs hvor det nu er gjort muligt at søge igennem de forskellige ting, så den pågældende staff hurtigt og nemt kan finde den data, han skal bruge. Vi har også oplevet et re-work af vores tilgængelig data på dashboardet (kun synligt for staffs), hvilket også gerne skulle gøre, at det administrative glider nemmere. Desuden har vores Junioradmins og derover fået adgang til den mega lækre builder-upgrade som en ekstra bonus. Jeg kan sige så meget, at det er mega lækkert ikke at skulle bekymre sig om scam, prop-limit og alt mulig andet lort. Hvis nogen af jer kunne tænke jer at opleve hvor fedt det er, kan det købes for in-game penge, hvis man er VIP med !flereprops. 
   
  Jeg kan forstå, at der er endnu en spiller som har købt en custom-bil for 100 millioner - der skulle denne gang være tale om en Ferrari F40… Jaaaaer.. Den er jo rent faktisk rimelig grim, såååå deet..

  Houston
  Siden Sidst - Uge 23 til 30
  I forbindelse med den spritnye model til Audi Q7eren er der blevet lanceret et nyt tiltag som skal gøre indtrængning i baser og andet farligt arbejde mere overskueligt for politiet. Vi har nemlig indført et “bevægeligt politiskab.” Det bevægelige politiskab er kun muligt at spawne såfremt man er medlem af Rigspolitiet. Det fungerer således, at Rigspolitichefen spawner bilen og klikker F2 på eller indefra bilen, dette resulterer i at bagagerummet åbnes, og ved at trykke E på det fine skab, åbnes der et nyt vindue med et billede af de forskellige tilgængelige sager. Det er muligt at tilegne sig henholdsvis M4A1, M3-shotgun, M82, flashbangs og armor fra skabet. Bemærk den blå kasse, der angiver hvor mange genstande der er tilbage - det er altså kun muligt at tage 10 ting ud af skabet i alt. Når der ikke er flere genstande tilbage, skal bilen køres ned til det stationære politiskab og fyldes op.
   
  Derudover har vi fået to nye apps til tabletten - juhu. Den ene er en læge-app, så lægerne nu kan kontaktes uden, at man i samme omgang skriver til alle politibetjentene. Den anden er en super sej mekaniker-app, der gør det muligt direkte at skrive til en mekaniker og markere biler. De to apps er ikke tilgængelige på tabletten, hvis der ikke er nogen der spiller som det pågældende job.
   
  Vi har også fået en super sej måde at holde styr på sin fart. Når man kører rundt i sin svedige øse, kan man holde C inde og på magisk vis vil der kommer to semi-transparente kasser. Herefter er det meget simpelt - man klikker på ‘Fart ned’, hvis farten skal sænkes, og ‘Fart op’ hvis farten skal hæves - der hæves og sænkes konsekvent med 5 km/t pr. klik.
   
  Forresten har vi også ændret farver i chatten, da det førhen var muligt at finde ud af forskellige spilleres jobs ved hjælp af deres chat-farve. Så chat-farver er nu kun synlige i broadcast, groupchat og advert.

  Houston
  Siden Sidst - Uge 20 til 23
  “I har spurgt, og vi har svaret” Det mest klichéagtige som jeg nogensinde kunne have skrevet - men stadigvæk sandt. Civilbetjentene er blevet begrænset på en række forskellige områder. Der er nu sat en limit på hvor mange civilbetjente der kan være på samme tid. Hvis jeg ikke er helt galt på den er limit sat til et sted mellem 3-5, jeg vil dog gætte på 4. Derudover er deres armor begrænset til 100, og de har ikke adgang til at benytte stop-bil-ting eller roadspikes. Derudover er der blevet tilføjet en ny regel til politiet (nr. 31) som vedrører civilbetjente. Jeg kan desuden løfte sløret for, at vi er ved at arbejde på et politi-badge, så civilbetjentene kan identificere sig selv overfor borgerne.  
   
  Jeg nævnte vist ikke engang sidst, at det er blevet muligt at kunne fjerne sin egen case, såfremt det man kaldte for ikke længere er relevant. Det sparer en super masse tid, og er super mega dejligt for både staffs og spillere.
   
  Desuden har Emoylys små eskapader udviklet sig til, at vi nu kører med en  merchandise-shop - de hotteste nye designs er tilgængelige såsom "Superlim" og "Louis Crouton". Bare rolig, der er masser af respekt leveret direkte til din brevsprække, hvis du køber en af de udsøgte designs. Jeg er sikker på, at @SimoN ville kunne sige et eller andet sejt fashion-snak med fine ord om det her, så det håber vi, at han gør. 
   
  Hvis I undrer jer over, at der drøner en Koenigsegg One:1 rundt inde på serveren, er det bare @Lil Feta. Ingen grund til bekymring.
  Lige præcis i den her uge, vil der løbende komme opdateringer her i forbindelse med fremskridt af betjentene. 

  Houston
  Siden Sidst - Uge 14 til 20
  Seks uger er gået, eksamener frigives til højre og venstre, hvilket selvfølgelig har haft en stor indflydelse på mængden af nyt indhold. I disse seks uger har der været utallige fixes som jeg vil undlade at nævne størstedelen af - vi har dog i dag (d. 16 maj) smidt en forholdsvis stor opdatering ud, som vil komme til at ændre opfattelsen af RP.
   
  Vi starter med et hovedspring ud i det nyeste nye. Trommehvirvel tak! Vi har… FJERNET JOBTITLER. Wuhu! Forestil jer al den dejlige RP vi nu kan få ud af diverse ting. Lejemorderne har nu nemmere ved at tilgå deres mål fordi, at folk nu ikke stikker af hvis de ser en lejemorder følge efter sig. Politibetjente som vil klæde sig i civil vil nu ikke have deres blå jobtitel over hovedet til at afsløre dem. Apropos civilbetjente. En civilbetjent har nu fået mulighed for at bruge sine egne custom outfits fra tøjbutikken. Så blev det endnu lettere at være civilbetjent - det var også pisse svært førhen, nu mangler vi bare lige at få fikset blinket på de privatejede biler, så de igen kan benyttes til civilpatrulje. Politibetjentene har selvfølgelig stadigvæk mulighed for at kunne identificere hinanden ved hjælp af jobtitlerne - det er meget praktisk for netop dem. Scoreboardet er derfor nu heller ikke opdelt i jobs - men opdelt ift. navne. Det er selvfølgelig muligt for staff at se jobs osv. som det var førhen, når de er i en igangværende case.
  Nu må vi se hvordan det bliver taget imod, og hvordan det komme til at have en effekt på den generelle spillestil på serveren.
   
  Noget helt andet er, at carjack nu er blevet sat under context-menuen - altså den dimmer der hvor du holder ‘c’ inde og højreklikker på ting. Så nu kan du meget hurtigere lave et carjack, hvilket også gør det lettere hvis du stjæler en bil i forbindelse med en pludselig opstået situation - regel 2.28.
   
  Der har selvfølgelig også været de sædvanlige rettelser - men dem bliver der alligevel ikke lagt mærke til.

  Houston
  Siden Sidst - Uge 6 til 14
   
  Uha, så kan den vist ikke trækkes længere. To måneder er gået, vi har grinet, vi har grædt, vi har elsket, vi har tabt - det rimede btw.
  Der har været foretaget en masse forskellige ændringer både store og små, nogle er relevante for jer andre er ikke. Derfor får I kun det relevante, lev med det eller bliv staff.
   
  Min personlige favorit er fjernelsen af kameraets blitz, så nu slipper vi alle sammen for at blive overfaldet af en flok hjemløse i brunst, hvis eneste våben er den irriterende hvide blitz. Derudover er der som bekendt blevet fjernet bilejerens navn, så politiet rent faktisk bliver nødt til at slå bilen op i Kriminalregistret for at finde ud af om den er stjålet. Arh, forbedringer til RP, det’ skønt. Apropos biler - det er nu umuligt at spawne props når man sidder i en bil, så nu kan ingen nisser nogensinde føde noget igen, get it? Nisser er uhyggelige alligevel...
   
  Politiet har fået den fine og brugbare Økonomi-tab, så der nu kan holdes styr på politiets indkomst - dette er blandt andet meget brugbart i forhold til, at en Vicerigspolitichef eksempelvis kan give de betjente som bidrager mest til bankboksen en højere rank. Den vil desuden hen ad vejen blive mere brugbar med hensyn til fremtidige tiltag. Herudover, hvis man tager et kig på politiets hjemmeside, vil man se en fin og ny side oppe i navigationsbaren. Våbenlicens-tabben. En side der beskriver de retningslinjer der er gældende for at have en våbenlicens, hvad den giver lov til og ikke giver lov til.
   
  Inden jeg glemmer det, er der blevet tilføjet et casevurderingssystem, hvor I efter hver case kan stemme om den pågældendes staffs håndtering af casen var god eller dårlig - hvis man ikke har lyst til at stemme eller synes håndteringen var meh, skal man bare lade være med at stemme, den fjerner sig selv automatisk efter lidt tid. Det er egentlig bare noget data som vi i Head of Staff skal bruge, men nu ved I hvorfor det er der. I skal forresten ikke true staff med at give dem en dårlig rating, så får i bare ballade - ligeledes skal de ikke bede om en god rating.
   
  Pakkeomdeleren vil få noget mere af lave efter implementering af Post V2. Det er nu muligt at sende pakker til hinanden, så en våbenhandler kan eksempelvis nu sælge våben med udbringning. Derudover er det muligt at styre ens ansattes ‘del af kagen’ i sit pakkefirma med det nye lønsystem, og der er selvfølgelig også tilføjet en masse nye E2-funktioner til dem som har lyst til at fifle med det. Alt om Post V2 kan læses her. Vi bliver et kort øjeblik ved pakkeomdeleren, for det er nu også muligt at have forskellige skins på sin pakkebil. Ved oprettelsen af et firma, kan man vælge hvilken af varianterne som man ønsker, at man selv og ens ansatte skal køre rundt i.
   
  Taxachaufførerne er også i den heldige position, at de snart vil få nye taxier, wuhu.
  Så er der lidt at vælge mellem - ligesom bland-selv-slik.
   
  Det var vist alt - hyg jer. 

  Houston
  Siden Sidst - Uge 50 til 6
   
  Jep, jeg ved det godt. “Bør du ikke ændre navnet til Måneden der gik i stedet for, Houston?” Øh, fuck nej? Siden Sidst lyder bedre. Da der er gået godt og vel to måneder siden sidst, er der en masse ting som ikke er blevet forklaret, og nogle af jer ved måske endnu ikke at de er implementeret på serveren.
   
  Vi starter med det åbenlyse. Borgmesteren har fået sin helt egen app på tableten, som han kan benytte til at tilføje og fjerne love, have et overblik over licenser, ransagningskendelser og eftersøgninger på borgere. I forbindelse med disse ændringer, har borgmesteren nu fået et stationært law-board, så han ikke behøver at fedte rundt og placere sit eget. Derudover kan Borgmesteren også selv styre sine PET-agenter - dette kan gøres ved at fyre de dårlige eller at det kun er Borgmesteren selv der bestemmer hvem der skal være PET-agent.
   
  Fartbøderne har vi også haft fat i, og de er blevet rullet godt rundt i mudret og hængt til tørre. Priserne generelt er blevet mere realistiske i form af en generel prisforhøjelse. Endmere er bødegivningen blevet automatiseret, så det ikke længere er den enkelte betjent som skal bestemme bøden, derimod skal betjenten kun indtaste den tilladte fart i det målte område, hvorved at bilisten vil få en automatisk beregnet bøde tilsendt. Så nu slipper vi for en del af alt brokkeriet omkring “urealistiske bøder” - nu er det pænt fucking realistisk, tilfreds?
   
  Herudover er der blevet tilføjet Dupe Protection som en del af “Builder-Upgrader”-pakken. Med dupe-beskyttelse giver du adgang til, at en specifik person kan bruge en dupe. Du kan selvfølgelig godt give flere adgang, men her skal du blot give individuel adgang ved spawn af den. Du kan også beskytte dine E2er som er en del af dupen, dette kan gøres ved at sætte flueben under E2-beskyttelse, så vil personen der får din dupe ikke have mulighed for at åbne, læse eller ændre E2er i dupen. Du kan læse mere om Dupe-Protection og få en detaljeret guide til at benytte det her.
   
  Der er også en masse små ting, som jeg tror, at ikke mange af jer har bemærket endnu eller ikke tænkt over. Blandt andet er det nu muligt at drukne, hvis man ikke får ilt nok ude på sin svømmetur. Det er også blevet muligt at tanke en bil selvom, at du ikke er ejeren af bilen - faktisk er det den som sidst har kørt i bilen, der har adgang til at påfylde benzin. Dette gør det langt mere praktisk at stjæle og videresælge biler. Derudover har brugen af nitro eller NOS en betydning på den mængde af benzin der bruges, hvis du flyver igennem gaderne med fuld NOS, vil du bruge langt mere benzin end hvad du ellers ville, hvis du havde kørt som en normal civiliseret borger - så tænk lidt over det, du. Forresten så har vi gjort sådan, at det nu ikke er muligt at sidde stuck i sine egne props mere - du vil automatisk blive unstuck.
   
  Btw, vi har planlagt en ny opdatering til politikorpset som indebærer tableten på forskellige måder såvel som en ny struktur indenfor korpset - glæd jer, det kommer til at blive sprødt.
   

  Houston

  Ugen der gik - Uge 49

  Af Houston i Siden sidst,

  Ugen der gik - Uge 49
   
  Jeg ved godt, hvad du tænker: “Ugen der gik på en tirsdag? Hvorfor står der Uge 49, er vi ikke påbegyndt på Uge 50?” Jo, og du er simpelthen bare så fantastisk god til at stille spørgsmål - så luk lige engang.
  Da vi endelig har fået juleting ind på serveren på trods af at være rimelig forsinket, er det på sin plads at opsummere de seneste ændringer. Som nogen måske har bemærket, er der i øjeblikket gang i en masse store projekter som kan læses om forskellige steder på forum i form af både statusser og deciderede indlæg.
   
  Hvis vi skal tage fat i enden af svinet, har vi erstatningen af Pocket-systemet - nemlig Inventory-systemet. Nej, det er ikke det samme, tak fordi du spørg’. Det nye system er designet til at komplementere postsystemet fantastisk godt. Hele måden hvorpå du samler shipments op igennem pakkesystemet er blevet ændret, så du ikke engang behøver at have shipmentet ude for at kunne tage våben fra det - Quickspawn mine damer og herrer. Derudover er det er system som vil blive udviklet hen af vejen alt efter jeres forslag - så hvis du sidder inde med en knaldgod ide, kan du skrive den ind under ‘Forslag-sektionen’ på forummet.
   
  Desuden er der blevet ryddet lidt op i de beskeder som I får, der ikke er relevante for jer. Dette er for eksempel “remote ban”-beskederne som blot fortæller, at Idioten Flemming fra Evocity er blevet banned - spillerne på Rockford gir’ ikke en fuck, så det har vi fjernet for at mindske mængden af overflødigt indhold. Ydermere er det blevet gjort sådan, at weed bags bliver fjernet efter 20 sekunder, hvis de er blevet aktiveret direkte for potteplanten og ikke gjort yderligere ved derefter. Det vil altså sige, at når du høster dine weed-planter skal du bare huske at samle weeden op efter dig, herefter kan du ganske roligt samle det hele op, samle det i en bunke, tape det fast til maven og sælge det til FDF-spejdere.

  Det vi alle har ventet på er selvfølgelig de fantastiske JULETING! Som landet ligger lige nu, kører vi med juletræer og gaver fra d. 13 af - jep, vi gentager successen fra sidste år, og du kan se dem her. Jeg kan også løfte sløret for, at der er andre ideer vedrørende juleting på bordet, men ikke noget som vi har sat os fast på endnu. Derudover kører den hyggelige og sjove jule-stream hver lørdag klokken 16:00 med Mads, Emil og Anders. De kører en række konkurrencer op til Jul, og der streames på både YouTube og Twitch. Læs mere om den hyggelige jule-stream her.

×
×
 • Tilføj...

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK PÅ STAVOX.DK

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Privatlivspolitik - Vilkår for brug.