Hop til indhold
Stavox

Top 5 liste spil/anbefalinger af spil


VaffelVictor

Recommended Posts

Hai!

Jeg vil gerne høre hvad jeres top 5 liste over spil er som alle kan købe så man også kan bruge dette som en anbefaling af spil.

Min personlige liste (af de spil jeg har) 

 

1 - Uden tvivl Rust (både alene og med venner - 34€ hos steam)

 

Beskrivelse: Du vågner fra en strand med en sten og en fakkel hvor du så skal hugge træ. Skaffe sten og ressourcer til at bygge bue, våben, base til at gemme sit loot, tøj osv. Længere i spillet burde man have våben så skal man dræbe folk og tage deres loot og loote de "store" steder hvor det gode loot er og folk fighter om. Man kan også raide baser og tage folks loot det tager dog lang tid hvis ikke man har eksplosives som er meget dyre i sulfur eller man kan prøve klare oil rig, cargoship eller millitary heli som er de 3 ting som har det bedste af det bedste loot og alle kæmper om så det er farligt men det værd hvis man klarer det. De fleste servere wiper (genstarter og man skal starte forfra på nyt map) hver uge og nogen gør hver måned og dem som ikke gør selv bliver tvunget til et "forcewipe" af facepunch så der kan komme nye opdateringer til spillet. Det skal siges at man ikke kan spille singleplayer i spillet (men der er mange servers uden spillere på) og så er det også pisse hyggeligt at spille med venner da der er meget teamwork i det f.eks. når man er i bowfight

 

2 - Warzone (Både alene og med venner - 0€ for kun warzone hos blizzard)

 

Beskrivelse: Det er meget ligesom PUBG bare i call og duty modern warfare. Det der gør det bedre er at der: buy stations hvor man kan købe mange ting som armor, delf revive, UAV, strikes osv. Og så er der "Gulag" som er en second chance hvor man kommer i et fængsel og skal 1v1 om at komme i live igen. Vinder man kommer man i live igen taber man er man ude mm. Det er duo og ens mate køber en ud for 4500$ det er kun first person = man kan ikke udnytte 3rd person vinkel til at se folk uden de kan se dig. Generalt bare mega grineren (kan også spilles med ven)

 

3 - Grand Theft Auto V (Med ven - 30€ hos steam)

 

Beskrivelse: I denne beskrivelse forklarer jeg online da det er federe. Spiller man det med en ven så er det PISSE fedt man kan klare missioner sammen, tage til casino sammen og gamble og spinne "Wheel of the day" og håbe på at få bilen, man kan bare chille og køre i biler, køre ræs, tune sine biler fede osv. Vil ikke mene spillet er lige så sjovt uden en ven at spille med. Så er der jo også FiveM som mange spiller som RP

 

4 - Counter Strike : Global  Offensive (Helst som hold af 5 mm. Man vil sammen med russere som ik giver en fuck - 0€ uden prime som gør du ikke kommer mod cheaters så nemt 10-13€ for prime hos steam)

 

Beskrivelse: Alle ved jo CS:GO's koncept så skriver hvad man sådan skal lære i det. Først vil jeg råde en til at ændre settings og crosshair til det der passer til en selv. Så kan man starte med at spille arms race (først til den 32 kills) indtil man er i level 2 så kan man spille MM (MatchMaking) som er wingman og competitive som er det primære folk spiller i cs. Der kan man få ranks alt efter hvor god man er (Silver 1 - The Global Elite) man spiller så 5v5 i fair ranks hvor det er vigtigt man lærer mapsne at kende så man kan give information. Man skal lære at kaste granater ordenligt da de er en STOR hjælp i mange situationer. Man skal lære våbens recoil og spray så man kan ramme ordenligt. Så skal man lære at vide hvornår man rotere bombsite ds CS:GO er et meget taktisk spil. Man kan også spille noget helt andet som Jailbreak, AWP BHOP, Retake osv på online servers. Og man kan spille på baner man har hentet fra steam F.eks. Hide'n Seek er fandme hyggeligt med en gruppe venner især på et gyser map om aftenen

 

5 - Garry's Mod eller World Of Tanks (Med venner i gmod - 10€ hos steam og både alene og med venner i world of tanks 0€ hos warcenter) 

 

Beskrivelse (Gmod): I alle ved godt hvad Garry's Mod er eller ved jeg ikke hvad i laver på stavox' forum men som singleplayer anbefaler jeg med venner da det er rigtigt hyggeligt at bare sidde og chille med sine venner i singleplayer og så ved i selv hvad darkRP er.

 

Beskrivelse (World of Tanks): World Of Tanks er et 2. Verdenskrigs baseret spil hvor man kæmper 15v15 hvor man skal endten dræbe alle fjender eller erobre deres base for at vinde man spiller i tanks fra niveau 1-10 og (I-X) som alle skal udforskes i "tech tree" man for xp til at udforske tanks ved at spille tanken i det niveau under og så der er 5 tank kategorier 

 

nummer 1: Let kampvogn. Dette er en meget let tank med svagt armor lidt liv og hurtig genladt kanon med lidt skade og hurtig motor. Den er brugt til at hurtigt køre en runde ca. Til midten af banen for at spotte fjende tanksne så holdet ved hvor de er indtil vi mister dem af syne igen.

 

Nummer 2: Tung kampvogn. Dette er en tank som er langsom, har meget liv, meget armor, kraftig kanon med langsom genladning som bruges til at være i fronten af de andre tanks så hele holdet kan rykke frem sammen i god beskyttelse af den store tunge

 

Nummer 3: Medium kampvogn. Denne er brugt til at beskytte den tunge. Man kan kalde det for dens minions ellers det er en svagere version af tung kampvogn men hurtigere

 

Nummer 4: kampvogns jæger. Denne er altid farlig da den gemmer sig i buskene og kan skade meget mens holdet rykker frem den har enormt svag armor. Kraftig kanon rimelig fart og Lidt liv

 

Nummer 5: Artilleri. Denne kampvogn er helt tilbage ved ens base og kan skyde langs hele mappet med dens artilleri skud og redde teammates i nødsituationer. Utroligt lavt liv og armor. Langsom. Kraftig kanon med langsom genladning 

 

Dette var min top 5 liste håber i vil tage godt imod den da jeg brugte over 1 time på at skrive den da det er på mobil. Ellers håber jeg i vil skrive jeres top 5 (i behøves ikke beskrivelse) ellers så fortsat god dag 🙂

Link til kommentar
Del på andre sites

9 minutter siden, Kate skrev:

Hvorfor alt på Steam eller blizzard? Der er hjemmesider, hvor du kan få en steamkey til et spil, for måske halvdelen af prisen.

Her er i blandt: InsaneGaming

Fordi jeg gad ikke til at finde den billigste side til alle spil, men tak for feedbacken adder lige det

Link til kommentar
Del på andre sites

1: Minecraft - Jeg er egentligt ret ligeglad med hvad folk synes, det er et hyggeligt spil med developers som virkeligt tager feedback fra spillerbasen og gir en fuck om spillet.

 

2: Cities Skylines - Jeg kunne bruge ufattelige mængder af timer i det spil, med alle de forskellige mods og DLC's man kan få.

 

3: Warcraft III Frozen Throne (rip originalen2003-2020) - Jeg har spillet det spil siden jeg var 8, og har altid nydt de tusinder af custom maps der var. Spilgenre som MOBA(Lol, Dota) kommer originalt fra en gut som lavede en bane i det spil. Dog er det stort set ikke aktivt mere, efter Reforged kom ud i Januar. 

 

4: Golf It - Hvis man har 3+ venner så er Golf It et fantastisk spil at hygge sig med. 

 

5: Team Fortress 2 - Jeg elsker bare det spil. Gammelt men stadig super sjovt at spille.

Link til kommentar
Del på andre sites

6 timer siden, VaffelVictor skrev:

1 - Uden tvivl Rust

Bruh, jeg forstår ikke hvad der er med Rust.

Jeg ved ikke om det er fordi jeg har en 1440 skærm, men Rust er legit elendigt optimeret, det køre latterligt skrald, dog er det blevet en del bedre siden jeg sidst havde spillet det.

Og vil også sige det er helt klart et sjovt spil, det værd hvis du er til sådan et svedigt survival spil.

 

6 timer siden, VaffelVictor skrev:

2 - Warzone

Warzone er helt klar også sjovt, generalt Call Of Duty, alle spillende er bare de samme igen og igen, det eneste jeg rigtigt nyder ved dem er deres compain og de første 5 timer af online.

 

6 timer siden, VaffelVictor skrev:

3 - Grand Theft Auto V

Rockstar er geniale, de har helt klart et af de spil med bedst potentiale (ifl. min mening), 80% af GTA V's spillere, spiller det via. FiveM. Det kunne være fedt, hvis de lavede deres egen launcher, ligesom FiveM dog vil den køre bedre da de ikke skal arbejde ud fra Reversed engineered kode.

 

 

5 timer siden, Kate skrev:

Hvorfor alt på Steam eller blizzard? Der er hjemmesider, hvor du kan få en steamkey til et spil, for måske halvdelen af prisen.

Her er i blandt: cdkeys, Kenguin & eneba

Jeg ved ikke vildt meget om det, kan sagtens være jeg tager fejl.

Men mange af de hjemmesider som sælger keys er nøglerne købt med stjålne kreditkort, og brugt til at hvidvaske penge, så kan godt være din beslutning skal genovervejen, hvis dit moralske kompass er følsomt (eller hvad man siger)

Nu hvor jeg har sagt det, gør jeg det altid selv. lol

 

www.allkeyshop.com

Virker ligesom pricerunner, men bare for spil.

Link til kommentar
Del på andre sites

2 timer siden, Guzern skrev:

1: Minecraft - Jeg er egentligt ret ligeglad med hvad folk synes, det er et hyggeligt spil med developers som virkeligt tager feedback fra spillerbasen og gir en fuck om spillet.


Bims liked that.

 

Det er et banger spil, ingen veje uden om det.

Link til kommentar
Del på andre sites

1. Minecraft 

ren banger

 

2. Call of duty modern warfare 2

det var der trickshot tiderne startede

 

3. Counter Strike Source

legende spil back in the days

 

4.  Creds til @Guzern men også Warcraft 3 frozen Throne

da jeg har spillet det utallige timer i fritidsklubben 

 

5. Call of duty Black ops 2 

do i need to say more

Link til kommentar
Del på andre sites

1. Garrys mod "der er intet bedre end at starte dagen med at få blæst hjernen ud af nogen børn der earraper i midtby"

 

2. Farming simulator 17 "fanme drenge'

 

3. Farming simulator 19 " godt men syntes der er alt for mange fejl og at det handler mere om alt andet end landbrug" 

 

4. Gta 5 "elsker at løbe rundt og skyder random npc'er ellers tror jeg folk kender det"

 

5. Rust "mega grineren fordig at størstedelen er så toxic"

Link til kommentar
Del på andre sites

Starter hårdt ud med en nummer et!
#1 Minecraft som altid konge spil, underholdene til hver en tid og alle aldre!

#2 Garry's Mod, fyldt med costum content fra andre spiller, synes jeg er genialt!

#3 PUBG, Legende spil ens Gamesense slår bare mega hårdt til når man spiller!
#4 Mortal Kombat 11, grafikken siger det hele.
#5 Osu!, hårdt rammende bas der for øre hinderne til at bløde, mens man skal koncentrerer sig om at ramme små cirkler er bare, det shit!

Link til kommentar
Del på andre sites

1. Minecraft

alle har spillet minecraft, og man ender altid med at komme tilbage til det, det er uden tvivl også det spil jeg har spillet mest ud af alle på denne liste så den skal selvfølgelig være på 1.

 

2. CS:GO eller Valorant

begge super gode spil, man kan selv vælge hvad man er mest til men de minder meget om hinanden og er begge super sjove at spille med venner.

 

3. Half Life 2 (evt. også ep1 & ep2)

jeg elsker half life 2, virkeligt et godt spil, men det er ved at være ret gammelt. man kan btw. spille det gratis i gmod, også med venner hvis man vil det. eftersom at gmod er et mod til half life 2, så kan man ikke se forskellen på den rigtige version og gmod versionen. Man kan selvfølgelig også bare købe spillet, det koster 8,19euro #halflife3confirmed

 

4. Portal 2

genialt spil, både coop og singleplayer, virkeligt godt spil med god historie.

 

5. GTA 5

også et virkeligt sjovt spil, jeg har aldrig klaret story mode, men multiplayer er super sjovt, og så kan man jo også spille fivem hvis man vil rp.

 

 

gmod er ikke på listen, det her et community i gmod, så jeg regner med at alle her inde har gmod, så hvorfor skulle jeg anbefale det? Men ellers havde det i hvert fald lægget i top 3

Link til kommentar
Del på andre sites

12 timer siden, Guzern skrev:

1: Minecraft

 

8 timer siden, Jenss skrev:

1. Minecraft 

 

4 timer siden, Fritix skrev:

#1 Minecraft

 

1 time siden, xKow skrev:

1. Minecraft

Har selv overvejet at købe det før. Eftersom 4 af jer anbefaler det nu syntes i så jeg skal købe det?

Link til kommentar
Del på andre sites

1 time siden, VaffelVictor skrev:

Har selv overvejet at købe det før. Eftersom 4 af jer anbefaler det nu syntes i så jeg skal købe det?

Det skal du selv beslutte.

Tænk dig om, du køber spillet og hvad gør du så? Singleplayer survival? Hvor hurtigt går du død i at spille alene?
Multiplayer? Hvem skal du spille med, er der eventuelt nogle venner eller bekendte der har en server?

Link til kommentar
Del på andre sites

Arkiveret

Dette emne er nu arkiveret og er lukket for yderligere svar

×
×
  • Tilføj...

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK PÅ STAVOX.DK

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Privatlivspolitik - Vilkår for brug.