Hop til indhold
Stavox

[Accepteret] Jakob Johnson


Jakob Johnson

Recommended Posts

Ingame navn: Jakob Johnson


SteamID: STEAM_0:1:196688367


IRL fornavn: Jakob


Alder: 16

 

Har du tidligere erfaring med administrative jobs i et spilcommunity? Hvad var dine roller, og hvor gjorde du en forskel?:

Ja, jeg har en masse erfaring, jeg har både erfaring administrativt både fra Garry's Mod og FiveM.

I FiveM har jeg prøvet en masse ting, jeg har både været helt normalt administrator og så har jeg været en del af ledelsen på flere servere. 

Som en del af ledelsen var mit job at komme med en masse gode ideer til, hvordan vores server kunne være bedre og hvordan den kunne adskille sig fra alle de andre danske servere, så skulle jeg også sørge for at alle vores ansatte i staff-teamet havde en god og positiv oplevelse og oplevede det stærke sammenhold vi havde, jeg stod bla. også for staff-ansøgninger, promotions/demotions og kvalitet på serveren generelt.

Jeg har som sagt også været helt normal administrator, hvor mit job egentlig mest gik ud på at sørge for at regelbrydere blev smidt ud og at folks cases blev taget og blev behandlet på den rigtige måde og en passende straf blev givet til regelbryderen.

Den forskel jeg selv følte jeg gjorde var at som ledelse følte jeg at jeg gjorde en forskel i forhold til hvordan folk havde det, jeg gjorde den forskel at sørge for at folk der ville høres blev hørt og at det community der dengang var kun blev bedre og at alle følte at de kunne være i det community og følte sig velkommen.

Men som administrator følte jeg, at jeg gjorde den forskel, at jeg altid var meget aktiv, så når folk manglede hjælp, så var jeg der til at hjælpe dem, jeg føler jeg gjorde en forskel på den måde at jeg fik smidt regelbryderne ud og derfor sikrede et meget bedre og troværdigt community med en masse fantastisk RP! Men alt i alt, så følte jeg bare at jeg skabte et trygt community med en masse aktiv support.

 

FiveM server erfaringer:

 

-DevoNetwork | På DevoNetwork var jeg Senior Admin i ca. 2-3 måneder, mit job var at sikre at regelbrydere blev smidt ud af serveren og sørge for aktiv support.

 

-NewBorn | På NewBorn var jeg Ledelse i ca. 7-8 måneder, mit job var at sikre staff-teamets kvalitet og sørge for at vores RP var helt i tops, jeg tjekkede staff-ansøgninger og var også ansvarlig for bla. promotions/demotions, whitelist, unban, ban og CK, selvfølgelig sammen med resten af ledelsen som bestod af 3 personer.

 

Jeg har også rigtig meget erfaring administrativt i Garry's Mod, både med egen server og på andres.

På min egen server der stod jeg jo primært for hele staff-teamet, jeg sørgede for at der var kvalitet over det og, at der altid ville være aktiv support på serveren, jeg tog også selv nogle cases engang imellem, men oftest havde jeg meget andet at se til, så det overlod jeg for det meste til de andre. Den forskel jeg følte jeg lavede var mest af alt bare at jeg sørgede for at alle spillerne følte de havde det godt i vores community og at alle følte de kunne spille trygt uden for mange regelbrydere og at de følte der var et staff-team 24/7 klar til at hjælpe hvis der skulle være noget.

På andres servere stod jeg jo primært for det vi alle kender til, at tage cases, jeg tog cases hele tiden og var aktiv nærmest fra jeg stod op til jeg gik i seng, jeg sørgede for at regelbrydere blev håndteret og smidt ud, hvis jeg følte det var passende, og så sørgede jeg for at alle spillere havde det godt og nød deres ophold på serveren og følte, at der ligesom var styr på tingene, jeg følte virkelig jeg gjorde en forskel når spillere eksempelvis sagde "tak for hjælpen, Jakob", så ved man at man har gjort en forskel for den enkelte spiller.

 

Garry's Mod server erfaringer:

 

-EagleRP | På EagleRP var jeg Manager i ca. 6-8 måneder, mit job var at sørge for alle havde det godt, at vores community ville vokse, der var aktiv support, sikre kvalitet i staff teamet og meget mere!

 

-FlexuzRP | På Flexuz mindes jeg at jeg var Administrator i ca. 2 måneder+, men vigtigst af alt så var mit job at sørge for at regelbrydere blev smidt ud af serveren, at der var aktiv support og at folk synes at deres case blev håndteres ordentligt.

 

-RelationNetwork | Husker den som dette, men ihvertfald på RelationNetwork var jeg administrator i ca 2 måneder+, hvor mit job var akkurat som på den anden server.

 

Har været administrator på flere servere, men kan ikke rigtig huske navnet på dem, men vigtigst af alt, så gjorde jeg en stor forskel føler jeg på de forskellige servere, jeg følte altid jeg var meget aktiv og fair overfor folk i cases og jeg følte at min case-kvalitet altid var i top både i Garry's Mod, såvel som FiveM.

 

Hvorfor skal du være en del af staff-teamet? Hvorfor er du mere kvalificeret end andre ansøgere?:

Jeg føler jeg skal være en del af staff-teamet fordi jeg har så meget erfaring administrativt som jeg nu har.

Jeg kan være rigtig aktiv både om dagen, såvel som om natten, jeg kan ofte komme på med det samme, hvis der skulle være brug for hjælp.

Jeg skal være en del af staff-teamet fordi jeg rigtig godt kan lide at hjælpe spillere på serveren og fordi jeg er klar på at sætte alt mit RP til side for at kunne tage cases, da jeg føler det er det jeg bedst kan lidt, jeg kan rigtig godt lide at hjælpe folk og det driver mig når jeg kan fornemme på folk at de bliver glade og tilfredse over det stykke arbejde jeg nu har udført.

Jeg skal være en del af staff-teamet fordi jeg altid gør mit bedste for at min case kvalitet er til tops og folk altid er tilfredse med det jeg laver, jeg skal være en del af teamet fordi jeg altid forholder mig positiv og venligsindet i enhver situation, jeg lader mig ikke let gå på af, hvad folk siger til mig og jeg vil aldrig kunne blive sur i en case.'

 

Jeg skal være en del af staff-teamet fordi:

 

-Jeg er aktiv både om dagen og om natten.

-Jeg er altid positiv og venlig.

-Jeg har styr på reglerne.

-Jeg kan holde hovedet koldt i enhver situation.

-Jeg har rigtig meget RP erfaring.

-Jeg har rigtig meget administrativt erfaring fra forskellige spil.

-Jeg kan rigtig godt lide at hjælpe folk.

-Jeg tager altid cases som første prioritet.

-Har spillet on and off siden 2017, men er gået hen og blevet meget aktiv igen.

-Jeg er god til at påtage mig ansvar.

-Jeg kan godt lide nye udfordringer.

 

Alt i alt så skal jeg være en del af staff-teamet fordi jeg er til at stole på, jeg sørger for at case kvaliteten ihvertfald fra min side af vil være helt i tops, jeg kan være ekstremt aktiv som jeg så også er og så er jeg ekstremt hjælpsom og folk kan altid spørge mig om hjælp både på discord, igennem cases og udenfor cases. 

Jeg er meget aktiv specielt om aftenen og midt på dagen, men kan alle timer i døgnet sådan ca. ihvertfald, jeg skal også være en del af teamet fordi jeg faktisk fortrækker cases frem for RP fordi jeg elsker at hjælpe mennesker og rigtig godt kan lide følelsen af at man har hjulpet en person og gjort hans oplevelse på stavox bedre og generelt bare føler at man faktisk gør en forsskel, jeg føler virkelig jeg kan gøre en forskel på serveren ved brug af alle mine erfaringer både administrativt og RP mæssigt.

 

Hvad føler du, at du kan bidrage med, som ikke er her i forvejen?:

Jeg føler jeg kan bidrage på den måde at jeg er rigtig ansvarsbevidst, jeg er rigtig god til at påtage mig rigtig meget ansvar, jeg har rigtig meget erfaring både som ledelse og som normal administrator, så føler helt sikkert at jeg kan bidrage med alle mine erfaringer administrativt og som normal RP-spiller.

Jeg kan bidrage med mig selv som person på den facon at jeg kan være rigtig aktiv i nattetimerne og dagtimerne, jeg kan bidrage på den måde at jeg ikke er bange for at give min egen mening til kende og at jeg ikke er nervøs eller tvivler på mig selv, jeg kan bidrage med, at jeg har omkring 2700+ timers RP i alt fra Arma 3, Garry's Mod og FiveM.

Jeg kan bidrage med min modenhed og mine mange gode ideer til serveren og bidrage med mig selv som ekstremt aktiv staff der altid er klar på at hjælpe, jeg er rigtig hjælpsom og har godt kendskab til serveren og dets regler og jeg kender de mange forskellige personligheder som der nu er på serveren.

 

Jeg vil bidrage med:

 

-Ekstremt højt aktivitestniveau

-En serviceminded staff.

-Et modent staff medlem.

-En der tager sig tid til at hjælpe spillere.

-En der kan være aktiv på den mest trængende server.

-Et forstående staff-medlem.

-Et staff-medlem der gerne vil komme med ideer.

-Et staff-medlem der allerede har rigtig meget erfaring og kendskab til ULX etc.

-En der kan træde til når der er brug for hjælp.

-En der altid er aktiv på discord, forum og in-game.

 

Jeg føler bare jeg har så meget ar bidrage med og håber på at jeg kan få lov til at bidrage med alle mine erfaringer og alt hvad jeg nu kan.

Jeg vil bidrage med alt min tid og med mig selv som person.

 

Har du kendskab og/eller tidligere erfaring med ULX?:

Ja, jeg har masser af kendskab til ULX, ihvertfald fra de andre servere jeg engang har været staff på.

Jeg skal måske lige lære jeres system at kende, men jeg er ekstremt lærenem og klar på nye udfordringer.

Jeg har basal kendskab og kan stadig huske de fleste, selvom det er længe siden, så kan jeg også nogle af dem i har her på serveren.

 

Synes du selv du er god til at formulere dig skriftligt, såvel som mundtligt? Bruger du ofte din mic?:

Jeg bruger altid min mic når jeg spiller og ja, jeg er rigtig god både skriftligt og mundtligt, jeg afsluttede min 9. klasse med rigtig gode karaktere i begge dele, så jeg føler selv at jeg er rigtig god til at formulere mig.

Jeg er rigtig god til at uddybe mig når jeg skriver og rigtig god til at forklare mig, det gælder selvfølgelig også mundtligt.

 

På hvilken tid af dagen har du mulighed for at være på? Har du f.eks. kun mulighed for at være på i weekenden?:

Lige pt. arbejder jeg i netto, jeg er på arbejde ca. 1-2 gange i ugen og de dage plejer jeg ikke at spille, men ellers er jeg altid klar.

Jeg starter forresten på social- og sundhedsskolen i Esbjerg her d. 03 august, hvor jeg skal uddanne mig som pædagogisk assistent, men føler dog stadig at jeg kan være meget aktiv når jeg har fri, mine skoledage ser ikke ud til at skulle være så lange, jeg tror det var noget med fra 08-14:15 og andre dage til 15.

 

Anden relevant information omkring dig, du synes vi skal vide?:

Ikke andet end at jeg er klar til at gøre en forskel på serveren og at jeg virkelig brænder for det!

 

Venlig hilsen,

Jakob Johnson

Link til kommentar
Del på andre sites

13 timer siden, Jakob Johnson skrev:

Ingame navn: Jakob Johnson


SteamID: STEAM_0:1:196688367


IRL fornavn: Jakob


Alder: 16

 

Har du tidligere erfaring med administrative jobs i et spilcommunity? Hvad var dine roller, og hvor gjorde du en forskel?:

Ja, jeg har en masse erfaring, jeg har både erfaring administrativt både fra Garry's Mod og FiveM.

I FiveM har jeg prøvet en masse ting, jeg har både været helt normalt administrator og så har jeg været en del af ledelsen på flere servere. 

Som en del af ledelsen var mit job at komme med en masse gode ideer til, hvordan vores server kunne være bedre og hvordan den kunne adskille sig fra alle de andre danske servere, så skulle jeg også sørge for at alle vores ansatte i staff-teamet havde en god og positiv oplevelse og oplevede det stærke sammenhold vi havde, jeg stod bla. også for staff-ansøgninger, promotions/demotions og kvalitet på serveren generelt.

Jeg har som sagt også været helt normal administrator, hvor mit job egentlig mest gik ud på at sørge for at regelbrydere blev smidt ud og at folks cases blev taget og blev behandlet på den rigtige måde og en passende straf blev givet til regelbryderen.

Den forskel jeg selv følte jeg gjorde var at som ledelse følte jeg at jeg gjorde en forskel i forhold til hvordan folk havde det, jeg gjorde den forskel at sørge for at folk der ville høres blev hørt og at det community der dengang var kun blev bedre og at alle følte at de kunne være i det community og følte sig velkommen.

Men som administrator følte jeg, at jeg gjorde den forskel, at jeg altid var meget aktiv, så når folk manglede hjælp, så var jeg der til at hjælpe dem, jeg føler jeg gjorde en forskel på den måde at jeg fik smidt regelbryderne ud og derfor sikrede et meget bedre og troværdigt community med en masse fantastisk RP! Men alt i alt, så følte jeg bare at jeg skabte et trygt community med en masse aktiv support.

 

FiveM server erfaringer:

 

-DevoNetwork | På DevoNetwork var jeg Senior Admin i ca. 2-3 måneder, mit job var at sikre at regelbrydere blev smidt ud af serveren og sørge for aktiv support.

 

-NewBorn | På NewBorn var jeg Ledelse i ca. 7-8 måneder, mit job var at sikre staff-teamets kvalitet og sørge for at vores RP var helt i tops, jeg tjekkede staff-ansøgninger og var også ansvarlig for bla. promotions/demotions, whitelist, unban, ban og CK, selvfølgelig sammen med resten af ledelsen som bestod af 3 personer.

 

Jeg har også rigtig meget erfaring administrativt i Garry's Mod, både med egen server og på andres.

På min egen server der stod jeg jo primært for hele staff-teamet, jeg sørgede for at der var kvalitet over det og, at der altid ville være aktiv support på serveren, jeg tog også selv nogle cases engang imellem, men oftest havde jeg meget andet at se til, så det overlod jeg for det meste til de andre. Den forskel jeg følte jeg lavede var mest af alt bare at jeg sørgede for at alle spillerne følte de havde det godt i vores community og at alle følte de kunne spille trygt uden for mange regelbrydere og at de følte der var et staff-team 24/7 klar til at hjælpe hvis der skulle være noget.

På andres servere stod jeg jo primært for det vi alle kender til, at tage cases, jeg tog cases hele tiden og var aktiv nærmest fra jeg stod op til jeg gik i seng, jeg sørgede for at regelbrydere blev håndteret og smidt ud, hvis jeg følte det var passende, og så sørgede jeg for at alle spillere havde det godt og nød deres ophold på serveren og følte, at der ligesom var styr på tingene, jeg følte virkelig jeg gjorde en forskel når spillere eksempelvis sagde "tak for hjælpen, Jakob", så ved man at man har gjort en forskel for den enkelte spiller.

 

Garry's Mod server erfaringer:

 

-EagleRP | På EagleRP var jeg Manager i ca. 6-8 måneder, mit job var at sørge for alle havde det godt, at vores community ville vokse, der var aktiv support, sikre kvalitet i staff teamet og meget mere!

 

-FlexuzRP | På Flexuz mindes jeg at jeg var Administrator i ca. 2 måneder+, men vigtigst af alt så var mit job at sørge for at regelbrydere blev smidt ud af serveren, at der var aktiv support og at folk synes at deres case blev håndteres ordentligt.

 

-RelationNetwork | Husker den som dette, men ihvertfald på RelationNetwork var jeg administrator i ca 2 måneder+, hvor mit job var akkurat som på den anden server.

 

Har været administrator på flere servere, men kan ikke rigtig huske navnet på dem, men vigtigst af alt, så gjorde jeg en stor forskel føler jeg på de forskellige servere, jeg følte altid jeg var meget aktiv og fair overfor folk i cases og jeg følte at min case-kvalitet altid var i top både i Garry's Mod, såvel som FiveM.

 

Hvorfor skal du være en del af staff-teamet? Hvorfor er du mere kvalificeret end andre ansøgere?:

Jeg føler jeg skal være en del af staff-teamet fordi jeg har så meget erfaring administrativt som jeg nu har.

Jeg kan være rigtig aktiv både om dagen, såvel som om natten, jeg kan ofte komme på med det samme, hvis der skulle være brug for hjælp.

Jeg skal være en del af staff-teamet fordi jeg rigtig godt kan lide at hjælpe spillere på serveren og fordi jeg er klar på at sætte alt mit RP til side for at kunne tage cases, da jeg føler det er det jeg bedst kan lidt, jeg kan rigtig godt lide at hjælpe folk og det driver mig når jeg kan fornemme på folk at de bliver glade og tilfredse over det stykke arbejde jeg nu har udført.

Jeg skal være en del af staff-teamet fordi jeg altid gør mit bedste for at min case kvalitet er til tops og folk altid er tilfredse med det jeg laver, jeg skal være en del af teamet fordi jeg altid forholder mig positiv og venligsindet i enhver situation, jeg lader mig ikke let gå på af, hvad folk siger til mig og jeg vil aldrig kunne blive sur i en case.'

 

Jeg skal være en del af staff-teamet fordi:

 

-Jeg er aktiv både om dagen og om natten.

-Jeg er altid positiv og venlig.

-Jeg har styr på reglerne.

-Jeg kan holde hovedet koldt i enhver situation.

-Jeg har rigtig meget RP erfaring.

-Jeg har rigtig meget administrativt erfaring fra forskellige spil.

-Jeg kan rigtig godt lide at hjælpe folk.

-Jeg tager altid cases som første prioritet.

-Har spillet on and off siden 2017, men er gået hen og blevet meget aktiv igen.

-Jeg er god til at påtage mig ansvar.

-Jeg kan godt lide nye udfordringer.

 

Alt i alt så skal jeg være en del af staff-teamet fordi jeg er til at stole på, jeg sørger for at case kvaliteten ihvertfald fra min side af vil være helt i tops, jeg kan være ekstremt aktiv som jeg så også er og så er jeg ekstremt hjælpsom og folk kan altid spørge mig om hjælp både på discord, igennem cases og udenfor cases. 

Jeg er meget aktiv specielt om aftenen og midt på dagen, men kan alle timer i døgnet sådan ca. ihvertfald, jeg skal også være en del af teamet fordi jeg faktisk fortrækker cases frem for RP fordi jeg elsker at hjælpe mennesker og rigtig godt kan lide følelsen af at man har hjulpet en person og gjort hans oplevelse på stavox bedre og generelt bare føler at man faktisk gør en forsskel, jeg føler virkelig jeg kan gøre en forskel på serveren ved brug af alle mine erfaringer både administrativt og RP mæssigt.

 

Hvad føler du, at du kan bidrage med, som ikke er her i forvejen?:

Jeg føler jeg kan bidrage på den måde at jeg er rigtig ansvarsbevidst, jeg er rigtig god til at påtage mig rigtig meget ansvar, jeg har rigtig meget erfaring både som ledelse og som normal administrator, så føler helt sikkert at jeg kan bidrage med alle mine erfaringer administrativt og som normal RP-spiller.

Jeg kan bidrage med mig selv som person på den facon at jeg kan være rigtig aktiv i nattetimerne og dagtimerne, jeg kan bidrage på den måde at jeg ikke er bange for at give min egen mening til kende og at jeg ikke er nervøs eller tvivler på mig selv, jeg kan bidrage med, at jeg har omkring 2700+ timers RP i alt fra Arma 3, Garry's Mod og FiveM.

Jeg kan bidrage med min modenhed og mine mange gode ideer til serveren og bidrage med mig selv som ekstremt aktiv staff der altid er klar på at hjælpe, jeg er rigtig hjælpsom og har godt kendskab til serveren og dets regler og jeg kender de mange forskellige personligheder som der nu er på serveren.

 

Jeg vil bidrage med:

 

-Ekstremt højt aktivitestniveau

-En serviceminded staff.

-Et modent staff medlem.

-En der tager sig tid til at hjælpe spillere.

-En der kan være aktiv på den mest trængende server.

-Et forstående staff-medlem.

-Et staff-medlem der gerne vil komme med ideer.

-Et staff-medlem der allerede har rigtig meget erfaring og kendskab til ULX etc.

-En der kan træde til når der er brug for hjælp.

-En der altid er aktiv på discord, forum og in-game.

 

Jeg føler bare jeg har så meget ar bidrage med og håber på at jeg kan få lov til at bidrage med alle mine erfaringer og alt hvad jeg nu kan.

Jeg vil bidrage med alt min tid og med mig selv som person.

 

Har du kendskab og/eller tidligere erfaring med ULX?:

Ja, jeg har masser af kendskab til ULX, ihvertfald fra de andre servere jeg engang har været staff på.

Jeg skal måske lige lære jeres system at kende, men jeg er ekstremt lærenem og klar på nye udfordringer.

Jeg har basal kendskab og kan stadig huske de fleste, selvom det er længe siden, så kan jeg også nogle af dem i har her på serveren.

 

Synes du selv du er god til at formulere dig skriftligt, såvel som mundtligt? Bruger du ofte din mic?:

Jeg bruger altid min mic når jeg spiller og ja, jeg er rigtig god både skriftligt og mundtligt, jeg afsluttede min 9. klasse med rigtig gode karaktere i begge dele, så jeg føler selv at jeg er rigtig god til at formulere mig.

Jeg er rigtig god til at uddybe mig når jeg skriver og rigtig god til at forklare mig, det gælder selvfølgelig også mundtligt.

 

På hvilken tid af dagen har du mulighed for at være på? Har du f.eks. kun mulighed for at være på i weekenden?:

Lige pt. arbejder jeg i netto, jeg er på arbejde ca. 1-2 gange i ugen og de dage plejer jeg ikke at spille, men ellers er jeg altid klar.

Jeg starter forresten på social- og sundhedsskolen i Esbjerg her d. 03 august, hvor jeg skal uddanne mig som pædagogisk assistent, men føler dog stadig at jeg kan være meget aktiv når jeg har fri, mine skoledage ser ikke ud til at skulle være så lange, jeg tror det var noget med fra 08-14:15 og andre dage til 15.

 

Anden relevant information omkring dig, du synes vi skal vide?:

Ikke andet end at jeg er klar til at gøre en forskel på serveren og at jeg virkelig brænder for det!

 

Venlig hilsen,

Jakob Johnson

+REP

- Flink

- Snakker altid pænt

- Moden

Held og lykke!

-FrozenTiger

Link til kommentar
Del på andre sites

Hej Jakob Johnson

Jeg har stadig lige modtaget unban for knap 2 måneder siden, og har ikke set særlig meget for særlig mange.

 

Jeg har endnu ikke set noget fra dig ingame.

Men udfra din ansøgning, virker du til at være en flink fyr.

Du skriver du har ekstremt meget aktivitetsniveau, og det er en god kompetence at have.

Jeg kan se du skriver, at du har 2700+ timer gennem diverse RP spil, hvilket er rigtig mange timer. Men jeg vil gerne vide hvor mange timer du har på stavox?

 

Ifølge din ansøgning, og ifølge dine kompetencer, ser jeg dig som staff.

Derfor giver jeg dig et +REP

 

Held og lykke!

// Monada

Link til kommentar
Del på andre sites

Hej Jakob Johnson!

 

Nu har jeg ikke mødt dig ret meget ingame, men af hvad jeg kan se på din ansøgning, så brænder du ret meget for dette.

Du har sat din ansøgning fint op, og den er ret nem at læse.

Nu hvor jeg ikke rigtigt har mødt dig, kan jeg jo ikke rigtigt give en forklaring på hvordan du er som person, men du lyder til at være flink og hjælpsom.

 

Held og lykke!

Link til kommentar
Del på andre sites

@Monada

Tak for de venlige ord!
Men på stavox har jeg lige pt. 646 timer og grunden til det kun er deromkring er fordi jeg har spiller on and off siden 2017.

Jeg er nu vendt tilbage igen for noget tid siden og er begyndt at være rigtig aktiv, så regner da med at ramme mange flere timer på serveren.

Men igen, tak for dit +rep og de venlige ord.

 

Venlig hilsen,

Jakob Johnson

Link til kommentar
Del på andre sites

Du er virkelig en moden og flink person. Du virker til at have godt styr på reglerne. Jeg har aldrig hørt dig snakke grimt omkring andre, og du prøver altid at løse problemerne uden at kalde staff. Du er nok en af de mest kompetente spillere Stavox har set længe. Jeg tror virkelig at du kunne gøre gode ting som staff. 

 

Jeg har fået lov til at skrive nogle ting om hans straffehistorik, og der er intet negativt at skrive. Du har ikke haft en straf siden 2018, og du har få straffe i den strækning du har spillet. Du er et exceptionelt eksempel på hvad en god Staff kunne se ud

 

Stort +REP

Link til kommentar
Del på andre sites

OmG hAr VæReT sTaFf På MiN sErVeR. JK ( DET ER IKKE MIN)

Nå, vi to har vidst haft vores gode tider sammen men som sluttede på EagleRp aka din server.

 

Dog har jeg ikke kunne mærke det samme efterfølgende og har kun mødt dig være flink.

 

+REP

Flink.

og kan finde ud af rp. 

 

Du fortjener en chance. 

Link til kommentar
Del på andre sites

Arkiveret

Dette emne er nu arkiveret og er lukket for yderligere svar

Gæst
Dette emne er nu lukket for yderligere svar
×
×
  • Tilføj...

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK PÅ STAVOX.DK

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Privatlivspolitik - Vilkår for brug.