Hop til indhold
Stavox

[Accepteret] Bob Johnson


Bob Johnson

Recommended Posts

Ingame navn: Bob Johnson

 

SteamID: STEAM_0:1:47963216

 

IRL fornavn: Frederik

 

Alder: 17

 

Har du tidligere erfaring med administrative jobs i et spilcommunity? Hvad var dine roller, og hvor gjorde du en forskel?: 

Som alle ved, så er jeg tidligere Staff på Stavox og har en del erfaring eftersom at jeg var Staff i lidt forskellige ranks, og også godt oppe i rank-systemet, samt jeg var Staff i over et år. Jeg har super meget erfaring med at være Staff, det ved folk fordi jeg var en super god og effektiv Staff som gjorde et godt stykke arbejde. Min erfaring som Staff har jeg meget af eftersom at jeg var Staff i rigtigt lang tid. Da jeg blev promoted til Staff Director var det min tur til, at dele min erfaring med alle de nye og de gamle Staffs, så jeg vil selv mene, at jeg har rigtigt meget erfaring som Staff.

 

Jeg har ikke været Staff på andre spilcommunity's udover Stavox, men det ville jeg også mene er fint.

Jeg havde (som skrevet før) lidt forskellige roller som Staff på Stavox og lavede også lidt forskelligt i de forskellige ranks jeg nu var i.

Som fx. Staff Director coachede jeg folk, som rigitgt mange ved. Som Junior Admin, Admin og starten af Senior Admin, var jeg makker (makkersystemet til dem som kender det) hvor meningen var, at man skulle holde lidt øje med sin makker, i dette tilfælde en moderator, og så give ham feedback på ting der skulle gøres bedre. Mit job på det tidspunkt var så at skrive tingene ned, og sende det til Lund som var makkerleder på det tidspunkt. Jeg har også været Senior Admin, som også kræver lidt andet end at tage cases, og så Staff Director hvor jeg coachede folk. Så man kan sige at jeg har haft lidt forskellige roller inde på Stavox, og vel bestemt også mene at jeg gjorde en forskel.

 

 

Hvorfor skal du være en del af staff-teamet? Hvorfor er du mere kvalificeret end andre ansøgere?:

Jeg ville helt klart mene, at jeg er langt mere kvalificeret end mange af andre ansøgere. Jeg kan starte med dengang jeg var Junior Admin, det var der jeg begyndte at vise, hvad jeg virkelig kunne og hvad jeg virkelig kunne bidrage med. Jeg blev promoted fra Moderator til Junior Admin og kort tid efter blev der åbnet for Staff-ansøgninger. Da ansøgningerne blev åbnet spurgte Lund om ikke jeg havde lyst til at vise, hvad jeg virkelig kunne. Jeg takkede selvfølgelig ja til at vise hvad jeg kunne og blev så makker med nogle af de nye som blev ansat. Jeg skulle lærer nogle af de nye moderators op og vise dem hvordan man er Staff og gør sit Staff-arbejde bedst. Da jeg var makker skulle jeg aflevere rapporter hvor jeg skal skrive lidt om, hvordan den enkelte Staff klare sit Staff-arbejde. Jeg gjorde et godt stykke arbejde og blev efterfølgende promoted til Admin hvor jeg valgte at blive makker igen og lavede bare det samme arbejde. Mange ved, at når man bliver promoted til Senior Admin, så har man lidt andet at se til. Dem som har været Senior Admin, så ved de godt hvad det er. Men jeg valgte igen at være makker efter jeg kom i Senior Admin hvilket var super fint. Jeg havde nogle andre ting som der også skulle klares som Senior Admin, så valgte kun at være makker en enkelt gang i den tid jeg var Senior Admin. Jeg lavede så et godt stykke Senior Admin arbejde sammen med de andre og blev promoted med de andre til Staff Director. Jeg kan ikke rigtigt udtale mig så meget om hvad jeg lavede som Staff Director udover at jeg coachede Staffs og tage vigtige beslutninger i Head of Staff. De forskellige ranks jeg har været viser, at jeg har været en kompetent Staff og jeg ved hvad jeg laver. Min aktivitet på serveren samt mit Staff arbejde som jeg præsterede i alt den tid jeg var Staff vil jeg selv mene var exceptionelt.

Dette er blot en af de ting jeg mener der gør mig en del mere kvalificeret end de andre ansøgere.

 

Hvis man kigger lidt væk fra Staff arbejdet og fokusere lidt mere på det som ikke sociale, så vil jeg mene jeg også har en kæmpe fordel der. Jeg har altid været en aktiv person, som jeg også skrev før, og det gør også, at jeg meget nemmere socialisere sig blandt de andre spillere som er. Det er lige fra Staff-holdet til spillere man normalt ikke snakker med, og dem som er en del af sit gang, som jeg snakker godt med. På det punkt vil jeg også mene, at jeg helt klart er mere kvalificeret end de andre ansøgere. Jeg er et super imødekommende som gør, at jeg har det meget nemmere med at snakke med nye mennesker. Det med at kunne skabe et godt fællesskab blandt folk vil jeg ikke mene er det eneste som er vigtigt. Respekt er også en af de ting som gør folk til en god Staff, det ved jeg blandt andet fordi jeg selv havde brug for respekt da jeg blev ansat fordi jeg var ny, og ikke ligefrem var den bedste. Da jeg var Staff Director og coachede andre Staffs, fortalte jeg dem også, at det var en af kompetencerne man skulle have, for at blive en god Staff. Bare for at sige det kort, så vil jeg mene jeg har alt det der skal til for at være en god Staff. Derfor mener jeg, at jeg er mere kvalificeret end mange af de andre ansøgere.

 

Som andre ansøgere også plejer at gøre, så kan jeg hurtigt skrive i punkt-form, hvorfor jeg vil være en mere kvalificeret ansøger end de andre.

 

  • Jeg har over 2.000+ timer på serveren hvor langt størstedelen af timerne er som Staff.
  • Eftersom jeg har været Staff før, så ved jeg godt hvordan man er Staff.
  • Har påtaget mig meget ansvar i den tid jeg var Staff, som viser at jeg er meget arrangeret i det at være Staff.
  • Var Staff i over et år, så ville godt kunne hjælpe andre Staffs som kunne have brug for hjælp.
  • Jeg ved hvordan man håndtere forskellige situationer i en case, fx. som at holde hovedet koldt.
  • Jeg vil altid være retfærdigt i min måde at give straffe på, og aldrig give mine venner fordele.
  • Jeg vil altid lytte til spillere og ikke mindst begge parter i en case.
  • Tager meget gerne imod kritik og kan samtidig også godt tage imod jokes.

 

Det var blot nogle af de ting som jeg selv vil mene, gør mig til en kvalificeret ansøger.

 

 

 

Hvad føler du, at du kan bidrage med, som ikke er her i forvejen?:

Eftersom at jeg var Staff i lang tid har jeg med tiden lært rigtigt meget, taget ansvar på forskellige områder og punkter, samt bidraget med lidt forskelligt. 

I forhold til de ting som jeg bidragede med kunne være at hjælpe andre Staff. Jeg er tidligere Coach/Head of Staff og bidrage med lidt forskelligt der.

Inden jeg kom i Head of Staff valgte jeg at påtage mig alle opgaver og alt ansvar som jeg kunne, for at vise, at jeg ville det at være Staff 100%.

Jeg vil ikke rigtigt mene jeg kan bidrage som sådan med ting hvis jeg bliver ansat som moderator, men jeg vil selvfølgelig altid komme med kritik eller idéer til serverens fordel, hvis ikke der er blevet tænkt over det før.

Hvis der var en Staff som bad mig om at gøre noget, eller gav mig en opgave som jeg skulle løse ville jeg selvfølgelig gøre det.

Jeg har lært, at det er vigtigt at kunne tage ansvar for alt, selv hvis man fucker et eller andet op som Staff, så er det vigtigt at kunne tage ansvar.

 

 

Har du kendskab og/eller tidligere erfaring med ULX?:

Jeg har jo været Staff før og i rigtigt lang tid og har derfor rigtigt meget erfaring/kendskab til ULX.

Jeg har på samme måde også et godt kendskab til case/log-systemet og det ville ikke rigtigt være så svært for mig, at vende mig til det igen.

Hvis der selvfølgelig er blevet ændret i hvordan ULX og case/log-systemet fungere, så skal jeg lige lære det, men er meget lærenem, så det ville ikke være et problem for mig.

 

 

Synes du selv du er god til at formulere dig skriftligt, såvel som mundtligt? Bruger du ofte din mic?:

Jeg bruger min mikrofon lige så meget som jeg skriver. Mange af dem som jeg snakker meget med ved (hvis de har spurgt mig) at jeg er ordblind.

Det med at jeg er ordblind er i en meget lille grad, som folk også ved. Det er intet der påvirker mig skriftligt, det kan selvfølgelig ske at der forekommer fejl når jeg skriver længere ting osv.

Men det vil jeg ikke mene som sådan er noget problem.

 

 

På hvilken tid af dagen har du mulighed for at være på? Har du f.eks. kun mulighed for at være på i weekenden?:

Alt det her med Corona påvirker rigtigt meget mit gymnasie og generelt min skolegang, så ville ihvertfald have massere af tid til at være på.

Det er jo snart sommerferie og har ingen planer der, så i sommerferien vil jeg også have massere af tid.

Generelt fremadrettet vil jeg have massere af tid til at være på serveren. Det ville primært være mellem 15:30 og 01:00.

Jeg arbejder i Netto, så hvis der er nogle dage jeg ikke er på, så er det derfor.

 

 

Anden relevant information omkring dig, du synes vi skal vide?:

Ikke andet end at jeg er klar til at give alt for at være Staff igen. Dem der kender mig godt, ved godt at jeg elsker at være Staff.

 

 

Tak fordi du brugte tid på at læse min ansøgning.

 

// Bob Johnson

 

 

Link til kommentar
Del på andre sites


Åhhh ja. Bob, Bob, Bob.+REP

 

Du er en pisse flink person ude og inde i RP. Jeg har kendt dig et godt stykke tid, og ærger mig stadig over du ikke er staff længere,

selvom jeg ikke spiller på serveren så meget igen. 🙂 Igennem tiden hvor vi har talt og selv da jeg var staff, har du vist overfor mig i hvert fald, at du virkelig-

egner dig til en position som staff, og har styr på dine ting.🙃

 

Din ansøgning er god, lang og veldetaljeret, hvilket bare adder til, og viser du har lyst til at være det igen.

Som nævnt ovenstående spiller jeg ikke rigtig på serveren så meget igen. Så i forhold til online aktivitet, er jeg lidt usikker, men som jeg kan forstå på de andre-

der kommenterede virker dette ikke som det helt store problem. 😛

 

👇 Jeg opsummere lige mine ord her... 👇

- Tidligere staff.

- ☝️ kan reglerne.

- God og veldetaljeret ansøgning.

- Du er flink og en hyggelig person at snakke med.

- Imødekommende (Af hvad jeg har oplevet) overfor for andre spillere både I & ude for RP.

- Da jeg selv var staff har du generelt været hjælpsom.

osv...

 

Dette er dog min mening, men kan forestille mig at mange andre spillere har det på samme måde! 🙂

Jeg ønsker dig held og lykke en fortsat god dag Bob 👋

 

// Donkeh.

 

 

Link til kommentar
Del på andre sites

+REP

 

Skide flink gut

Du kan reglerne

Eftersom du er gammel coach, ved du også hvordan man bedst håndtere cases osv.

 

Du var en skide god coach og du var utrolig engageret i dit arbejde. Det håber jeg også du kan bruge, hvis du bliver staff igen 🙂

Håber du lærte af den fejl du lavede sidst ❤️

 

Held og lykke 🙂

Link til kommentar
Del på andre sites

Bob bob bobbbb. Du har sku altid været der for en når du har haft brug for hjælp. Du var god som tidligere staff, og hjalp mig altid hvis jeg havde nogle problemer. 

Glemmer aldrig vores late night snakke hvor jeg ikke kom i skole dagen efter fordi jeg sov over mig, eftersom vi snakkede natten lang. 

 

Kan virkelig godt se dig som staff igen!

 

- Din hunt

Link til kommentar
Del på andre sites

Kæmpe +REP!

Du er en af de mest sympatiske og sjoveste personer jeg har mødt på Stavox

Du har altid så god energi og du kunne ikke finde på at gøre en myre fortræd

Du har så meget erfaring

Men ja, fix gryden 😉

Held og lykke bobbi ❤️ 

Link til kommentar
Del på andre sites

+rep

Selvom Bob har en tendens til at være en meget aggressiv person 😞, mobber, spise rigtigt meget McDonald's, drikke for meget energidrik, have for meget samleje, ikke gide sin skole, ikke kan lave mad, ikke gider at tabe sig, tror at han er bedre end empty >;/...  Så er han sku alligevel meget flink.


Good Luck

 

😉

Link til kommentar
Del på andre sites

Arkiveret

Dette emne er nu arkiveret og er lukket for yderligere svar

Gæst
Dette emne er nu lukket for yderligere svar
×
×
  • Tilføj...

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK PÅ STAVOX.DK

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Privatlivspolitik - Vilkår for brug.