Hop til indhold
Stavox

[Solved] Små forslag til bedre immersion


kurt kong

Recommended Posts

Hej 🙂

 

Jeg oplever tit på serveren at folk ikke RP-er... Dette skal ikke være en rant om det, men mange på serveren ser egentlig bare stavox som en dansk version af GTA Online. Et eksempel jeg havde var da nogen ville roleplay at der var terrorisme inde på Server #2. Det gik af helvede til fordi folk bare ikke gad at RP. Jeg ved godt at sådan noget aldrig kan fikses, men noget af det som gør at folk føler at de er en del af en virtuel verden som også giver dem lyst til at roleplay er det der hedder immersion. Immersion er ting som giver folk et realistisk blik på et spil. Man kan se på spil som GTA 5 hvor man næsten kan gøre alt hvad man kan tænke på.... Jeg siger ikke at vi skal begynde at gøre serveren helt vildt realistisk for det er den ikke. Men her har jeg små mods som måske kunne hjælpe lidt med realismen inde på serveren og derfor måske give en bedre RP-oplevelse. Jeg vil Herunder Skrive Addons navn, hvad den gør og hvorfor jeg tror den ville være god på serveren 🙂 Der med følger også links til workshoppen 🙂

 


 

1#: Atmos - Day / Night and Weather Modification

 

Atmos - Day / Night and Weather Modification er et addon som giver ethvert et map en dag og nat cyklus og ændre også på vejret. Jeg har selv prøvet moddet på mange af mine singleplayer maps og det virker meget godt. Jeg har også spillet på andre RP- servere hvor dette addon er implimenteret og det giver virkelig et RP boost når man sammen med andre gangstere kan aftale at lave PD-raid når det bliver mørkt. Der er måske mange der ikke kan lide at mappet lige pludseligt bliver mørkt, men bare at vejret ændre sig er med til at give noget realisme og RP boost til de servere jeg har spillet på. Der er mange funktioner man kan gøre når man er admin. Man kan selv vælge hvor hurtigt tiden går og hvilke vejr der er tilladt. Jeg kunne for eksempel godt forestille mig at nogen ville få lag spikes hvis det stormede eller regnede.

Link:https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?l=danish&id=185609021

 

2#: Gmod Legs 3 / Enhanced Camera

 

Gmod Legs 3 / Enhanced Camera giver spilleren et perspektiv som gør at man kan se sine ben. Jeg har før haft dette mod som et forslag, men jeg vil gerne have det med igen her med lidt flere agumenter for hvorfor jeg gerne vil have det med. Jeg synes at modded giver en del Immersion boost. Jeg ved godt at mange mener at det ville være et problem når man skal bygge, så derfor tænker jeg at man selv skal kunne vælge at slå det fra når man klikker TAB. I forhold til min mening synes jeg også at de forskellige outfits man kan købe på Stavox er meget ubrulige i forhold til hvad de koster... Det eneste tidspunkt man ser sig selv er når man tager et selfie (VIP only hvilke de fleste ikke er) eller når man ser sig selv i bilen når man køre tredjeperson. Jeg tænker derfor at det ville være fedt at man efter at have købt et nyt outfit ville kunne se ned på sig selv og sige "Kæft jeg ser godt ud" haha. Et lille addon der måske virker nyttetsløs, men for mig og mange andre er det et godt immersion boost. Der er ikke stor forskel på de 2 mods, men har hørt folk sige at de foretrækker det ene over for det andet 🙂

 

Link til Gmod Legs 3: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?l=danish&id=112806637

Link til Enhanced Camera: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=678037029

 

3#: The sit anywhere script!

 

Det her kan godt være en 50/50 imellem communitiet, men jeg hader seriøst at man ikke kan side ned på nogen stole i stavox. Jeg må nøjes med at crouche på en sofa. Det eneste problem med dette mod er at man kan bogstaveligttalt side overalt. Dette gælder også biler det kører. Derfor tænker jeg at hvis dette mod bliver implentimeret at der skal være en regel om hvor man må side og hvor man ikke må side... For det er sku irreterende hvis der er en der sidder på ens hoved eller bil man ikke kan få af.

Link: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=108176967

 

4#: Food Mod

 

Dette bliver nok igen en 50/50 situation. Jeg oplever en gang imellem at nogen personer laver en Café eller resturant tæt ved spawn og det er virkelig kreativt og sjovt. Det der bare bryder immersion er at man i virkeligheden bare er som at lege Te-selskab med sin søster. Man sidder seriøst og lader som om at man spiser maden eller drikker drikkevaren. Derfor tænker jeg at det kunne være fedt med et food mod. Jeg ved godt at mange måske ikke synes at det er en god idé at maden healer og det synes jeg heller ikke. Jeg tænker måske også at der kan komme et nyt Job som hedder tjener eller lign. Hvor man kan købe maden enden inde under F4 menuen eller via. tableten og derefter sælge det til en højre pris... Jeg ved godt at det måske ikke ville være det mest populære job. Men det ville nu være federe en at lade som om at man drikker Spiritus fra et glas man har givet 40 kr. for. 

Link: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=163221745

 

5#: RPW - Binoculars Pack

 

Dette er et lille addon som tilføjer Binoculars til gmod. Jeg har prøvet dem her på en Engelsk DarkRP server og virker utrolig godt når man gerne vil lave et Raid og at man langt væk fra bygningen kan se om der er nogen hjemme. Jeg kunne også godt forestille mig at det ville være et godt addon til politiet inde på stavox som måske leder efter et bestemt køretøj som er langt væk. Det eneste problem jeg tænker at dette mod kan have er at den måske eller måske ikke ville skabe problemer for folk med Multi-core rendering. Jeg tænker også at kiggerten kan bestilles via. tableten til sin postkasse.

Link: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=764395035&searchtext=binoculars

 

6#: DarkRP Drugs (Reduced Version)

 

Mange af jer har nok hørt om dette mod. Dette mod tilføjer flere stoffer til servern. Jeg tænker at det kunne være fedt hvis man kunne købe dem over Silkroad og ved Drug dealeren. Grunden til at jeg gerne vil have dette mod er for at gøre mere ud af tabletten inde på stavox... Jeg ved ikke med jer, men jeg synes at det er mærkeligt at 80% af det der kan købes på Silkroad hjemmesiden ikke engang har med stoffer at gøre. Det er kun Weed seedsne, bongen og weed-guiden der har noget med stoffer og gøre selvom Silkroad i virkeligheden har et stort udvalg af forskellige stoffer (bare rolig har set det i en dokumentar. Jeg har ikke efaring med den rigtige side haha). Jeg synes ikke at det skulle være nogen nye drugs man selv kan lave. Bare nogen man kan købe og have det sjovt med 🙂. Det gode ved denne version af modded er at det fjerne det unfairer ved den gamle version. Den fjerne for eksempel det Anti gravity boost man får ved nogen af stofferne hvor det nu kun er de visuelle effekter som træder ind. Igen synes jeg at det skal være noget man kan købe over silkroad og sendt til sin pakkeboks. Jeg synes også at det ville være en god idé hvis man kan købe det ved weed dealeren, men ved ikke om det er muligt.

Link:https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=224944466

 

7#: Ændringer ved politiets stungun

 

Jeg ved ikke med jer, men jeg føler virkelig at politets stungun er overpowered. Jeg ved godt at politiet kun har en chance til at ramme den kriminelle, men når de allerede har lige så stor og nemere adgang til våben har politiet virkelig en unfair fordel. Jeg tænker ikke at vi behøver at fjerne stungunnen, men bare måske giver den en "forbered våben" tid ligesom alle andre våben i hele stavox. Eller bare giv den længer tid til at oplade igen. Jeg ved godt at mange der spiller politi måske ikke kan lide denne idé hvilket jeg også godt kan forstå, men det er sku træls at man er i duel med en betjent hvor man skyder efter ham med alverdens våben, men fordi hurtigere kan trække sin stungun frem og være klar har man ikke en chance... Selvom man måske har en fuldautomatisk riffel i hånden. Jeg synes ikke at man skal fjerne "forbered våben" tiden for det giver en smule tid til at reagere på at en har et våben sigtet hen imod en og derfor en chance for at flygte eller kæmpe tilbage. Jeg er ikke sikker, men jeg kunne også forestille mig at denne ændring ville sørge for at der er mindre som stun-abuser.

 

8#: Pakeringsbøder

 

Dette var et forslag som jeg for længe siden lagde op på forslags forumet. Det blev højt vuderet, og der halvt og halvt sagt at det ville være en del af stavox. Derfor vil jeg bare lige poste mit forslag igen her for jeg ved ikke om de havde glemt at mit forslag eksisterede eller om de alligevel ikke synes at det var en god idé. Men her er den altså: Jeg tænkte på om man ikke kunne tilføje en funktion til polaritet så de kunne give biler der holdte ulovligt parkeringsbøder. Jeg synes tit at det er irriterende at fordi man glemte at sætte blink på at man bliver nød til at hente sin bil for 10.000 kr. inde på PD hvor man også skal våbentjekkes og ID tjekkes. At give politiet en funktion til at give parkeringsbøder ville også bringe en mere realistisk RP oplevelse inde på serverne.

 

Jeg tænkte at man kunne give parkeringsbøder ligesom man giver normale bøder til folk. C + højreklik på bilen -> Prisen på parkeringsbøden.

 

Regler som jeg synes der skal være med:

  • Hvis man har fået en parkeringsbøde har man 5 minutter til at hente sin bil og betale den for ellers har politiet lov til at hente den.
  • Hvis man er uheldig og har fået en bøde kommer det som tekst frem nede i højre hjørne at man har fået en bøde på <bestemt pris> og kan hente den inden for 5 min.
  • Politiet skal give en bøde imellem 2000-6000 (borgmesteren vælger prisen på parkeringsbøder når han laver regler)
  • Når man sætter sig ind i sin bil som har fået en bøde kommer der et pop-up vindue frem hvor man kan vælge at betale bøden. ( JEG SYNES IKKE AT DER SKAL VÆRE TIMER PÅ MAN FÅR BARE IKKE LOV TIL AT KØRE FØR MAN HAR VALGT AT BETALE DEN ELLER AT LADEVÆR)
  • Hvis man vælger ikke at betale bøden bliver man eftersøgt i 10 min. (Jeg synes at 5 minutter lyder for lidt til parkeringsbøder)
  • Betjenten har en timer (ligesom NLR timeren) der viser hvor lang tid der er tilbage før han må tage bilen. Hvis bøden betales forsvinder timeren.
  • Hvis bøden ikke betales og betjenten(e) opdager bilen må de gerne tage den inden for 10 min. efter bøden ikke betales.
  • Andre betjente kan tjekke om en bil allerede har fået en parkeringsbøde ved at prøve at give den en hvor der så nede i højre hjørne kommer til at stå "Denne bil har allerede fået en bøde af <Rp navn>" (kunne også være fedt hvis der var en bestemt farve outline på bilen ligesom betjente kan ansøge mekanikere om at hente en bil er der en gullig outline. Der kunne f.eks. være en blå outline rundt om en bil som kun betjente kunne se hvis der allerede var en bøde på en ulovlig parkeret bil)
  • Jeg synes ikke at man skal give en bil en bøde hvis der allerede sidder en i den... bortset fra hvis det ikke er bilens ejer der sidder i den. (gælder ikke hvis den er stjålet) for hvis der allerede sidder en ejer i bilen kan man bare bede ham om at gå ud af bilen og give ham en normal bøde der.

 

 


Jeg synes ikke at Jobbet Pakeringsvagt skal tilføjes da der helt sikkert ikke ville være nogen der ville spille den. Derfor tænkte jeg at man bare kunne tilføje funktionen til et job der allerede er på serverne og spilles tit.

 

 


REGLER FOR PAKERING (ideér)

  • En bil må gerne holde på græs uden for byen og der behøves ikke blink hvis den ikke har kontakt til vejen.
  • En bil må GERNE holde ved et fortov hvis den har blink.
  • En bil må gerne holde på en pakeringsplads
  • En bil må gerne holde i en privatbolig/base
  • En bus må gerne holde ved et busstoppested hvis buschaufføren er i bussen og der er blink på
  • En anden politibil eller lægebil må gerne holde på vejen hvis den har sirene/udrykningsblink på

 

 

 

Det var altså lige nogen forslag som jeg mener ville gøre Immersion og Rp bedre inde på Stavox 🙂 Som sagt er Immersion med til at gøre RP bedre inde på serveren. Skriv hvilke af disse addons du kunne tænke dig og hvis du kunne lide mine forslag værdsætter jeg virkeligt +Rep 🙂 

 

Hilsen Noah / Kong Kurt.

Link til kommentar
Del på andre sites

2 timer siden, Noah skrev:

7#: Ændringer ved politiets stungun

Det var på INGEN måder sjovt at være betjent før "Forbereder våben" baren kom frem ude på gaden trækker du heller ikke bare lige en ak47 op at lommen og skyder hovedet af folk med den

2 timer siden, Noah skrev:

6#: DarkRP Drugs (Reduced Version)

Jeg syntes det system med weed vi har nu virker perfekt der er ikke så meget galt i det.

2 timer siden, Noah skrev:

4#: Food Mod

Ser ingen grund til at folk skal rende rundt og lave "Stavox Donalds" og sælge burgere

 

2 timer siden, Noah skrev:

1#: Atmos - Day / Night and Weather Modification

Kommer nok til at lagge en del + det har været 1 milliard forslag om dette ikke et eneste er blevet sagt ja til

 

- Hvis jeg ikke tager helt fejl er det med parkerings-bøder allerede planlagt

 

Link til kommentar
Del på andre sites

Hej Noah

Jeg har lige tænkt mig at komme med lidt "krirtik"

 

----------------------------------------------------------------------------------------

Dag og nat:

"Nej tak" - @DetBareMads

 

Gmod legs:

DU har selv lavet et forslag om dette, og du fik svaret "Efter at have testet dette, har vi konstateret at det giver et for stort "fps hit", til at give mening at have på serveren."

 

Sit anywhere:

Jeg er personlig ikke selv vild med dette addon. Okay du kan lave lidt mere RP med at sidde ned, men hvor mange vil bruge det? Det kommer bare til at fylde på serveren i sidste ende

 

Food addon:

Det samme som før, jeg tror ikke ret mange vil bruge det, og det vil bare fylde på serveren.

 

Binoculars:

Meh ved nu ikke helt. Det kan bruges til at skygge en person med, men vil nok ikke blive brugt i sidste ende

 

Drugs:

Nej tak - Jeg syntes nu det er meget fint med weed. Vi behøves ikke kokain og alt det andet

 

Stungun:

Jeg syntes den virker helt perfekt. Den tager et godt stykke tid om at lade op igen

 

Bøder:

Jeg kan godt lide ideen med bøder. Det er ikke altid fedt at hvis man holder ulovlig at der kommer en betjent og tager en bil, så der ryger 10k istedet for måske 2k

 

----------------------------------------------------------------------------------------

 

Håber du kunne bruge det

Hilsen Bjørnen

 

 

 

Link til kommentar
Del på andre sites

3 minutter siden, Bjørnen skrev:

Hej Noah

Jeg har lige tænkt mig at komme med lidt "krirtik"

 

----------------------------------------------------------------------------------------

Dag og nat:

"Nej tak" - @DetBareMads

 

Gmod legs:

DU har selv lavet et forslag om dette, og du fik svaret "Efter at have testet dette, har vi konstateret at det giver et for stort "fps hit", til at give mening at have på serveren."

 

Sit anywhere:

Jeg er personlig ikke selv vild med dette addon. Okay du kan lave lidt mere RP med at sidde ned, men hvor mange vil bruge det? Det kommer bare til at fylde på serveren i sidste ende

 

Food addon:

Det samme som før, jeg tror ikke ret mange vil bruge det, og det vil bare fylde på serveren.

 

Binoculars:

Meh ved nu ikke helt. Det kan bruges til at skygge en person med, men vil nok ikke blive brugt i sidste ende

 

Drugs:

Nej tak - Jeg syntes nu det er meget fint med weed. Vi behøves ikke kokain og alt det andet

 

Stungun:

Jeg syntes den virker helt perfekt. Den tager et godt stykke tid om at lade op igen

 

Bøder:

Jeg kan godt lide ideen med bøder. Det er ikke altid fedt at hvis man holder ulovlig at der kommer en betjent og tager en bil, så der ryger 10k istedet for måske 2k

 

----------------------------------------------------------------------------------------

 

Håber du kunne bruge det

Hilsen Bjørnen

 

 

 

Hej tak for dit svar og mening. Jeg er glad for at du synes om min idé til pakeringsbøder. Og jeg er også glad for dine meninger på de andre addons. De andre addons har jeg ikke set som værende en game changer selvom jeg måske fik det til at lyde sådan i mit forslag... Det er bare små ting som jeg mener ville give et større immersion boost. Og det der med Gmod Legs. Jeg havde aldrig fået en notifikation om at jeg fik det svar. Men kan godt forstå at i ikke vil have det på serveren hvis det er at det giver lag for nogen 🙂 

Link til kommentar
Del på andre sites

Alle de addons du har foreslået har der enten været tidligere opslag omkring eller så er de unødvendige bla. det med parkeringsbøder man kan jo bruge det bødesystem vi har i forvejen. Og det med kikkereten kan du bare binde en knap til "suit zoom" tror jeg det hedder og det er stortset det samme. 

Og #3 kan udnyttes da man kan få en ven til at sidde på et prop som du smider op af muren af en basen hvorefter han hopper af og raider dem. 

Link til kommentar
Del på andre sites

24 minutter siden, Bims skrev:

Sit Anywhere Script er ufatteligt nemt at misbruge.

 

*6 mennesker sætter sig på prop*

prop bliver nocolided

*6 mennesker inde i base*

Og du tror ikke sådan noget bliver fikset? Hvis der bliver lavet noget med sit, så kommer vi ikke til at bruge noget andre har lavet

Link til kommentar
Del på andre sites

2 minutter siden, DetBareMads skrev:

Og du tror ikke sådan noget bliver fikset? Hvis der bliver lavet noget med sit, så kommer vi ikke til at bruge noget andre har lavet

Hvor er RP'en så, hvis man ikke kan sidde på en Sofa, eller en seng?

Link til kommentar
Del på andre sites

13 timer siden, Reyn#FreeZzea skrev:

Alle de addons du har foreslået har der enten været tidligere opslag omkring eller så er de unødvendige bla. det med parkeringsbøder man kan jo bruge det bødesystem vi har i forvejen. Og det med kikkereten kan du bare binde en knap til "suit zoom" tror jeg det hedder og det er stortset det samme. 

Og #3 kan udnyttes da man kan få en ven til at sidde på et prop som du smider op af muren af en basen hvorefter han hopper af og raider dem. 

Hej tak for dit svar og mening. Bødesystemet vi har nu virker kun hvis vi kan se personen der har gjort noget forkert via. enden at give ham en fartbøde eller en bøde manuelt. Pakeringsbøde systemet gør at man ikke behøver at hente sin bil i PD til 10k hvis man glemte at tage blink på. Det ville også give politi jobbet flere muligheder til at tjene penge for det er ikke altid at folk overhovedet gidder at give 10k for at få deres bil ud.

 

 

 

 

13 timer siden, Bims skrev:

Sit Anywhere Script er ufatteligt nemt at misbruge.

 

*6 mennesker sætter sig på prop*

prop bliver nocolided

*6 mennesker inde i base*

Hej tak for dit svar og mening. Det var derfor jeg også forslog at der skulle laves nogle regler så det ikke abuses. Jeg ved godt at der selvfølgelig ville være nogen gange hvor folk abuser det, men hvis reglen om at man f.eks. ikke må bruge den til at raide baser var der tror jeg ikke at det ville være et stort problem 🙂 

 

Link til kommentar
Del på andre sites

1. Day and night

Ved sgu ikke. Har stadig sammen mening som sidst, og er sgu bare ikke fan...

 

2. Gmod Legs

Som vi skrev sidste gang, så blev performance så dårlig da vi testede sidst. Tvivler på at det er blevet bedre siden sidst, men tror sgu stadig det bliver et nej

 

3. Sit everywhere

Dette kunne faktisk være sjovt nok at tilføje. At kunne sidde ned på forskellige ting er meget brugbart i flere situationer. Det bliver selvfølgelig lavet om hvis det kommer i nærheden af serveren, men der er også flere ting vi skal tænke på inden.

 

4. Food mod

Ved sgu ikke. Det kunne være meget sjovt og er åben for at lave noget senere hen. Ved dog ikke om det er noget vi er klar på lige nu

 

5. Binoculars Pack

Cool nok, men ved sgu ikke om det vil blive brugt. Måske af politiet, men heller ikke mere

 

6. Drugs

Fin ide, og noget vi måske også burde overveje på et tidspunkt. Tror bare ikke det passer ind endnu

 

7. Stungun

Syntes den er fin som den er nu

 

8. Parkeringsbøder

Dette har jeg faktisk lavet for lang tid siden. Dog valgte vi ikke at tage det på serveren, da vi hellere vil lave noget mere ud af det inden. Siden har vi dog ikke lavet på det 😛

 

 

Alle dine "regler" fatter jeg hat af, men et klap på skulderen for et langt forslag skal du have

 

Link til kommentar
Del på andre sites

Hej tak for dit svar og mening. Er glad for at du synes godt om mit drug forslag. Jeg var bange for at ingen ville kunne lide det. Jeg synes bare at der mangler lidt mere på Silk Road. Er glad for at i vil lave noget mere ud af min pakeringsbøde idé 🙂 

Link til kommentar
Del på andre sites

4 timer siden, TacoCat :D skrev:

Med sit anywhere kan du meget nemt glitche dig igennem props. 

Hej tak for dit svar og mening. Det er derfor jeg også mener at der skal tilføjes nogle nye regler til... For som du siger og som også er sagt før kan det nemt abuses... 🙂 

Link til kommentar
Del på andre sites

Lige nu, TacoCat :D skrev:

Jeg troede du havde ban, lol

Hej. Det var en misforståelse fra noget som skete for lang tid siden hvor jeg postede en troll video på det forkerte forum. Meningen var bare at jeg skulle have ban i en uge eller sådan noget, men fordi de fik et nyt ban system kom det til at betyde at jeg fik perm ban over forum. Jeg fik heldigvis snakkede med emoyly over Teamspeak hvor vi fik det rettet 🙂 

Link til kommentar
Del på andre sites

På 22/7/2018 den 8:10 PM , Noah skrev:

Hej tak for dit svar og mening. Det er derfor jeg også mener at der skal tilføjes nogle nye regler til... For som du siger og som også er sagt før kan det nemt abuses... 🙂 

Regler gør det sgu da ikke sværre at abuse? Lidt ligesom RDM, der står i reglerne at man ikke må skyde folk udengrund. Men det gør det ikke sværre for en spiller at købe en gun og derefter skyde alle de kan.

 

Hvis det kom ind, skulle det laves så at det ikke kunne abuses uden en eller anden einstein-theory.

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 3 months later...

Arkiveret

Dette emne er nu arkiveret og er lukket for yderligere svar

Gæst
Dette emne er nu lukket for yderligere svar
×
×
  • Tilføj...

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK PÅ STAVOX.DK

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Privatlivspolitik - Vilkår for brug.