Hop til indhold
Stavox

Justin Bieber

Staff Director
  • Antal indlæg

    153
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Dage Vundet

    9

Alt der er opslået af Justin Bieber

  1. Hej. Jeg forstår godt, at du, Champen, vælger at give Lino en bøde. Måden du vælger at gøre det på, forstår jeg dog godt hvorfor Lino vælger at demote dig fra styrken. Som jeg umiddelbart har forstået, vælger Lino at konfiskere bilen, da der har været kørt hasarderet. Da bilen ifølge Lino har været bugged, hvilket på dit klip er svært at se, om det er tilfældet eller ej, vælger han at bruge nos, for at få den fri. Derfor er det sådan set også fint, at du giver ham en bøde for det. Det kan dog godt virke lidt til, at din hensigt med at smide ham ud af bilen i stedet for at vente 2 sekunder på at en hjulklemme er påsat, er for at give bilen tilbage uden omkostninger, da ejeren står ved siden af bilen. Han får desuden også kørt Lino ned, mens du står og snakker med Lino, og herefter vælger du at gå en smule længere væk fra bilen af, i stedet for at forsøge at stoppe kørslen. Derfor ser jeg ikke det forkerte i, at du ender med en demotion for netop dette. Lino burde have betalt bøden, og du burde have givet ham tiden til at parkere samt sætte hjulklemme på bilen, i stedet for at tvinge ham ud, da han ikke forsøgte at flygte. Jeg tager en snak med Lino om klagen. Har du spørgsmål eller tilføjelser, er du velkommen til at kontakte mig på forum eller discord. Tak for din klage.
  2. Vi har valgt at acceptere din ansøgning. Velkommen på holdet. I løbet at kort tid vil du blive kontaktet af en af vores staff og du vil i den forbindelse få din rank.
  3. Vi har valgt at acceptere din ansøgning. Velkommen på holdet. I løbet at kort tid vil du blive kontaktet af en af vores staff og du vil i den forbindelse få din rank.
  4. Vi har valgt at acceptere din ansøgning. Velkommen på holdet. I løbet at kort tid vil du blive kontaktet af en af vores staff og du vil i den forbindelse få din rank.
  5. Vi har valgt at acceptere din ansøgning. Velkommen på holdet. I løbet at kort tid vil du blive kontaktet af en af vores staff og du vil i den forbindelse få din rank.
  6. Vi har valgt at acceptere din ansøgning. Velkommen på holdet. I løbet at kort tid vil du blive kontaktet af en af vores staff og du vil i den forbindelse få din rank.
  7. Hej Ebert. Som @Mufasa Sarrafskriver i hans besked, skal din titel udelukkende indeholde dit ingame navn. Derudover (en mindre detalje) skal du lige fjerne dit S i slutningen af dit SteamID. Er dette ikke rettet inden for 24 timer, bliver din ansøgning afvist.
  8. Vi har valgt at afslå din ansøgning. Bedre held næste gang. Her er en kort liste over grunde vi ofte afslår folk for: For mange regelbrud indenfor det seneste stykke tid For kort ansøgning/for lidt arbejde lagt i ansøgning (ved skriftlige ansøgninger) Ikke moden nok Dårlig attitude - Enten på serveren, discord eller forum Hvis du gerne vil have den præcise grund til at du blev afslået, kan du klikke her for at sende en privatbesked til Justin Bieber. Lad være med at skrive flere gange, hvis du ikke får svar med det samme. Du skal nok få svar!
  9. Du har på nuværende tidspunkt ban. Vent til næste gang med at søg.
  10. Vi har valgt at afslå din ansøgning. Bedre held næste gang. Her er en kort liste over grunde vi ofte afslår folk for: For mange regelbrud indenfor det seneste stykke tid For kort ansøgning/for lidt arbejde lagt i ansøgning (ved skriftlige ansøgninger) Ikke moden nok Dårlig attitude - Enten på serveren, discord eller forum Hvis du gerne vil have den præcise grund til at du blev afslået, kan du klikke her for at sende en privatbesked til Ariana Grande. Lad være med at skrive flere gange, hvis du ikke får svar med det samme. Du skal nok få svar!
  11. Vi har valgt at afslå din ansøgning. Bedre held næste gang. Her er en kort liste over grunde vi ofte afslår folk for: For mange regelbrud indenfor det seneste stykke tid For kort ansøgning/for lidt arbejde lagt i ansøgning (ved skriftlige ansøgninger) Ikke moden nok Dårlig attitude - Enten på serveren, discord eller forum Hvis du gerne vil have den præcise grund til at du blev afslået, kan du klikke her for at sende en privatbesked til Ariana Grande. Lad være med at skrive flere gange, hvis du ikke får svar med det samme. Du skal nok få svar!
  12. Vi har valgt at afslå din ansøgning. Bedre held næste gang. Her er en kort liste over grunde vi ofte afslår folk for: For mange regelbrud indenfor det seneste stykke tid For kort ansøgning/for lidt arbejde lagt i ansøgning (ved skriftlige ansøgninger) Ikke moden nok Dårlig attitude - Enten på serveren, discord eller forum Hvis du gerne vil have den præcise grund til at du blev afslået, kan du klikke her for at sende en privatbesked til Ariana Grande. Lad være med at skrive flere gange, hvis du ikke får svar med det samme. Du skal nok få svar!
  13. Vi har valgt at afslå din ansøgning. Bedre held næste gang. Her er en kort liste over grunde vi ofte afslår folk for: For mange regelbrud indenfor det seneste stykke tid For kort ansøgning/for lidt arbejde lagt i ansøgning (ved skriftlige ansøgninger) Ikke moden nok Dårlig attitude - Enten på serveren, discord eller forum Hvis du gerne vil have den præcise grund til at du blev afslået, kan du klikke her for at sende en privatbesked til Ariana Grande. Lad være med at skrive flere gange, hvis du ikke får svar med det samme. Du skal nok få svar!
  14. Vi har valgt at afslå din ansøgning. Bedre held næste gang. Her er en kort liste over grunde vi ofte afslår folk for: For mange regelbrud indenfor det seneste stykke tid For kort ansøgning/for lidt arbejde lagt i ansøgning (ved skriftlige ansøgninger) Ikke moden nok Dårlig attitude - Enten på serveren, discord eller forum Hvis du gerne vil have den præcise grund til at du blev afslået, kan du klikke her for at sende en privatbesked til Ariana Grande. Lad være med at skrive flere gange, hvis du ikke får svar med det samme. Du skal nok få svar!
  15. Vi har valgt at afslå din ansøgning. Bedre held næste gang. Her er en kort liste over grunde vi ofte afslår folk for: For mange regelbrud indenfor det seneste stykke tid For kort ansøgning/for lidt arbejde lagt i ansøgning (ved skriftlige ansøgninger) Ikke moden nok Dårlig attitude - Enten på serveren, discord eller forum Hvis du gerne vil have den præcise grund til at du blev afslået, kan du klikke her for at sende en privatbesked til Ariana Grande. Lad være med at skrive flere gange, hvis du ikke får svar med det samme. Du skal nok få svar!
  16. Vi har valgt at afslå din ansøgning. Bedre held næste gang. Her er en kort liste over grunde vi ofte afslår folk for: For mange regelbrud indenfor det seneste stykke tid For kort ansøgning/for lidt arbejde lagt i ansøgning (ved skriftlige ansøgninger) Ikke moden nok Dårlig attitude - Enten på serveren, discord eller forum Hvis du gerne vil have den præcise grund til at du blev afslået, kan du klikke her for at sende en privatbesked til Ariana Grande. Lad være med at skrive flere gange, hvis du ikke får svar med det samme. Du skal nok få svar!
  17. Vi har valgt at afslå din ansøgning. Bedre held næste gang. Her er en kort liste over grunde vi ofte afslår folk for: For mange regelbrud indenfor det seneste stykke tid For kort ansøgning/for lidt arbejde lagt i ansøgning (ved skriftlige ansøgninger) Ikke moden nok Dårlig attitude - Enten på serveren, discord eller forum Hvis du gerne vil have den præcise grund til at du blev afslået, kan du klikke her for at sende en privatbesked til Ariana Grande. Lad være med at skrive flere gange, hvis du ikke får svar med det samme. Du skal nok få svar!
  18. Vi har valgt at afslå din ansøgning. Bedre held næste gang. Her er en kort liste over grunde vi ofte afslår folk for: For mange regelbrud indenfor det seneste stykke tid For kort ansøgning/for lidt arbejde lagt i ansøgning (ved skriftlige ansøgninger) Ikke moden nok Dårlig attitude - Enten på serveren, discord eller forum Hvis du gerne vil have den præcise grund til at du blev afslået, kan du klikke her for at sende en privatbesked til Ariana Grande. Lad være med at skrive flere gange, hvis du ikke får svar med det samme. Du skal nok få svar!
  19. Vi har valgt at afslå din ansøgning. Bedre held næste gang. Her er en kort liste over grunde vi ofte afslår folk for: For mange regelbrud indenfor det seneste stykke tid For kort ansøgning/for lidt arbejde lagt i ansøgning (ved skriftlige ansøgninger) Ikke moden nok Dårlig attitude - Enten på serveren, discord eller forum Hvis du gerne vil have den præcise grund til at du blev afslået, kan du klikke her for at sende en privatbesked til Ariana Grande. Lad være med at skrive flere gange, hvis du ikke får svar med det samme. Du skal nok få svar!
  20. Vi har valgt at afslå din ansøgning. Bedre held næste gang. Her er en kort liste over grunde vi ofte afslår folk for: For mange regelbrud indenfor det seneste stykke tid For kort ansøgning/for lidt arbejde lagt i ansøgning (ved skriftlige ansøgninger) Ikke moden nok Dårlig attitude - Enten på serveren, discord eller forum Hvis du gerne vil have den præcise grund til at du blev afslået, kan du klikke her for at sende en privatbesked til Ariana Grande. Lad være med at skrive flere gange, hvis du ikke får svar med det samme. Du skal nok få svar!
  21. Vi har valgt at afslå din ansøgning. Bedre held næste gang. Her er en kort liste over grunde vi ofte afslår folk for: For mange regelbrud indenfor det seneste stykke tid For kort ansøgning/for lidt arbejde lagt i ansøgning (ved skriftlige ansøgninger) Ikke moden nok Dårlig attitude - Enten på serveren, discord eller forum Hvis du gerne vil have den præcise grund til at du blev afslået, kan du klikke her for at sende en privatbesked til Ariana Grande. Lad være med at skrive flere gange, hvis du ikke får svar med det samme. Du skal nok få svar!
  22. Vi har valgt at afslå din ansøgning. Bedre held næste gang. Her er en kort liste over grunde vi ofte afslår folk for: For mange regelbrud indenfor det seneste stykke tid For kort ansøgning/for lidt arbejde lagt i ansøgning (ved skriftlige ansøgninger) Ikke moden nok Dårlig attitude - Enten på serveren, discord eller forum Hvis du gerne vil have den præcise grund til at du blev afslået, kan du klikke her for at sende en privatbesked til Ariana Grande. Lad være med at skrive flere gange, hvis du ikke får svar med det samme. Du skal nok få svar!
  23. Vi har valgt at afslå din ansøgning. Bedre held næste gang. Her er en kort liste over grunde vi ofte afslår folk for: For mange regelbrud indenfor det seneste stykke tid For kort ansøgning/for lidt arbejde lagt i ansøgning (ved skriftlige ansøgninger) Ikke moden nok Dårlig attitude - Enten på serveren, discord eller forum Hvis du gerne vil have den præcise grund til at du blev afslået, kan du klikke her for at sende en privatbesked til Ariana Grande. Lad være med at skrive flere gange, hvis du ikke får svar med det samme. Du skal nok få svar!
  24. Vi har valgt at afslå din ansøgning. Bedre held næste gang. Her er en kort liste over grunde vi ofte afslår folk for: For mange regelbrud indenfor det seneste stykke tid For kort ansøgning/for lidt arbejde lagt i ansøgning (ved skriftlige ansøgninger) Ikke moden nok Dårlig attitude - Enten på serveren, discord eller forum Hvis du gerne vil have den præcise grund til at du blev afslået, kan du klikke her for at sende en privatbesked til Ariana Grande. Lad være med at skrive flere gange, hvis du ikke får svar med det samme. Du skal nok få svar!
  25. Vi har valgt at afslå din ansøgning. Bedre held næste gang. Her er en kort liste over grunde vi ofte afslår folk for: For mange regelbrud indenfor det seneste stykke tid For kort ansøgning/for lidt arbejde lagt i ansøgning (ved skriftlige ansøgninger) Ikke moden nok Dårlig attitude - Enten på serveren, discord eller forum Hvis du gerne vil have den præcise grund til at du blev afslået, kan du klikke her for at sende en privatbesked til Ariana Grande. Lad være med at skrive flere gange, hvis du ikke får svar med det samme. Du skal nok få svar!
×
×
  • Tilføj...

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK PÅ STAVOX.DK

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Privatlivspolitik - Vilkår for brug.