Hop til indhold
Stavox

Tjulle

Human Resources
  • Antal indlæg

    183
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Dage Vundet

    4

Alt der er opslået af Tjulle

  1. Glædelig jul, mine små ællinger 🦆🎄🎄

    1. Ariana Grande

      Ariana Grande

      Mange tak Tjullemus❤️ I lige måde🎄

    2. BareMaxx

      BareMaxx

      Taak Tjulle ❤️ Glædelig juuuul

  2. Køre i min lille smarte bil 🙌🤩
  3. Først og fremmest, står du flere gange og snakker grimt om hele staff teamet, samt du snakker grimt til Maxx, fordi han ikke gider hjælpe dig ud. Yder mere, så står du og gør nar af mig og Last Warning, fordi du tror vi skriver om dig i staff chatten. Monsted står og snakker med Maxx, hvor han siger noget om at han vil ringe til Dynn og give Maxx ballade, Maxx spørg ham så om det er en trussel, hvortil han svare nej. Her begynder du at sige at Monsted, skal gøre det, altså ringe til Dynn. Derved opfordre du til trusler. Da monsted trækker i land, griner du lidt af det. Du giver mig ikke tid til at svare dig, når du skriver. Der går kun 3 minutter fra du skriver, før jeg svare. Så tag lige en slapper.
  4. Din unban request blev afvist. Hvis omstændighederne for dit unban ændrer sig, er du velkommen til at lave en ny tråd. Hvordan kan du forbedre chancerne til næste gang du søger? Hvis du lægger tilstrækkeligt tid i din unban-request, viser det os Staff at du gerne vil det. En halvfærdig anmodning, og lange ventetider på svar, er typiske årsager til afvisning. Hvis du er oppe på at have en del ansøgninger igennem tiden, er det nogle gange nødvendigt lige at vente lidt ekstra tid - det kan jo ikke blive ved. At begynde at smide skylden over på andre end dig selv viser, at du ikke tager ansvar for hvad du har gjort, så lad være med det. Hvis ingen af de ovennævnte punkter gælder for dig er det jo super. Så skal du nok bare vente lidt med at søge om unban, medmindre andet er skrevet over.
  5. Din unban request blev afvist. Hvis omstændighederne for dit unban ændrer sig, er du velkommen til at lave en ny tråd. Hvordan kan du forbedre chancerne til næste gang du søger? Hvis du lægger tilstrækkeligt tid i din unban-request, viser det os Staff at du gerne vil det. En halvfærdig anmodning, og lange ventetider på svar, er typiske årsager til afvisning. Hvis du er oppe på at have en del ansøgninger igennem tiden, er det nogle gange nødvendigt lige at vente lidt ekstra tid - det kan jo ikke blive ved. At begynde at smide skylden over på andre end dig selv viser, at du ikke tager ansvar for hvad du har gjort, så lad være med det. Hvis ingen af de ovennævnte punkter gælder for dig er det jo super. Så skal du nok bare vente lidt med at søge om unban, medmindre andet er skrevet over.
  6. Vi har valgt at afslå din ansøgning. Bedre held næste gang. Her er en kort liste over grunde vi ofte afslår folk for: For mange regelbrud indenfor det seneste stykke tid For kort ansøgning/for lidt arbejde lagt i ansøgning Ikke moden nok Dårlig attitude - Enten på serveren, ts eller forum Hvis du gerne vil have den præcise grund til at du blev afslået, kan du klikke her for at sende en privatbesked til Beetle. Lad være med at skrive flere gange, hvis du ikke får svar med det samme. Du skal nok få svar!
  7. Vi har valgt at afslå din ansøgning. Bedre held næste gang. Her er en kort liste over grunde vi ofte afslår folk for: For mange regelbrud indenfor det seneste stykke tid For kort ansøgning/for lidt arbejde lagt i ansøgning Ikke moden nok Dårlig attitude - Enten på serveren, ts eller forum Hvis du gerne vil have den præcise grund til at du blev afslået, kan du klikke her for at sende en privatbesked til Beetle. Lad være med at skrive flere gange, hvis du ikke får svar med det samme. Du skal nok få svar!
  8. Vi har valgt at afslå din ansøgning. Bedre held næste gang. Her er en kort liste over grunde vi ofte afslår folk for: For mange regelbrud indenfor det seneste stykke tid For kort ansøgning/for lidt arbejde lagt i ansøgning Ikke moden nok Dårlig attitude - Enten på serveren, ts eller forum Hvis du gerne vil have den præcise grund til at du blev afslået, kan du klikke her for at sende en privatbesked til Beetle. Lad være med at skrive flere gange, hvis du ikke får svar med det samme. Du skal nok få svar!
  9. Vi har valgt at afslå din ansøgning. Bedre held næste gang. Her er en kort liste over grunde vi ofte afslår folk for: For mange regelbrud indenfor det seneste stykke tid For kort ansøgning/for lidt arbejde lagt i ansøgning Ikke moden nok Dårlig attitude - Enten på serveren, ts eller forum Hvis du gerne vil have den præcise grund til at du blev afslået, kan du klikke her for at sende en privatbesked til Beetle. Lad være med at skrive flere gange, hvis du ikke får svar med det samme. Du skal nok få svar!
  10. Vi har valgt at afslå din ansøgning. Bedre held næste gang. Her er en kort liste over grunde vi ofte afslår folk for: For mange regelbrud indenfor det seneste stykke tid For kort ansøgning/for lidt arbejde lagt i ansøgning Ikke moden nok Dårlig attitude - Enten på serveren, ts eller forum Hvis du gerne vil have den præcise grund til at du blev afslået, kan du klikke her for at sende en privatbesked til Beetle. Lad være med at skrive flere gange, hvis du ikke får svar med det samme. Du skal nok få svar!
  11. Vi har valgt at afslå din ansøgning. Bedre held næste gang. Her er en kort liste over grunde vi ofte afslår folk for: For mange regelbrud indenfor det seneste stykke tid For kort ansøgning/for lidt arbejde lagt i ansøgning Ikke moden nok Dårlig attitude - Enten på serveren, ts eller forum Hvis du gerne vil have den præcise grund til at du blev afslået, kan du klikke her for at sende en privatbesked til Beetle. Lad være med at skrive flere gange, hvis du ikke får svar med det samme. Du skal nok få svar!
  12. Vi har valgt at afslå din ansøgning. Bedre held næste gang. Her er en kort liste over grunde vi ofte afslår folk for: For mange regelbrud indenfor det seneste stykke tid For kort ansøgning/for lidt arbejde lagt i ansøgning Ikke moden nok Dårlig attitude - Enten på serveren, ts eller forum Hvis du gerne vil have den præcise grund til at du blev afslået, kan du klikke her for at sende en privatbesked til Beetle. Lad være med at skrive flere gange, hvis du ikke får svar med det samme. Du skal nok få svar!
  13. Vi har valgt at afslå din ansøgning. Bedre held næste gang. Her er en kort liste over grunde vi ofte afslår folk for: For mange regelbrud indenfor det seneste stykke tid For kort ansøgning/for lidt arbejde lagt i ansøgning Ikke moden nok Dårlig attitude - Enten på serveren, ts eller forum Hvis du gerne vil have den præcise grund til at du blev afslået, kan du klikke her for at sende en privatbesked til Beetle. Lad være med at skrive flere gange, hvis du ikke får svar med det samme. Du skal nok få svar!
  14. Tjulle

    [Afslået] Osman

    Vi har valgt at afslå din ansøgning. Bedre held næste gang. Her er en kort liste over grunde vi ofte afslår folk for: For mange regelbrud indenfor det seneste stykke tid For kort ansøgning/for lidt arbejde lagt i ansøgning Ikke moden nok Dårlig attitude - Enten på serveren, ts eller forum Hvis du gerne vil have den præcise grund til at du blev afslået, kan du klikke her for at sende en privatbesked til Beetle. Lad være med at skrive flere gange, hvis du ikke får svar med det samme. Du skal nok få svar!
  15. Vi har valgt at afslå din ansøgning. Bedre held næste gang. Her er en kort liste over grunde vi ofte afslår folk for: For mange regelbrud indenfor det seneste stykke tid For kort ansøgning/for lidt arbejde lagt i ansøgning Ikke moden nok Dårlig attitude - Enten på serveren, ts eller forum Hvis du gerne vil have den præcise grund til at du blev afslået, kan du klikke her for at sende en privatbesked til Beetle. Lad være med at skrive flere gange, hvis du ikke får svar med det samme. Du skal nok få svar!
  16. Vi har valgt at afslå din ansøgning. Bedre held næste gang. Her er en kort liste over grunde vi ofte afslår folk for: For mange regelbrud indenfor det seneste stykke tid For kort ansøgning/for lidt arbejde lagt i ansøgning Ikke moden nok Dårlig attitude - Enten på serveren, ts eller forum Hvis du gerne vil have den præcise grund til at du blev afslået, kan du klikke her for at sende en privatbesked til Beetle. Lad være med at skrive flere gange, hvis du ikke får svar med det samme. Du skal nok få svar!
  17. Vi har valgt at afslå din ansøgning. Bedre held næste gang. Her er en kort liste over grunde vi ofte afslår folk for: For mange regelbrud indenfor det seneste stykke tid For kort ansøgning/for lidt arbejde lagt i ansøgning Ikke moden nok Dårlig attitude - Enten på serveren, ts eller forum Hvis du gerne vil have den præcise grund til at du blev afslået, kan du klikke her for at sende en privatbesked til Beetle. Lad være med at skrive flere gange, hvis du ikke får svar med det samme. Du skal nok få svar!
  18. Vi har valgt at afslå din ansøgning. Bedre held næste gang. Her er en kort liste over grunde vi ofte afslår folk for: For mange regelbrud indenfor det seneste stykke tid For kort ansøgning/for lidt arbejde lagt i ansøgning Ikke moden nok Dårlig attitude - Enten på serveren, ts eller forum Hvis du gerne vil have den præcise grund til at du blev afslået, kan du klikke her for at sende en privatbesked til Beetle. Lad være med at skrive flere gange, hvis du ikke får svar med det samme. Du skal nok få svar!
  19. Tjulle

    [Afslået] Rusty

    Vi har valgt at afslå din ansøgning. Bedre held næste gang. Her er en kort liste over grunde vi ofte afslår folk for: For mange regelbrud indenfor det seneste stykke tid For kort ansøgning/for lidt arbejde lagt i ansøgning Ikke moden nok Dårlig attitude - Enten på serveren, ts eller forum Hvis du gerne vil have den præcise grund til at du blev afslået, kan du klikke her for at sende en privatbesked til Beetle. Lad være med at skrive flere gange, hvis du ikke får svar med det samme. Du skal nok få svar!
  20. Vi har valgt at afslå din ansøgning. Bedre held næste gang. Her er en kort liste over grunde vi ofte afslår folk for: For mange regelbrud indenfor det seneste stykke tid For kort ansøgning/for lidt arbejde lagt i ansøgning Ikke moden nok Dårlig attitude - Enten på serveren, ts eller forum Hvis du gerne vil have den præcise grund til at du blev afslået, kan du klikke her for at sende en privatbesked til Beetle. Lad være med at skrive flere gange, hvis du ikke får svar med det samme. Du skal nok få svar!
  21. Vi har valgt at afslå din ansøgning. Bedre held næste gang. Her er en kort liste over grunde vi ofte afslår folk for: For mange regelbrud indenfor det seneste stykke tid For kort ansøgning/for lidt arbejde lagt i ansøgning Ikke moden nok Dårlig attitude - Enten på serveren, ts eller forum Hvis du gerne vil have den præcise grund til at du blev afslået, kan du klikke her for at sende en privatbesked til Beetle. Lad være med at skrive flere gange, hvis du ikke får svar med det samme. Du skal nok få svar!
  22. Vi har valgt at afslå din ansøgning. Bedre held næste gang. Her er en kort liste over grunde vi ofte afslår folk for: For mange regelbrud indenfor det seneste stykke tid For kort ansøgning/for lidt arbejde lagt i ansøgning Ikke moden nok Dårlig attitude - Enten på serveren, ts eller forum Hvis du gerne vil have den præcise grund til at du blev afslået, kan du klikke her for at sende en privatbesked til Beetle. Lad være med at skrive flere gange, hvis du ikke får svar med det samme. Du skal nok få svar!
  23. Vi har valgt at afslå din ansøgning. Bedre held næste gang. Her er en kort liste over grunde vi ofte afslår folk for: For mange regelbrud indenfor det seneste stykke tid For kort ansøgning/for lidt arbejde lagt i ansøgning Ikke moden nok Dårlig attitude - Enten på serveren, ts eller forum Hvis du gerne vil have den præcise grund til at du blev afslået, kan du klikke her for at sende en privatbesked til Beetle. Lad være med at skrive flere gange, hvis du ikke får svar med det samme. Du skal nok få svar!
  24. Tjulle

    [Afslået] peps

    Vi har valgt at afslå din ansøgning. Bedre held næste gang. Her er en kort liste over grunde vi ofte afslår folk for: For mange regelbrud indenfor det seneste stykke tid For kort ansøgning/for lidt arbejde lagt i ansøgning Ikke moden nok Dårlig attitude - Enten på serveren, ts eller forum Hvis du gerne vil have den præcise grund til at du blev afslået, kan du klikke her for at sende en privatbesked til Beetle. Lad være med at skrive flere gange, hvis du ikke får svar med det samme. Du skal nok få svar!
  25. Vi har valgt at afslå din ansøgning. Bedre held næste gang. Her er en kort liste over grunde vi ofte afslår folk for: For mange regelbrud indenfor det seneste stykke tid For kort ansøgning/for lidt arbejde lagt i ansøgning Ikke moden nok Dårlig attitude - Enten på serveren, ts eller forum Hvis du gerne vil have den præcise grund til at du blev afslået, kan du klikke her for at sende en privatbesked til Beetle. Lad være med at skrive flere gange, hvis du ikke får svar med det samme. Du skal nok få svar!
×
×
  • Tilføj...

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK PÅ STAVOX.DK

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Privatlivspolitik - Vilkår for brug.