Hop til indhold
Stavox

Tjulle

Human Resources
 • Antal indlæg

  182
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage Vundet

  2

Profilkommentarer skrevet af Tjulle

 1. Måske vi ses på rockford om 24 timers tid. Hvem ved🤷‍♀️🇫🇴✈️

  1. Vis forrige kommentarer  3 flere
  2. Tjulle

   Tjulle

   Det var virkelig fedt. 
   De er så GÆSTFRIE man tror det er løgn. Hvis bussen ikke lige køre pga. dårligt vejr, så tilbyder folk at køre dig hjem. 
   Dog syntes jeg det er meget dyrt der oppe, når man skal handle ind. 
   Men det regner meget og blæser en del, så hav endelig regntøj og varmt tøj med. 😄
    

  3. Morten Pedersen

   Morten Pedersen

   Yes, min far bor deroppe fordi han oprindeligt er fra Færøerne så han skal nok have styr på det hele. Han arbejder på Smyril line så der er Snickers til 2 kroner og det hele.

   Det er vidst noget med at de har sukkerafgift eller noget I den stil. Skulle oprindeligt også have rejst I Vinterferien men det blev ikke til noget pga vejret. 🙂

  4. Tjulle

   Tjulle

   Vil gerne afsted igen 😛

    

 2. Halløjsovs gutterne! 
   

  Så rejser jeg sgu til Færøerne i 5 uger for at arbejde👌 
  så vi ses igen i slutningen af februar! 
  pas godt på jer selv samt jeres medspillere så længe! 
  - møs 😘

  1. Zetaz
  2. Morten Pedersen

   Morten Pedersen

   Var også meningen at jeg skulle til Færøerne I vinterferien, men det blev ikke til noget da min far sagde, at der var for slemt vejr, til at det var det værd. Kommer fasted I påsken I stedet.

  3. Tjulle

   Tjulle

   Det har også været slemt, men det ligner det er bedre og “varmere” nu 🙏

 3. Godt nytår gutterne!

  pas på jeres fingre når i springer postkasserne rundt i landet! 👌
  vi ses i det nye år til mange sjove oplevelser på stavox🎉🎉 

  - møs møs😘

 4. Glædelig 1 december 👌🎉 

  og glædelig vinterfest eller hva det efterhånden hedder 

  1. Ra1fi💧

   Ra1fi💧

   Fuck jeg glæder mig til jul!!

   ÅÅ Fuck, jeg mente vinderfest 10HI

  2. Tjulle

   Tjulle

   Hva har du ønsket dig i julegave? 

   Eller jeg mener vinterfest gave? 

 5. Ja, det er rigtigt at rygterne er sande. Der er startet en hate club mod mig, både i blandt staff teamet, men jer spillere er også kørt med på den. 
  Det er sørgeligt at se, at sådan er den online verden. Man får det åbenbart bedre med sig selv, når man "mobber" andre på nettet. Men hvis det er sådan et fællesskab i ønsker på stavox, så ønsker jeg ikke at være en del af det, da det strider meget i mod den person jeg er. 
  Ved godt jeg får meget hate for dette opslag, men sådan er det. 

  Det er rigtigt at jeg tager en pause fra stavox, men det er af personlige årsager, så derfor ser i mig nok ikke så meget lige pt. 
  Møs møs 😘 

  1. Vis forrige kommentarer  13 flere
  2. Emoyly

   Emoyly

   Uanset hvordan ens staffarbejde er, er det jo aldrig okay at man sviner nogen personligt til på denne måde.

   Det er meget fint at kritisere en persons staffarbejde, men det er jo ikke det som Tjulle klager over her (I hvert fald er det ikke sådan jeg forstår det).

    

   Når det ikke er sjældent at man kan høre nogen blive omtalt som en "fed kælling", begynder det jo at blive et seriøst problem.

   Uanset hvordan hun så håndterer sit staffarbejde, er det på ingen måde okay at begynde at personligt køre på en person på denne måde.

   Disse måder som jeg også selv har overhørt hende blive svinet til på, kan på ingen måde retfærdiggøres med dårligt staffarbejde. At argumentere for andet er noget pis, og ærligt en holdning man bør skamme sig over at have. Det er på ingen måde at "trække offerkortet" at offentligt sige fra overfor denne slags svineri, det er bare ikke okay at svine nogen til på den måde, og det er ikke noget vi på nogen måder ønsker foregår herinde. Vi skal simpelthen ikke tvinge folk ud i en opsigelse, bare fordi at en håndfuld mennesker er nogle røvhuller. 

   Og i øvrigt er det selvfølgeligt noget helt helt andet, hvis Tjulle og Dalle bare går fredeligt og kalder hinanden tykke. Kan slet ikke forstå hvordan man kan få sig selv til at sammenligne de to.

    

   Folk tænker ofte ikke over at de sidder og groft sviner folk til, da det let bare kan føles som harmløs "sjov", hvis man sidder en gruppe mennesker og griner af et andet individ.

   Når det først bliver til en gruppeaktivitet at svine nogen til, kommer det meget hurtigt til at virke som om at man ikke selv er et røvhul.

   Det rigtige for Tjulle at gøre i en situation som denne, er at gøre alle opmærksomme på, at det her svineri simpelthen ikke er okay. Forhåbentligt ville der så være en håndfuld mennesker der tænker lidt mere over, hvad det er for noget lort de lukker ud.

   Som jeg også har observeret i denne situation, kan man simpelthen ikke individuelt fortælle hver enkelt person der deltager i det, at det ikke er okay. Der er for mange der deltager i det, og det er klart bedre at stå frem og sige, at det generelt bare ikke er okay.

   Hvilket jo er det som hun meget tydeligt har sagt med dette post.

    

   Tjulle er på ingen måde "hellig". Hun har bare ret til, ligesom alle os andre, ikke at blive groft personligt svinet til, om det så foregår foran, eller bag ryggen på en.

   Dermed skal hun selvfølgeligt også kritiseres på samme måde som os andre, hvis hun rent faktisk laver noget skod staffarbejde, men det som der bliver klaget over her (så vidt som jeg forstår og har oplevet det), er altså ikke kritik, men grov tilsvining.

    

   I HOS er vi heller ikke altid ret gode til at slå ned på denne form for "had". Vi kommer endda nogle gange selv til at deltage i det.

   Jeg har selv flere gange overhørt folk snakke lort, uden faktisk at gøre noget ved det. Og der er jeg bestemt ikke den eneste.

   Men det er heller ikke okay, og det er klart noget vi alle skal arbejde på at forbedre, selvom det måske virker underligt at skælde sine venner ud.

    

   Jeg føler at vores fællesskab er blevet alt for "toxic" gennem den seneste tid.

   Af præcis denne grund, lavede vi også for nyligt et længere opslag om, hvordan vi i fremtiden ønsker at behandle disse former for had i vores fællesskab.

   Dog i en situation som denne, er det praktisk talt umuligt at håndtere det på denne måde, da det ikke så meget kun er nogle få personer det drejer sig om, men rettere det at folk let hopper med på vognen. Man kan ikke bare "mute" folk der deltager i det.

   Jeg ser mange personer som nærmest bliver "udvalgte" til at få målrettet had mod sig. Det er selvfølgeligt rigtigt, at det ofte stammer fra et reelt problem med den person, som f.eks ringe staffarbejde eller andre dumme handlinger, men det gør bare på ingen måde at det er okay at tage det så langt som det ofte bliver taget.

   Det er meget nemt at komme til selv at hoppe med på vognen, og komme til selv at blive en del af problemet.

    

   Jeg føler, at vi skal være et fællesskab hvor alle er velkomne, et frirum til bare at hygge sig med andre mennesker.
   Vi ser rigtigt mange der ude i den virkelige verden, måske ikke har så mange venner, eller som måske ikke er så socialt stærke, som der faktisk lykkedes at finde venner gennem vores fællesskab. Jeg syntes det er fantastisk at vi på denne måde har plads til folk, og at vi faktisk kan gøre en positiv indvirkning på mange menneskers hverdag.

   Det syntes jeg er hvad vi alle skal stræbe efter at gøre mere af med vores fællesskab.

   Selvfølgeligt er naturen af et "gaming community" som dette, at der altid vil være en smule toxic og troll-ey opførsel, det er på ingen måde det jeg forventer at vi kan fjerne. Jeg syntes bare at det er meget meget vigtigt, at vi altid sørger for at holde det under kontrol, så det ikke bare bliver et sted man er, når man har brug for at være nedern overfor andre.

  3. GennemsnitligStavoxSpiller

   GennemsnitligStavoxSpiller

   Det er vel lige netop at trække offerkortet? Det er ikke fordi, jeg bifalder personlige svinere – men hvis det var mig i den situation, havde jeg nok forsøgt at se ind ad som noget af det første. Jeg havde nok stillet mig selv spørgsmålet: "Hvordan har jeg formået at få flere af mine kollegaer og endda spillere til at tale sådan om mig – hvad kan være årsag til det?”

    

   Det er ikke for at retfærdiggøre de personlige svinere, men hvis man havde kigget lidt ind i sig selv eller måske endda havde spurgt folk, at man kunne have fundet ud af hvorfor folk er så negativt indstillede overfor hende. Så kunne man i stedet for at erklære sig som grundløst offer sige; ”hey, ved I hvad alle sammen – jeg har måske ikke lige været den bedste til at respektere jer, det må I undskylde, men jeg synes, det er ved at gå over gevind det her.”

    

   På trods af at jeg ikke selv har noget med det der at gøre, savner jeg bare en lille smule erkendelse, fremfor at man erklære sig som et offer og siger; ”jamen det er bare de andre, der er problemet.” Folk begynder jo ikke på sådan noget her af sig selv.

  4. Emoyly

   Emoyly

   I denne situation, er Tjulle jo faktisk et offer for grov tilsvining, det kan der simpelthen ikke være nogen diskussion om. Uanset hvad grunden så har været til at folk føler det er okay at svine hende til, er hun stadig et offer for den tilsvining.

   Når man begynder at diskutere om nogen trækker offerkortet, når de faktisk er et offer, ender man blot ud i at retfærdiggøre handlingerne taget mod personen.

    

   Hvis Tjulle nu faktisk var den slags person, som bare var et kæmpe røvhul overfor andre, kunne jeg måske godt forstå dit synspunkt, men nu hvor det jo bare ikke er realiteten, syntes jeg bare det er trist at forsøge at argumentere for, at Tjulle bare skal "kigge ind i sig selv", som en eller anden form for løsning på problemet.

    

   Selvfølgeligt ville det da være fint, hvis Tjulle havde skrevet hvad hun nu følte at hun har gjort forkert, men det kan simpelthen bare ikke være noget man skal føle man har brug for, før man kan lade være med at svine nogen til. Kritiser da endeligt Tjulles faktiske fejl som staff, men det her er simpelthen for meget.

    

   Jeg låser tråden her, da der tydeligvis ikke kommer mere positivt ud af flere svar. Folk har fået at vide at det ikke er okay, og skal stoppe. Det må være nok.

   Jeg tænker at alle HOS vil deltage i, at forbedre sig til at blive bedre til at slå ned på denne slags handlinger, når vi observerer dem.

 6. God sommer drenge - vi ses på den anden side ❤️

   

  1. Vis forrige kommentarer  4 flere
  2. Bimse👌

   Bimse👌

   Begår du selvmord?

    

   Du må lige hils https://gyazo.com/14a49e214ac569500e85a1198d5291da

    

   ej undskyld, men hvad mener du?

  3. Tjulle

   Tjulle

   Det regnede jeg med min ferie skulle gå med🤷‍♀️

  4. Kevint

   Kevint

   hvad sagde jeg @Bimse👌

   '

    

 7. Hvornår får jeg mine 12 mil igen ❤️

   

×
×
 • Tilføj...

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK PÅ STAVOX.DK

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Privatlivspolitik - Vilkår for brug.