Hop til indhold
Stavox

BareMaxx

Head of Staff
 • Antal indlæg

  1513
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage Vundet

  29

Alt der er opslået af BareMaxx

 1. Jeg går ud fra at klagen ikke har relevans, siden du vælger ikke at svare.
 2. Hej Suk Macok. Jeg synes din klage er lidt forvirrende og vil derfor stille nogle opfølgende spørgsmål: Hvorfor er Smlfn et bevis? Jeg har spurgt Smlfn, og han ved ikke hvad han skal bevise Jeg er lidt forvirret over hvad du konkret klager over. Det virker mere til, at du generelt har et problem med Ariana end, at hun har lavet noget forkert. Har du et eksempel på hvornår Ariana skulle have lavet "take the L" i en case, som hun vandt? Kan du komme med eksempler på hvornår hun ikke kan sætte sig i andres perspektiv? Angående emojis har jeg følgende bemærkning. Vi gør ikke noget ved at man bruger emojis i chatten. Kan man ikke holde til at modtage en emoji, ja, så skal man lade være med at skrive en besked, i et offentligt chatrum. Det er en emoji værre er det heller ikke. Jeg kan forstå at denne klage er lavet efter du skulle betale en erstatning på 1.4 millioner, samt at dit forslag blev lukket. Er det derfor du lavede klagen?
 3. Paster lige mit svar fra en klage for et par dage siden. Hejsa, Det er helt korrekt at vi ikke straffer vores staffs, med for eksempel carban. Staffs har mulighed for at genoplive, give liv, give våben, og give armor. Det vil se rigtig uprofessionelt ud, hvis vores staffs selv modtager straffe, hvilket er derfor vi ikke giver staffs straffe. Det forventes selvfølgelig, at den pågældende staff, enten selv eller ved hjælp af en anden staff, får givet tingene tilbage så hurtigt som muligt. Det er blevet pånævnt overfor mig at du fik dine ting tilbage med det samme, præcis som du skal have. Det er derfor en situation, som er håndteret korrekt. En tilføjelse til det jeg skrev med at staffs ikke modtager straffe, så kommer det selvfølgelig an på, hvor voldsomt det er. Er det gentagende gange bevidst CDM, så kan man ikke være staff. Her vil man blive fyret, og modtager derfor en straf.
 4. +1 Det vil jeg også gerne have ind! Mit forslag blev dog bare lukket 😞
 5. Hejsa, Det er helt korrekt at vi ikke straffer vores staffs, med for eksempel carban. Staffs har mulighed for at genoplive, give liv, give våben, og give armor. Det vil se rigtig uprofessionelt ud, hvis vores staffs selv modtager straffe, hvilket er derfor vi ikke giver staffs straffe. Det forventes selvfølgelig, at den pågældende staff, enten selv eller ved hjælp af en anden staff, får givet tingene tilbage så hurtigt som muligt. Det er blevet pånævnt overfor mig at du fik dine ting tilbage med det samme, præcis som du skal have. Det er derfor en situation, som er håndteret korrekt. En tilføjelse til det jeg skrev med at staffs ikke modtager straffe, så kommer det selvfølgelig an på, hvor voldsomt det er. Er det gentagende gange bevidst CDM, så kan man ikke være staff. Her vil man blive fyret, og modtager derfor en straf.
 6. Hejsa, Zenoxxi og jeg har kigget situationen igennem (Det vi nu nåede i ghost, da den udløb), vi nåede og se til starten af casen hvor I stod nede på jorden. Ud fra situationen kunne det ses, at Jnexoknight gentagende gange kører ind i nogle parkerede biler ved butikkerne. Første gang Jnexoknight skubber disse biler havner de på kørebanen, hvilket jo er en stor fare for andre trafikkanter. Anden gang Jnexoknight skubber en bil havner denne på fortorvet, hvilket igen er stor fare for andre borgere. Denne kørsel kan samtidigt betegnes som værende en mild hazarderet kørsel. Zenoxxi og jeg har ud fra dette vurderet, at det var helt fint, at du brugte stopbilting, tazede og smed Jnexoknight i håndjern, eftersom han var til stor fare. Dette er vurderet ud fra politiloven: Stopbilting: Kapitel 4 §13, punkt 1) og 3) Tazer: Kapitel 3 §7, hvor der kun nævnes at strømpistolen (tazeren) ikke skal bruges gentagende gange. Angående brug af håndjern er disse hverken nævnt i reglerne eller i politiloven. Brugen af stopbilting og tazer er heller ikke nævnt i reglerne. Zenoxxi og jeg mener derfor at dette er en situation, der skulle have været håndteret i politistyrken; ved at klage til chefen. Havde det været chefen det var galt med kunne situationen godt vurderes af en staff; da dette så ikke kan løses internt. Mathias har derfor lavet en fejl i casen ved at give dig jobban, eftersom du ikke har gjort noget forkert. Dette er selvfølgelig beklageligt. Zenoxxi og jeg har snakket med Mathias angående situationen, og forklaret ham hvordan lignende situationer kan klares i fremtiden. I klagen bliver der nævnt at nogen parter er sure, i sær over at man bliver hevet op på et tag. Det er op til den enkelte staff at vurdere om man vil tage casen på et tag, eller nede på jorden. Fordelen ved taget er, at der oftest er mere ro og få forstyrrelser fra andre spillere. Det er ikke noget man skal blive sur over. Hvis der er spørgsmål, eller andet der skal tilføjes til klagen, er du velkommen til at kontakte Zenoxxi eller jeg i en PM her på forum. Tak for din klage.
 7. Hej Suk Macok. Jeg har undersøgt sagen nærmere sammen med Zenoxxi, dette indebærer at vi har snakket med TeNtE og Mathias, samt så har vi set ghostscenen for situationen. Vi har valgt udelukkende at fokusere på beslutningen i din arrest case i den her klage. I den her situation har Zenoxxi og jeg vurderet at du ikke skulle have arresteret. Grundlaget for dette er at Evolv af en eller anden årsag skulle bruge så lang tid på at konfiskere din bil. Eftersom konfiskeringstilladelsen bliver lavet samtidigt med at du hopper ind i bilen, så er det ikke tydeligt den er ved at blive konfiskeret. Havde du hoppet ind i bilen, hvor konfiskeringstilladelsen var lavet før, så måtte du godt blive arresteret. Mathias har derfor vurderet forkert i den her situation, hvilket vi beklager. Har du mere du vil tilføje, kan du sende til PM til mig og/eller @Zenoxxi. Tak for din klage.
 8. Vi har valgt at afslå din ansøgning. Bedre held næste gang. Her er en kort liste over grunde vi ofte afslår folk for: For mange regelbrud indenfor det seneste stykke tid For kort ansøgning/for lidt arbejde lagt i ansøgning (ved skriftlige ansøgninger) Ikke moden nok Dårlig attitude - Enten på serveren, discord eller forum Hvis du gerne vil have den præcise grund til at du blev afslået, kan du klikke her for at sende en privatbesked til Justin Bieber. Lad være med at skrive flere gange, hvis du ikke får svar med det samme. Du skal nok få svar!
 9. Vi SKAL bruge det på tekst, til det værktøj vi bruger til at hive ansøgnings informationen ud med.
 10. Hej Farid, Vi har brug for at din ansøgning ikke er et billede, men rent faktisk er skrevet med tekst her i postet. Det må også gerne se lidt seriøst ud. Du har 24-timer.
 11. Vi har valgt at afslå din ansøgning. Bedre held næste gang. Her er en kort liste over grunde vi ofte afslår folk for: For mange regelbrud indenfor det seneste stykke tid For kort ansøgning/for lidt arbejde lagt i ansøgning (ved skriftlige ansøgninger) Ikke moden nok Dårlig attitude - Enten på serveren, discord eller forum Hvis du gerne vil have den præcise grund til at du blev afslået, kan du klikke her for at sende en privatbesked til Justin Bieber. Lad være med at skrive flere gange, hvis du ikke får svar med det samme. Du skal nok få svar!
 12. Vi har valgt at afslå din ansøgning. Bedre held næste gang. Her er en kort liste over grunde vi ofte afslår folk for: For mange regelbrud indenfor det seneste stykke tid For kort ansøgning/for lidt arbejde lagt i ansøgning (ved skriftlige ansøgninger) Ikke moden nok Dårlig attitude - Enten på serveren, discord eller forum Hvis du gerne vil have den præcise grund til at du blev afslået, kan du klikke her for at sende en privatbesked til Justin Bieber. Lad være med at skrive flere gange, hvis du ikke får svar med det samme. Du skal nok få svar!
 13. Hej Bjarne Jensen, Nu hvor jeg sidder og ser situationen igen, kan jeg måske godt se, at 1 times mute måske var lige groft nok, for det du skrev. Dette er især nu hvor jeg læser Kaid’s besked igen, som egentlig ikke selv er ret ”pænt” formuleret. Jeg gav dig oprindelig 1 times mute fordi det var en dum diskussion i OOC, hvor du var fortsat efter jeg lige havde muted ”Holodomor88” i 1 time. Han fik et mute for at vise at nu slutter det her, men du valgte at fortsætte. Det var af min overbevisning at alle kunne se når andre blev muted, men når jeg ser på dit billede, kan jeg godt se, at du kun kan se dit eget mute. Det er derfor en overreaktion fra min side af, hvilket jeg beklager. Stod jeg i situationen igen, var du nok ikke blevet muted. Jeg tager episoden på mine skuldre og beklager min dårlige dømmekraft i den her situation.
 14. Mit gæt er at XP systemet slet ikke er indbygget i selve produktionen af weed og kun er ved salg, hvis det overhovedet er der. Før med det gamle (nye nye med fluer), at alt hvad du gjorde i produktion med mere talte med i XP.
 15. Hej Ole, Efter at have læst klagen igennem og snakket med Ariana om situationen kan vi (Zenoxxi og jeg) se at det ikke er en helt hensigtsmæssig situation. Det er selvfølgelig beklageligt at du oplever at din case ligger i kø i længere tid, og ser staffs der bare hopper rundt. Situationen med at Ariana havde travlt med at danse gør det nok ikke bedre for dit vedkomne. Vi tager selvfølgelig en snak med Ariana om denne situation, vi kan også se at Ariana har beklaget situationen. Havde Ariana taget casen samtidigt med hendes dans, eller kort tid efter havde der selvfølgelig ikke været så stort et problem. Har du mere at tilføje er du velkommen til at kontakte Zenoxxi eller mig i en PM her på forum. Tak for din klage.
 16. +rep rigtig god og seriøs betjent, hun er en af de bedste betjente på serveren
 17. Problemet med 1x1x2 raidindgange er at du ikke kan have våben fremme som raider og skyde, det vil derfor være en alt for stor fordel for defenders. Vi har prøvet at ændre det til dette, men opdagede det her problem hvor det så blev ændret tilbage til 2x2x2 igen.
 18. Har du overhovedet spillet med det nye weed system?
 19. I min optik har der altid været kamp i mellem spillerne, i mellem spillerne og staffs osv. Det er ikke en ny ting, det har altid eksisteret. Førhen havde man bare ikke tekst kanaler da man brugte TeamSpeak hvor man kun kunne snakke, alt andet skulle foregå igennem forum. Jeg synes det i sær er blevet slemt efter vi skiftede til Discord. Dog har det som sagt altid været sådan at spillerene hader andre spillere, og spillerne hader staffs. Det er ikke en ny ting.
 20. Der er flere personer der siger n-ordet i den situation, og Mio kom til at tage fat i dig. Du fik endda at vide, at det var en fejl, og du vælger endda og grine af det efter Mio returnere dig. Du kunne jo godt grine af episoden, så forstå ikke helt grundlaget for en klage? Der blev lavet en lille bitte fejl, hvilket kan ske. Du mistede hverken penge, hp, våben, eller andet på det? Hvad er problemet helt præcist her?
 21. Jeg kan forstå på Aske at det er blevet løst in-game.
 22. Så en der kan det hele?
×
×
 • Tilføj...

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK PÅ STAVOX.DK

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Privatlivspolitik - Vilkår for brug.