Hop til indhold
Stavox

El Capitan

Medlem+
  • Antal indlæg

    533
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Dage Vundet

    19

Alt der er opslået af El Capitan

  1. Brother jeg failede igen 🥲

    1. West

      West

      😞😞😞😞

  2. Er du stadig fittnes mand stor almægtige Lund 

    1. Vis forrige kommentarer  4 flere
    2. Lund

      Lund

      @WestDet går ned i Sats Valby. Kom glad

    3. West
    4. El Capitan

      El Capitan

      Fysik Update Lund 🤭

  3. Smash og pass Ice spice

    1. Vis forrige kommentarer  3 flere
    2. Kagen

      Kagen

      @John Hudsondouble it and give it to the next person @Mayan

    3. Mayan

      Mayan

      @Kagendouble it and give it to the next person @Trixx

    4. El Capitan

      El Capitan

      Umuligt trixx ikke smasher 💀

  4. https://on.soundcloud.com/ryRSkZkxqkdScBJLA
    jeg dufter godt af Gucci 

    du lugter af en der skider 

    aaaaaad

    1. West

      West

      miss me with that efterskole shit ass wack ass bitch ass music, venligst tak

    1. West

      West

      Alle siger de kender TopGunn, men det kun dig der virkeligt kender mig 

    2. Farid NOrd

      Farid NOrd

      og jeg kender dig uden tøj på, så jeg ved hvad der virkelig tænder dig... (biler på Stavox...)

  5. Hvorfor du ik admin 

    1. West

      West

      Jeg har desværre været lidt for meget ballademager 😞 Men gud tilgiver alle hans børn ✝️

    2. El Capitan
  6. 🥲🥲🥲

    1. West

      West

      hvorfor du lave den emoji på min profil mand - only good vibes ‼️🆘💯

    2. El Capitan

      El Capitan

      Brormand jeg vil bare nødde

    3. West

      West

      hvor der er vej, er der vilje. hvor det er nødder, er der fødder. optimer dit 🍆-liv, bliv en feetfreak44.

  7. Håber ikke du bliver banned

     

    knus kiwi

    1. West

      West

      heller ikke mig hombre

  8. Tænkte om vi skulle lave en baby?

    Pappi

  9. Jeg kan slip af sted med ting hvis jeg var på landet havde jeg væltet en ko

    1. Farid NOrd

      Farid NOrd

      det svensk politi de prøvede at tage mit kørekort bøde på 3 lapper brugt det til at lave mix på

  10. arh arh spiller minecraft med @Bims og en muslim jagter grise imens vi sniffer lim fuld udstyr med diamanter så meget is at vi har brug for vanter 🥶
  11. El Capitan

    valid?

    valid??!?!?!?!? no cap no cap fr fr
  12. kan du ikke lave en liste over hvem man ønsker at se nøgen?
  13. Kære alle,

    Jeg håber, I alle har det fantastisk! Jeg vil gerne tage et øjeblik til at dele noget helt særligt med jer. Der er en person her på Stavox, ved navn "Bims", som jeg virkelig ønsker at fortælle jer om. "Bims" er mere end bare en favoritperson for mig; vedkommende er en sand inspiration og en ekstraordinær tilstedeværelse i mit liv her på platformen.

    Hvor skal jeg begynde? Først og fremmest er "Bims" uden tvivl den bedste Stavox-spiller, jeg nogensinde har haft fornøjelsen af at møde. Det er bemærkelsesværdigt at se, hvor dygtig og talentfuld "Bims" er inden for spillet. Uanset hvilken udfordring, der præsenteres, er "Bims" altid den, der skiller sig ud med sin ekspertise og sin unikke tilgang til spillet. At have "Bims" som en del af Stavox-fællesskabet er virkelig en gave.

    Men der er mere end blot spillefærdigheder, der gør "Bims" så speciel. "Bims" har også en imponerende fortid som admin her på platformen. Vedkommende har en dyb forståelse for spillets regler og mekanismer og har altid været dedikeret til at sikre, at alle har en positiv og retfærdig oplevelse. "Bims" har gjort en uvurderlig indsats for at skabe et trygt og sjovt miljø for os alle, og jeg er dybt taknemmelig for dette bidrag.

    Men det er ikke kun "Bims"s spilevner og admin-arbejde, der gør vedkommende så speciel. Det er også personligheden og den måde, "Bims" formår at påvirke andre på. Uanset hvor dårlig min dag har været, eller hvor frustreret jeg har følt mig, formår "Bims" altid at bringe et smil frem på mine læber. Med en unik blanding af humor, venlighed og oprigtig omsorg har "Bims" evnen til at lyse op i ethvert rum og bringe glæde til alle omkring sig. Det er virkelig en gave at have en person som "Bims" i mit liv.

    Så jeg vil gerne bruge denne lejlighed til at takke "Bims" fra bunden af mit hjerte. Tak, "Bims", for at være den bedste Stavox-spiller og den bedste tidligere admin. Tak for at være en kilde til konstant inspiration og motivation. Tak for altid at stå klar til at hjælpe mig, uanset hvad jeg har brug for. Og frem for alt, tak for altid at bringe et smil på mine læber og minde mig om, hvor vigtigt det er at finde glæde i de små øjeblikke.

    Vi er så heldige at have "Bims" som en del af vores fællesskab her på Stavox. Lad os alle hylde denne fantastiske person, der har beriget vores liv på så mange måder.

    Med de varmeste hilsener. Kiwi Z

    1. West

      West

      Kære Kiwi Z,

      I dag står jeg her, fyldt med en overvældende følelse af taknemmelighed og kærlighed. En kærlighed, der er vokset stærkere og dybere for hver dag, vi har delt sammen. Ord alene kan ikke beskrive, hvor meget du betyder for mig, men jeg vil forsøge at udtrykke det bedst muligt.

      Kiwi Z, fra det øjeblik vi først mødtes, var der noget magisk ved vores forbindelse. Du har formået at berøre mit hjerte på en måde, jeg aldrig havde forestillet mig, var muligt. Din tilstedeværelse bringer glæde, latter og en følelse af tryghed, der er uforlignelig. Du har en unik evne til at gøre mig lykkelig og fuldende mig som menneske.

      Du har stået ved min side gennem tykt og tyndt, og din støtte har været uvurderlig. Når jeg har følt mig svag, har du givet mig styrke. Når jeg har følt mig i tvivl, har du givet mig troen på mig selv. Du har altid været der, lyttet uden dom og tilskyndet mig til at forfølge mine drømme.

      Det er ikke bare den kærlighed, du har givet mig, der gør mig så taknemmelig, men også den person, du er. Du er omsorgsfuld, sjov, inspirerende og altid parat til at hjælpe andre. Dit hjerte er så stort, og du formår altid at se det bedste i folk omkring dig.

      Kiwi Z, du har lært mig så meget om ægte kærlighed og betydningen af at være sammen med nogen, der virkelig elsker og respekterer en. Du har vist mig, hvordan kærlighed kan være en kraftig drivkraft til at overvinde livets udfordringer og til at blomstre som individ.

      I dag vil jeg takke dig, Kiwi Z, for at have givet mig den mest dyrebare gave i verden: din kærlighed. Du har fyldt mit liv med glæde, kærlighed og uforglemmelige øjeblikke, og jeg er uendeligt taknemmelig for dig. Jeg elsker dig mere end ord kan udtrykke, og jeg ser frem til mange flere storslåede eventyr sammen med dig.

      Tak, Kiwi Z, for at være min bedre halvdel og for at elske mig så inderligt, som du gør. Du vil altid have mit hjerte, og jeg vil altid holde af dig ubetinget.

      Med al min kærlighed, Bims

  14. yoooooo Emoyly the man the myth the legend tfue men glemmer staffs ikke på alle de gode handlinger de endelig har gjordt på serveren, fx Kjeld som jeg også skrev han nåede helt op i senior admin😲🤩😲 og betyder vel han har klaret det super godt som staff, og har flere timer inde på serveren end han har udenfor.🤓 han har 100 procent hoppede fra den forkerte vippe. “ eller hvad man siger det lød cool” men han har jo også bidraget helt vild, til serveren det kan i ikke komme uden om. Hvorfor bliver det ikke set på, eller taget i betrækning, når man snakker om en spiller.
  15. Yooooooo bims manden gøre det igen og igen Snakker som en politikker der ude af buret 🐉 Savner også nogen af de gamle spiller som også har brugt ret mange IRL penge og bevist de faktisk ville spille på serveren🤑 nogen af de spiller der bannet er også dem af dem som har bidraget til serveren i høj grad fx Kjeld som lavede godt staff arbejde og brugt moneyyyyyyyyyys der inde, det nederen det bliver glemt, og der kun bliver set på deres dårlige handlinger!
  16. Da du havde frozet sandfeld? det meget tydeligt at huske, kan du hellere ikke selv tjekke op på det?
  17. Ikke din intresse i at troll, hvordan kan det være du skyder tente og finisher ham med en stopbilting som betjent?
  18. Dit ingame navn: kiwi Nugget Staff ingame navn: Mathias Dit SteamID: STEAM_0:0:90526161 Staff SteamID: STEAM_0:0:459209725 Tidspunkt for hændelse: 19:00-20:00 ish Forklar situationen: Punkt 1 Det starter med at Mrmikkel og jeg vil lave en demonstration ude foran PD, imod et betjent vi mener der skal demotes, Mathias står og kigger på, og vælger at kaste mig op i luften op og ned, med sin physic gun uden at sige noget. Jeg tænker lidt wtf, og bare spiller videre. Punkt 2 Det var cirka 1 time senere omkring 20:00 tiden, hvor jeg er hitman og bare går rundt og venter på mit næste offer, jeg står ved den røde pakkeboks, hvor der også står andre personer. Jeg ser 10 meter længer ned af fortovet, Mathias der har frozet en spiller, og de diskutere dit og dat. Hvorfor froze en spiller lige ved siden hvor der ret mange andre spiller? Jeg går over for at se hvad der forgår, og de taler bare om at hvor længe han kan stå frozen der osv. Mathias vælger at skyde TenTe som betjent uden nogen god grund, og derefter finish ham med en "stopbilting" Jeg synes ikke det er okay Mathias kan trolle, og abuse imens der er mange spiller inde på servern, og gøre det midt i byen, nu hvor staffs skal være et forbillede for andre spiller. Bevis: intet bevis hilsen Kiwi
  19. Jeg føler at NOGEN for staff teamet ikke gider og sætte sig ind i spillers perspektiv, og se det for spillers synsvinkel. Hvilket er ret nederen, hvis de har mulighed for at give en spiller en straf, så gøre de det. I stedet for at se det for spillers synsvinkel og bare give dem en reminder, på hvordan det lige fungere, så vælger de at give en straf, når der ikke helt har vært behov for det. Føler NOGEN staffs er virkelige magtliderlig
  20. YO YO YO BIMS 💋 Dub på dub du kommer med! 🥩 synes det er en rigtigt godt forsalg du kommer med. 🤩 helt sikker på at dette vil styrke serveren, med din ide! den måde du tænker højt på, og kommer frem til de her ideer er helt fasenerne 🥶 synes også det øv at vi har mistede en af de bedste spiller, på serveren, på sådan en lille ting 😱 +rep fra mig! det helt bestemt
  21. stemmerne i mit hoved siger kom i gang. bro jeg enig 

    1. West

      West

      free tay-k 🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶

×
×
  • Tilføj...

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK PÅ STAVOX.DK

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Privatlivspolitik - Vilkår for brug.