Hop til indhold
Stavox

Leaderboard


Populært indhold

Viser indhold med højest mængde reputation på 2019-10-01 i alle områder

 1. 14 points
  Dit in-game navn: Det er meget forskelligt, men lige nu er det Mic. Staff in-game navn: Sekondløjtnant Sand. Dit SteamID: STEAM_0:1:73536783 Staff SteamID: STEAM_0:1:37672384 Forklar situationen og beviser: Min første episode med Sand: Jeg kan ikke huske datoen på handlingerne her, men klokken var omkring 12:00 - 13:30. Jeg står stille og roligt og laver E2 i min base halv-tidligt om morgen inde i kraftværket, lige pludselig ud af ingenting høre jeg en eller anden tage fat i mine printere, og jeg kigger selvfølgelig. Tænker lige video skal ses også: Link [YT] <-- Det her er dog kun første gang han vælger at noclip / tp ind i min base og tage fat i mine printere, har også en anden video her, hvor man kan se ham igen. Det skal lige siges, det er kun de 2 video ovenovre jeg har bevis på, men mellem de 2 video kan jeg også huske han skød på mine printere et par gange, og han har også taget fat i dem flere gange mellem de 2 videoer, men kan jeg dog ikke bevise. Anden situation med Sand: D. 28-September, klokken 22:00 ca. Her kan det godt være jeg "flueknepper" lidt, men generelt er Sand sådan... Her svare han Mike Hansen meget dumt igen (efter min mening) og den case blev aldrig til noget da Mike gav op på at kalde igen: Imgur. <--- Så også lige inden vi går videre til de sidste par videoer jeg har vil jeg lige notere Sand skrev dette i OOC: Imgur <-- det skal så også siges at Sand var den eneste som ikke overholdte dette selv. (Udover en eller anden borgmester der forsøge at RDM os, men det er irrelevant her) Jeg er Borgmester og skifter job (til Tyv) lige ved siden af en betjent, og så forsvinder min bil selvfølgelig, da den har den blå nummerplade. Jeg spørger pænt betjente om jeg ikke må få et lift ind til Byen og det mener Sand så at han ikke må. Video på sand siger en betjent ikke må køre med en "kriminel" <-- Mig og Mike bygger en base til Kraftværket (tror jeg vi gjorde, kan ikke huske det) Men videoerne siger egentlig også sig selv: Mic's side af Sand noclipper ind i min base (igen, igen) <-- | Har også en video fra Mike's side: Mike's synsvinkel <-- Grunden til der er sådan et cut i Mike's video er fordi at der kun bliver recorded når han er inde i spillet, men hvis i kigger på tiden oppe i højre hjørne passer de perfekt sammen. Sidst, men ikke mindst: Videoen <-- Her ser vi Mike komme hoppende, hvorefter Sand så kommer flyvende og skyder lidt tilfældigt over det hele, og til sidst skyder han så Mike i ryggen (i noclip), som jeg husker det gav han ikke engang Mike sit liv igen efter, men er dog ikke sikker. Håber ikke det er for rodet, har gjort mit bedste for at svare til enkelte scenarier og mest overskueligt som muligt. Beklager også på forhånd for stavefejl, men klokken var 4:10 der jeg blev færdig med at lave postet her.
 2. 7 points
  Jeg slikker altid @Peanuts godt af inden jeg putter dem i munden
 3. 7 points
  Det kan man også sige om din hjerne🤯
 4. 7 points
  @Marcus det kan godt være at du synes at @Ziipen skal "tage sig mere sammen og straffe alle fair". Men skulle det komme fra en der tydeligvis ikke har noget indblik, i at være staff overhovedet og som er blevet demoted 3-4 gange. Synes bare du skal shut din ********** up!!!
 5. 5 points
 6. 4 points
  Damn kom videre, lav en staffklage hvis du utilfreds.
 7. 4 points
  @Polle Du må lige steppe op smide nogle tidspunkter. Det er dig der er koordinator.
 8. 3 points
  Verdens mindste mand valgte at besøge stavox i dag
 9. 3 points
  @Mike Hansen Når ja, nu kom jeg i tanke om det første ja, det var så omvendt, og tror også at en eller anden sagde at i havde overtaget den, men det var jeg bare lidt forvirret over. Og du må undskylde at der gik noget tid og at jeg så ikke kom, men der var et eller andet jeg lige var ved at undersøge og så tænkte jeg ikke over lige at komme til dig. Det andet kan jeg så godt forstå at du ikke lige gider at kæmpe mod en i noclip, og ja, jeg skulle nok også lige havde spurgt først, før vi leget skydekrig. Og jeg forstår godt det med at du tænker meget over den besked, men altså jeg skrev det mest bare for at folk som brød reglerne på forskellige områder (RDA eller RDM osv) ikke forsat. For det jeg tænkte med beskeden, det var at folk ikke skal bryde reglerne når det går udover andre på en negativ måde, og de så bliver sur over det og kalder case over det, det vil jeg helst ikke have at folk føler. Så derfor med at vi så trollet lidt på hinanden tænkte jeg var okay, "og lidt fordi at jeg havde glemt beskeden" mest fordi at i jo virket til at være okay med det, så begge parter var ok omkring det, og derfor kunne vil godt lege lidt. Og til dig Mic. Jeg kan godt se at den OOC besked, var måske lidt overdrevet i sidste ende, og havde også lidt selv glemt den efter der var gået en lille time. Det med anden gang jeg kom ind i jeres base, ved jeg godt nok lyder som en dårlig undskyldning, men det skete bare ved et uheld at jeg teleportet derind, når at jeg bare vil side og kigge med i spec. Og ja, jeg skulle nok rent faktisk havde snakket lidt med jer, eller bare "være med på en måde" inden at jeg trollet lidt med jer, det tænkte jeg ikke lige over, og når i selvfølgelig ikke vil have en "hård straf" så forstår jeg godt at i nok ikke vil begynde at trolle.
 10. 3 points
  jeg tror han mener dit mentale helbred
 11. 2 points
  Jesus christ @Emoyly
 12. 2 points
 13. 2 points
  Du er så fucking pige sur over en lille ting kom videre!
 14. 2 points
  Det er sjovt nok det staffklager er lavet til?
 15. 2 points
  Kommer an på om jeg orker det. Har jo 3 Kg :l som der er spist 2 Kg af....
 16. 2 points
  Nah, men det er acceptabelt, hvis der er 3 gange så meget nutella som der er smør🙂
 17. 2 points
  Ja, kun hvis jeg magter til at finde smøren frem
 18. 1 point
  Godmorgen 😉 I denne uge bringer vi jer noget helt nyt. Vi har brugt det sidste stykke tid på vores såkaldte "Drug Reform". Velkommen til første fase. Dette betyder også at vi genstarter jeres prøve-vip perioder! Så nyd et par gratis dages VIP! commithistory kan læses på Seneste Ændringer Vi bringer jer nu methlabs, som bliver endnu en måde at tjene penge på. Vi har valgt at placere methlabs faste steder på begge maps, så de bliver mere eftertrægtede. Så pas på både politiet og jeres fjender, da dette betyder at i bliver et fast mål for modstandere 😉 Methlabs og produktionen af methlabs er forholdsvis simpel, du skal dog huske at følge instruktionerne som vil stå på skærmene. Der vil være en decideret guide til hvordan produktionen sker. Meth er ikke ligesom weed produktion, hvor det er et simpelt pickup and sælg hos en dealer. Vi har valgt at lave en længere process, for hvordan det skal håndteres, og sælges. Men frygt ikke! Mere arbejder betyder flere penge! Dine penge er dog ikke længere bestemt på kun mængde, men også hvor mange kunder "Forhandler Getrud" kan sælge dit meth videre til! Dermed betyder det også noget, hvor mange spillere der er inde på serveren. Du skal dog passe på, hvis en modstander skulle bryde ind i dit methlab kan de overtage bygningen fra dig, så pas på hvem i lukker ind i jeres hjem! Først tilføjes der ingredienser, som kan bestilles på Silkroad og derefter arbejder maskinerne på at opblande hver eneste ingrediens sammen. Dette tager dog lidt tid, men glem ikke at tid = penge 😉 Pas dog på, hvis ikke du holder øje kan dit meth blive giftigt, og gasserne kan dræbe dig! Når dit meth er blevet færdig med at blande, skal det hældes op på en bakke og fryses ned, i de allerede placede frysere Dit meth pakkes og placeres på en palle, for at blive transporteret afsted. Husk, at du KUN kan transportere meth med en GMC Lastbil! For at finde din dealer skal du blot åbne din messenger app, og skrive en besked til "Forhandler Gertrud". Hun vil guide dig til en af hendes lokale dealers! Vi giver jer også et lille sneakpeak på endnu en limited bil, som vil bliver udgivet på markedet, i løbet af i dag!
 19. 1 point
  Mit forslag og ønske på stavox, er at de får deres egen E2 hjemmeside, til kodning af e2, når jeg tænker på det mener jeg at folk der er glade for at kode e2 kan gå derind og så fungere det som inde i spillet. Du kan tjekke efter fejl, du kan bruge "hints" og alle funktionerne. Når man mener at man er færdig skal der helst være en download knap til en fil, der indeholder din nye E2 kode, lige til at ligge ind i garry's mod mappen. Det ville også fungere med en applikation. Kom gerne med feedback, både godt og ondt.
 20. 1 point
  SteamID: STEAM_0:0:212786989 Hvorfor skal du unbannes: Goddag! Jeg har nu været et stykke tid væk nu, som i bad mig om. Jeg har nu haft meget tid til at tænke over hvad jeg har gjort, og at det ikke var en smart ide. Derfor søger jeg nu om unban. Jeg vil gerne ind og spille SERIØST igen, og have det sjovt med de mange forskellige jobs der nu er kommet med tiden. Jeg er meget ked af hvad jeg har gjort, og at jeg ikke har taget det seriøst, men har haft tid til at modne mig i min ban periode og er klar til at komme ind igen. Der er mange der ved jeg godt kan finde ud af at spille seriøst rp, når jeg først er igang, og det er defor jeg søger nu. Jeg har mistet mange er mine rigtig rigtig gode venner på at jeg har dummet mig, og vil gerne ind i communityet igen. Håber i forstår 😃 Jeres // Henrik Andersen
 21. 1 point
 22. 1 point
  Det var nemlig også derfor at man skulle skrive en ansøgning :D Godnat
 23. 1 point
  Du skal taste det bogstav der kommer frem, på dit tastatur. Du skal huske det skal gå rimelig hurtig, da der er tid på 😉
 24. 1 point
 25. 1 point
 26. 1 point
  Intet rp, alle var med på den. Som sagt, der var lige spawned en kæmpe mutant af Dynn ? Det er 2 år siden, hvis du stadigvæk finder det relevant så lav en staffklage.
 27. 1 point
  ? Forskellen er at én staff havde godkendt det, og alle var med på det. Et event er heller ikke et regelbrud?
 28. 1 point
  Eller bare en ny tøjbutik til betjente. Så vi ikke ser de samme models igen og igen.
 29. 1 point
  ej bare syng 'i want it that way'. så er det bare helt fjong du.
 30. 1 point
  denne E2: Merlins flotte Mountain Gunshop: https://pastebin.com/uCgs8tJa Den ville jeg mene skulle bruges pga. Flot design Nem at finde rundt i Gratis Let at sætte op Godt optimeret Credit til: @Merlin MVH. Misser
 31. 1 point
  Kan egentlig godt lide Puma. 🙂
 32. 1 point
  Spiser du honning med eller uden smør? 😆
 33. 1 point
  Hvorfor er der ikke en: Jeg spiser ikke honning mulighed 😠
 34. 1 point
  Er vinduerne i hotellet i byen ikke oneway? Hvis de er det, så fiks gerne det.
 35. 1 point
  Det er irreter mig, er at der er for lidt bygninger ude for byen. Synes det kunne være fedt med lidt flere, kunne også være fedt, med en ny Politistadion. Som Buch og skriver, et nyt fængsel kunne også være fedt 🙂
 36. 1 point
  Måske at elevatoren i spawn bliver lavet ligesom den er på evocity
 37. 1 point
  Han sagde jeg skulle gøre det eller han vil give mig smæk så jeg er faktisk uskyldig😇 https://plays.tv/video/5d4c9274e2ad755e7a/ok?from=user
 38. 1 point
  Hej Jeg tænker umiddelbart at en privat limo ville være lige noget for dig. Så kan jeg friste med denne Toyota Prius i Limo version fra 2011? https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1548761584
 39. 1 point
  Så blev Bettina & Malene født! <3 ft. @Alfamikkel
 40. 0 points
  Jeg synes der skal komme en sort politibetjent model
 41. 0 points
  Læs min besked igen. 🙂
 42. 0 points
  Trækker i land da flere og flere mennesker kommer til, de oplevede ikke situationen. Sjovt hvordan alle rotter sig mod en når det omhandler en staff 😛 Som sagt, håber nogen ser det fra min synsvinkel af, og forstår mig.
 43. -1 points
  Det lyder dejligt, det kunne også bare være fedt hvis man kunne gøre lovligt på en måde også, hvis det nu bliver ulovligt.
 44. -1 points
  Man kan måske få nogle hånd jern og så tager det f.eks. 1 - 2 sekunder og så bliver de arrested?
 45. -1 points
  f4 menuen lukker hver gang man køber en printer måske gøre så den ikke lukker når man køber en printer
 46. -1 points
  Så siden hvornår må man ikke kommentere på ting man er utilfreds med?
 47. -1 points
 48. -1 points
  Hej jeg vil gerne have skunk til serveren fordi det er noget mere kriminelt end kun meth og weed du kun lave det ved og lave et område hvor der spawner 20 skunk i timen og så skal man samle dem og lave dem om og så sælge dem
 49. -2 points
 50. -2 points
  Nååårh jo! Det er jo tiladt at direkte streame tingene fra nettet så længe det er offentlig gjort på steder såsom youtube, så at tilføje et youtube link som musik, ville ikke være imod tror jeg. 🙂
This leaderboard is set to København/GMT+01:00
×
×
 • Tilføj...

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK PÅ STAVOX.DK

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Privatlivspolitik - Vilkår for brug.