Posts om ændringer

Følgende regel er slettet - 22-05

Du må ikke random towe folks biler.

Følgende regel er ændret - 22-05

Dit job er at assistere borgere såvel som politiet med flytning af biler der enten er brudt sammen, sidder fast, eller skal konfiskeres. Du må kun konfiskere en bil, hvis politiet eller ejeren beder om det, eller hvis bilen holder ulovlig parkeret.

Følgende regel er ændret - 22-05

Dit job er at give andre mulighed for at få liv.

Følgende regel er ændret - 22-05

Du må ikke raide/kidnappe eller på anden vis indlede en kriminel handling som hotelbestyrer

Følgende regel er slettet - 22-05

Det er ikke et krav at starte et pd raid, for at bryde dig selv ud fra PD.

Missioner - 15-05

Hver dag fra kl. 10 til kl. 24, kan du klare op til 10 missioner. Hver mission giver dig XP, som gælder i Månedens Spillere-konkurrencen. Ligger du blandt top 10, når konkurrencen slutter, vinder du "rigtige" penge. Læs mere på vores Discord-event. Missionerne får du tildelt via Messenger-app'en i tableten.

Forbedret Pickaxe - 11-05

Pickaxen burde nu ramme betydeligt bedre nu.

Ændringer til fængslet - 11-05

Efter du har hakket, skal du nu snakke med NPCen som står nede i fængslet, for at komme ud. Der er chance for at få en lockpick/våben, imens du hakker på sten i fængslet. Du kan fortsætte med at hakke, efter du er færdig, for at få værktøjer til at lave oprør.

Tyv og Gangster er fjernet - 11-05

Tyv, Mob Boss og Gangster-jobs er blevet lagt over i Borger-jobbet. Det er tilladt at lave alt det kriminelle som borger, du før måtte som disse jobs.

Ny Volvo V90 - 23-04

Politiet har fået ny politibil igen. Denne bil kan også købes i bilforhandleren.

Gangarena-ændringer - 09-04

CSGO-våben og grenater kan nu vælges i våbenudvalget. En ny indstilling kaldet Lydeffekter, tilføjer passende lyde ifm. skade og downs af modstanderen. Det er nu også væsentligt hurtigere at hjælpe holdkammerater op, efter de er blevet downed - desuden får de fuld hp.

Ny politi-bil - 09-04

VW Passat som både patruljevogn og civil-politibil er nu at finde i udvalget.

Transport af printere - 07-04

Thief-bag som tyve har, tager nu printere direkte i inventory. Alle spillere kan have maks fire printere i sit inventory. Transporterer du printere for lang tid i en bil/inventory, går de i stykker, og forsvinder. Printere forsvinder ikke automatisk ifm. transport, fordi ejeren er disconnected.

Ændringer til printere - 07-04

Alle printere starter nu i level 1. Printere tager ca. 20 minutter at få i max-level, hvorefter de giver den samme mængde penge som før (alt før max-level giver minimalt mængde penge). Når printere rammer max-level, har du mulighed for at købe nye printere. Det giver dog kun mening, hvis dine printere bliver stjålet. Så snart de nye printere når max-level, sprænger de gamle nemlig. Det betyder også, at det giver bedre mening at starte med et sæt nye printere, når dine printere stjæles, i stedet for at leave serveren, og vente på, at de forsvinder - da du så blot skal vente endnu længere, på at have printere i max-level. Stjæles dine lavt-level printere, sprænger de også indenfor kort tid.

Mobilmaster er nemmere at overtage - 07-04

Vi har fjernet den, for nogen meget, svære puzzle som skulle gennemføres ifm. overtagelse af mobilmaster. Nu kræver det i stedet blot tilstedeværelse, som du kender fra overtagelse af bygninger.

Farvel til Vanduraen - 07-04

Vanduraen har tjent sig godt som billig transport af genstande forbundet med weed- og methproduktion. Den er nu blevet udskiftet med en bedre bil til opgaven. Den nye VW Multivan kender vi allerede fra politiet. Alle som ejede vanduraen har fået en Multivan i stedet.

Ny tank-bil til væsketransport - 07-04

En lastbil dedikeret til væsketransport kan nu lejes hos bilforhandleren. Den kan anvendes til transport af brændstof og vand. I basen kan væsken fyldes på væskebeholdere for lettere opbevaring (rør tankbilen med en væskebeholder).

Ændringer til weed & meth - 07-04

Mængden af vand der skal bruges til weed er reduceret, brug af vandkanden er forbedret, og måden gang xp udregnes på for både weed og meth er ændret, så det går til dem der tager del i arbejdet.

Oprydning i Q-menuen - 07-04

Vi har fjernet unødvendige tabs og menuer fra Q- og context-menuen. Der er flere ændringer på vej til Q-menu, som forbedrer din spiloplevelse.

Gang Arena - 07-04

Gangs har mulighed for at dyste i dedikerede områder om penge og prestige. Tag elevatoren i Nexus ned til kælderen og vis, at du tilhører det bedste gang!

Politi-radio Push-to-talk - 07-04

En ny mode til politiradioen giver betjente, og andre jobs med in-game radio, mulighed for push to talk i stedet for til/fra. Når du skifter til betjent, er der vejledning i chatten.

Følgende regel er tilføjet - 01-04

Baser man flere gangs sammen, eller baser et gang med spillere uden et gang, skal det største gang (flest medlemmer online og offline) i basen altid eje basens props/døre.

Meth-priser - 24-03

Meth-salgspriser er baseret på spillertallet ved salg. Grundet det gennemsnitlige spillertal i denne periode, er beregningen justeret, så du kan tjene det maksimale på meth allerede ved omkring 35 spillere, i stedet for de tidligere 70.

Følgende regel er ændret - 21-03

Når mobilmasten er ved at blive overtaget (i det øjeblik der er gnister og lyde eller lockpicking), er det tilladt at skyde dem der står og kaprer den, såfremt dit formål er at kapre/beskytte den. Hvis kapringen stopper, er det stadig tilladt at skyde kaprerne.

Følgende regel er ændret - 12-03

Cooldown på bygninger er det samme som byggerskilt. Du må derfor ikke raide bygninger med cooldown eller have værdigenstande (ud over det faste methudstyr på meth bygningerne). Det er ikke tilladt at sætte byggerskilt på disse bygninger.

Følgende regel er ændret - 12-03

Når en bygning bliver kapret fra dig, skal du vente 15 min før du forsøger at generobre bygningen.

Følgende regel er tilføjet - 07-03

Det er ikke tilladt at bruge NOS til at komme op på tage i byen.

Forøget xp fra gang master - 07-03

At have kontrol over gang masterne skulle nu gerne give en mere betydelig mængde xp, så de kan hamle op med de andre metoder til at få xp på. Forvent omkring en firedobling i forhold til, hvad de gav før.

PrøveVIP er nulstillet! - 06-03

Skriv !prøvevip for at aktivere det.

Circle K ændringer - 06-03

Som ejer af Circle K får du nu 20% af pengene brugt på tankning af biler ved alle tankstandere. Pengene udbetales en gang hvert 15. minut. Bygningen kan derfor nu også overtages, på samme måde som meth-bygninger kan.

Kraftværk ændringer - 06-03

Kraftværket har ikke længere udstyr til at lave meth med, men HFI-relæet i bygningen har nu 40 strøm til rådighed i stedet for de normale 4. Bygningen kan derfor stadig overtages, på samme måde som meth-bygninger kan.

Stavox Corp ændringer - 06-03

Stavox Corp har overtaget rollen som meth-bygning i industriområdet. Portene åbner nu også i den rigtige retning.

Følgende regel er ændret - 01-03

Du må som den eneste gerne bygge foran spawnbygningen/nexus. <br> Dit byggeri må dog ikke påvirke andre spilleres mulighed for at passere gennem, eller opholde sig foran spawn. Du må heller ikke bygge alt for stort, da det trods alt stadig er i midtbyen. <br> Generelt skal du bare holde dit byggeri pænt og minimalt.

Følgende regel er tilføjet - 01-03

Du må som den eneste gerne bygge foran spawnbygningen/nexus. Dit byggeri må dog ikke påvirke andre spilleres mulighed for at passere gennem, eller opholde sig foran spawn. Du må heller ikke bygge alt for stort, da det trods alt stadig er i midtbyen. Generelt skal du bare holde dit byggeri pænt og minimalt.

Følgende regel er ændret - 19-02

En gidselsituation må maks vare 15 minutter og en løsesum for løsladelse skal være mulig. Løsesum maks. 25k. Det kan ikke kræves at du spawner værdigenstande som printere/biler/våben etc. Det er ikke tilladt at kræve/betale med printere i et kidnap. Du kan ikke kidnappe folk der sidder i deres bil. Når løsesummen er betalt, må gidslet ikke skydes, men skal befries.

Følgende regel er ændret - 17-02

Et mug må maks være på 5.000kr. Personen skal have tilstrækkelig tid til at droppe pengene (min. 15 sekunder), og må ikke blive skudt hvis pengene bliver betalt.<br> Du kan godt mugge for andet end penge, så længe værdien ikke overstiger 5.000kr.<br>Du må ikke mugge føreren af en bil.

Følgende regel er ændret - 17-02

Du skal altid forsøge at anholde de kriminelle frem for at skyde dem. Anvend kun dine skydevåben hvis dit eller andres liv er i fare. Biler hvor føreren har kørt (eller forsøgt) folk ned tæller som en livstruende situation, og skydevåben må gerne anvendes.

Følgende regel er slettet - 17-02

Du må ikke beholde kunders værdigenstande, når du lukker banken eller skifter job.

Følgende regel er tilføjet - 17-02

Du må ikke snyde kunder når du opererer en gunshop eller en bank.<br> Værdigenstande skal destrueres eller afleveres tilbage til kunden i tilfælde af at du lukker banken.

Følgende regel er tilføjet - 03-02

PD-raids skal foregå inde på PD, eller så tæt på PD som muligt (hvis indgang ikke er muligt).

Fjernstyring til ladbil og mere - 01-02

Mekanikere kan nu fjernstyre deres ladbil ved at holde C nede. Dette burde gøre det endnu mere effektivt at være mekaniker. I menuen kan der også fjernes kegler og påsættes hjulklemme. Portene på Falck kan åbnes ved at trykke E på dem. Politiet kan ikke længere fjerne hjulklemmer, som er påsat af mekanikere.

Følgende regel er ændret - 29-01

Det er ikke lovligt at skyde uden grund. En gyldig grund er beskrevet i 8.2. Heller ikke på egen grund.

Følgende regel er ændret - 28-01

Byggeregler vedr. græsarealer i byen er ændret. Læs dem i F1.

Følgende regel er ændret - 27-01

Brug af physgun på printerskabe, ovne, kitchenaid, generator, og lign. udenfor egen grund (f.eks. i et raid eller på gaden) antages som physgunabuse. Tag printerne ud af skabet, og ryk dem med gravitygun.

Den Store Bagedyst! - 25-01

Du troede måske, at joints var den eneste måde, du kunne blive skæv på. MEN NEJ! Silkroad tilbyder nu udstyr til dessertentusiaster, så der kan bages muffins med og uden weed. I begge tilfælde, kan muffins spises for at få HP igen. Køb en Kitchenaid, ovn, lidt muffinmix og start i dag!

Megafon til politiet - 24-01

Det kan i nogen situationer, være svært at kommunikere med folk inde i en bygning som betjent. Det nye megafon-værktøj kan bruges til at forbedre kommunikationen for politiet.

Nedskydning af droner - 24-01

Dit Neutralizer-våben kan nu også bruges til at nedskyde droner.

Mekaniker-genstande - 24-01

Hvis man bliver uvenner med en mekaniker, kunne det førhen være umuligt at få sin bil til at køre igen, hvis den var brudt ned. Der er nu tilføjet nye genstande på Falck, som kan stjæles ifm. et raid på stedet, der giver dig mulighed for at tanke og reparere din bil, selvom der er aktive mekanikere. Værktøjet til reparation kan kun bruges én gang.

Ny ATK-bil til politiet - 23-01

E2-fartmåling er blevet forbudt, og der skal nu i stedet anvendes de nye ATK-biler. De kan hentes samme sted som andre patruljebiler. Kan både måle direkte fra bilen, eller fra en trefod. Tryk F2 på bilen, og derefter “Placér trefod” for at sætte den.

Følgende regel er ændret - 22-01

Konfiskerede køretøjer skal, som udgangspunkt, være let tilgængelige for ejere af køretøjet. Det er dog tilladt at tilbageholde et køretøj i en længere periode, så længe at omstændighederne bag konfiskeringen kan retfærdiggøre det. Man skal f.eks. ikke tilbageholde et køretøj, hvis det blev konfiskeret for at være parkeret ulovligt. Det er ikke tilladt, at tage penge for reducering eller ophævelse af opbevaringslængden ved længerevarende bilkonfiskeringer.

Følgende regel er ændret - 22-01

E2-fartmåling af alle typer er ikke længere tilladt. Politiets nye ATK-biler erstatter behovet for dette.

Smartdoor-fix - 20-01

Et tjek til smartdoors er tilføjet, så de ikke længere lukker, imens der er en person/bil i dem (med adgang). Dette burde løse mange problemer med folk, som sidder fast i dem, enten i bil eller på gåben.

Følgende regel er tilføjet - 19-01

Cop-bait er ikke tilladt i /112 (nødopkald) og politisager.

Pakkeomdeler-ændringer - 19-01

Som pakkeomdeler kan du nu se destinationen for alle dine pakker imens du sidder i bilen. For at vælge pakken, som du ønsker at levere, kan du nu holde Shift inde, når du trykker E bag på bilen.

Følgende regel er ændret - 19-01

Du skal altid forsøge at anholde de kriminelle frem for at skyde dem. Anvend kun dine skydevåben hvis dit liv er i fare, eller som sidste udvej til at stoppe den kriminelle. Biler hvor føreren har kørt (eller forsøgt) folk ned tæller som en livstruende situation, og skydevåben må gerne anvendes.

Følgende regel er ændret - 19-01

Brug af physgun på printerskabe udenfor egen grund (f.eks. i et raid eller på gaden) antages som physgunabuse. Tag printerne ud af skabet, og ryk dem med gravitygun.

Stop-bil-ting erstattes med Bil-neutralizer - 18-01

Stop-bil-ting-værktøjet har været med os i mange år. Oprindeligt blev det lavet til Rockford, hvor flugt fra politiet var et stort problem. Det har altid været et sjovt værktøj, med et mærkeligt navn. Ikke særlig realistisk, men et nødvendigt værktøj. Det nye værktøj har samme formål, men virker meget anderledes. I stedet for et fysisk objekt, skydes der nu stråler mod flugtbilisten. Afhængig af HPet på bilen, kræver det mellem 3 og 6 skud at stoppe bilen. Biler regenererer tolerancen over tid.

Følgende regel er ændret - 17-01

Scripts, cheats, exploits og andre uretfærdige hjælpeprogrammer / modificeringer til spillet giver permanent udelukkelse.

Ryg dit weed! - 17-01

Køb en mixerbakke på Silkroad, og lav joints med dit weed. Hvorfor tjene penge, når man kan ryge dem væk?

Opgraderbar reduktion af skade fra kollisioner på biler - 16-01

En ny opgradering kan nu købes i modshoppen, som lader din bil tage op til 60% lavere mængder af skade fra kollisioner.

Ændringer til fartmåleren - 16-01

Fartmåleren kræver ikke længere, at du manuelt sætter zonen du måler i. I stedet bliver det udregnet ud fra bilen du måler. I samme omgang er bygrænsen rykket, så hastigheden matcher med, når du rammer fartbegrænsningen. En ny type skilte på din skærm burde gøre dette tydeligt.

Salg af tilbehør - 16-01

Det er nu muligt for dig at sælge tilbehør du har mere end én af. Anvend knappen "Sælg dubletter" under Mit tilbehør. Du modtager point for salg af tilbehør, som du kan bruge på mere tilbehør. Ydermere er der foretaget fejlrettelser, som burde løse problemet med hatte der sad forkert på betjente.

Mekanikerens lastbil betjenes hurtigere - 16-01

Grundet ekstra arbejde for mekanikerne, er hastigheden for betjeningspanelet øget, så de hurtigere kan servicere kunder. Bilreparation er også hurtigere for både spillere og mekanikere.

Håndjern - 16-01

Politiet har fået håndjern. Håndjern påsættes med højreklik imens man har arrest-sticken fremme. Personen skal være tazed eller downed. Når folk er i håndjern, går de langsommere, kan ikke anvende våben, og kan ikke gå ind i biler. De kan bryde ud, men du kan høre det. Stunstick dem for at stoppe det dem i at bryde ud.

Ny frø-type til weed - 16-01

Er du træt af at hente vand til weedproduktion, kan du med fordel anvende Dark Devil fra Silkroad fremadrettet. Den kræver ikke vand at gro, men giver til gengæld mindre weed per gang.